PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Хора, вие чувате ли се? Новата на Фики и Цура е ужасна. Слушам я за 5-ти път и изобщо не може да ме зариби. Нито ще има успеха на “Болка моя”, камо ли на един от най-големите хитове на 2018-Грешка беше! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 13 минути, pechenko каза: Ти сериозно ли? Само феновете на наркоманката плюете проекта, защото видяхте конкуренция за хит на лятото. Насрани сте! Единия казва: “ще мине и замине”, а хвали “Пиян” все едно е нещо повече и няма да мине и замине. Другия казва: “Ще се забрави за два месеца”, също хвали “Пиян” колко яка била, а същата ще се забрави за два месеца както стана с вселенския хит “Изтрезняваш ли”. Яко се насрахте при наличието на конкуренция. Скрий се. "Болка моя" е летния хит на Цура, не тази претоплена манджа. Никаква конкуренция не може да бъде на "Пиян" и изобщо не са свързани с подобни хипотези негативните ни мнения. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Скрий се. "Болка моя" е летния хит на Цура, не тази претоплена манджа. Никаква конкуренция не може да бъде на "Пиян" и изобщо не са свързани с подобни хипотези негативните ни мнения. Успокой се. Черпя те с хита на лятото. Не е нужно да ми благодариш. Знам, че ще се възхитиш. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 7 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Хора, вие чувате ли се? Новата на Фики и Цура е ужасна. Слушам я за 5-ти път и изобщо не може да ме зариби. Нито ще има успеха на “Болка моя”, камо ли на един от най-големите хитове на 2018-Грешка беше! Как може да слушаш нещо, което не ти харесва, цели 5 пъти? Що за мазохизъм? Ако не си мазохист/ка, то значи просто лъжеш. И в двата случая е лош показател за теб! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: Скрий се. "Болка моя" е летния хит на Цура, не тази претоплена манджа. Никаква конкуренция не може да бъде на "Пиян" и изобщо не са свързани с подобни хипотези негативните ни мнения. Къде да се скрия? В Пазарджик при лелката с очилата дето се снима пред пердетата ли? Насрахте се яко и не можете да си признаете. Само тук плюете и сте наказани от бога да слушате манджите и бозите на Преслава, които ще ви поднася дълги години, а вие ще припадате като англичанки пред негардки к*р. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Чакаме и тази песен да мине, и да видим коя ще е следващата “смазваща” песента на Преслава 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 След провала на "Паника",Галенови са отчаяни и сега са решили да защитават това дуетче,което е рециклиран "Мотел" и естествено надали ще има успеха на песента на Азис. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 6 минути, Гальо каза: Чакаме и тази песен да мине, и да видим коя ще е следващата “смазваща” песента на Преслава След два месеца нито 1 няма да се помни, освен истинския хит - Името ти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Направо е смешно. Какъв хит ще е тоя дует. Ще се забрави до месец. Галенови ще възхваляват всяка нова излязла песен само и само да омаловажават грандиозния успех на Пиян... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 5 минути, Гальо каза: Чакаме и тази песен да мине, и да видим коя ще е следващата “смазваща” песента на Преслава Какво смазва? На Павел малката патка ли? Нищо не смазва. Минава и заминава и никой не помни коя беше последната й песен. Изкарвахте "Изтрезняваш ли" някакъв вселенски хит, а точно след 3 месеца не се помни и е ред на следващата боза, която не се различава от предната, а именно "Пиян". Тя даже дали ще изтрае и 3 месеца, защото скоро ще пусне нови пет бози с срок на годност от 2 до 3 месеца, които феновете й ще възхвалявате до небето 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току що, PreslavaIsTheQueen каза: Направо е смешно. Какъв хит ще е тоя дует. Ще се забрави до месец. Галенови ще възхваляват всяка нова излязла песен само и само да омаловажават грандиозния успех на Пиян... Ще видим. Помнете какво сте казали. Замириса на двуполови същества. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: След два месеца нито 1 няма да се помни, освен истинския хит - Името ти. Вчера гърмя от кола, спряла под балкона ми. Може серенада да е било - не се подадох. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 минута, pechenko каза: Какво смазва? На Павел малката патка ли? Нищо не смазва. Минава и заминава и никой не помни коя беше последната й песен. Изкарвахте "Изтрезняваш ли" някакъв вселенски хит, а точно след 3 месеца не се помни и е ред на следващата боза, която не се различава от предната, а именно "Пиян". Тя даже дали ще изтрае и 3 месеца, защото скоро ще пусне нови пет бози с срок на годност от 2 до 3 месеца, които феновете й ще възхвалявате до небето То нали така възхваляваните “Сърце” и “Добре ли си” са много хитови. Доста бързо отминаха, а едната беше дует уж със топ звездата на Балканите, но и това не помогна... Жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 19 минути, pechenko каза: Насрахте се яко и не можете да си признаете. Вие сте тези, които се насрахте с предварителни закани, че "Паника" ще смаже "Пиян", а после се скрихте в миша дупка. 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току що, PreslavaIsTheQueen каза: То нали така възхваляваните “Сърце” и “Добре ли си” са много хитови. Доста бързо отминаха, а едната беше дует уж със топ звездата на Балканите, но и това не помогна... Жалко! Добре ли си е хит в момента, тепърва я оцених. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Вие сте тези, които се насрахте с предварителни закани, че "Паника" ще смаже "Пиян", а после се скрихте в миша дупка. Точно така. Какви приказки и закани бяха преди да излезне “вселенския хит” Паника, а то какво... НИЩО! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Вие сте тези, които се насрахте с предварителни закани, че "Паника" ще смаже "Пиян", а после се скрихте в миша дупка. Никой не се е скрил. Тука са си. И клипчета споделят. Пък щом не може да си инкрустирам клип в подписа, ще го плескам у всеки пост за десерт! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 минута, asylum каза: Никой не се е скрил. Тука са си. И клипчета споделят. Пък щом не може да си инкрустирам клип в подписа, ще го плескам у всеки пост за десерт! Тук са си, но и дума не обелват по темата. Видяха, че Галена няма да я победи и започнаха да търсят летния хит в песните на Теди Александрова, Фики и Цветелина Янева, само и само да не е в Преслава. Жалка история. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Вие сте тези, които се насрахте с предварителни закани, че "Паника" ще смаже "Пиян", а после се скрихте в миша дупка. Както виждаш съм тук и не съм се крил никъде. Галена смъкна Преслава от трендинга и айтюнс. Въпрос на време е да я смачка с останалото. Знаем, че песните на Галена се развиват постепенно, а не като Джаксановите бум и после на земята и айде следващата 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Тук са си, но и дума не обелват по темата. Видяха, че Галена няма да я победи и започнаха да търсят летния хит в песните на Теди Александрова, Фики и Цветелина Янева, само и само да не е в Преслава. Жалка история. Аз защитавам Янева от преди това, така че не вървиш, мила маймунке. Аз дори не харесвам песента на Теди, но ти и други потребители никога не сте били обективни и не признавате успехите на другите. Само наркоманката е в ушите и устите ви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 минути, pechenko каза: Както виждаш съм тук и не съм се крил никъде. Галена смъкна Преслава от трендинга и айтюнс. Въпрос на време е да я смачка с останалото. Знаем, че песните на Галена се развиват постепенно, а не като Джаксановите бум и после на земята и айде следващата Не всички песни на Галена се развиват постепенно - някои като "Дъ бос" и "Просто шоу" си угасват за 1 месец и после никой не ги бръсне за слива. "Паника" е от същия калибър. Сега Фики и Цура като я бутнат от Трендинг, считай че съвсем е зациклила гледанията и харесванията. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 минути, pechenko каза: Както виждаш съм тук и не съм се крил никъде. Галена смъкна Преслава от трендинга и айтюнс. Въпрос на време е да я смачка с останалото. Знаем, че песните на Галена се развиват постепенно, а не като Джаксановите бум и после на земята и айде следващата Кажи, че знаеш, че Галя си купува гледанията на малко по-късен етап и ви прави на луди... ПП: Преслава размазва бе хора! Не го ли разбирате? Вече 15 години пръсва с ТОТАЛНИ ХИТОВЕ! Тя е ТОП 1-Няма друга! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Не всички песни на Галена се развиват постепенно - някои като "Дъ бос" и "Просто шоу" си угасват за 1 месец и после никой не ги бръсне за слива. "Паника" е от същия калибър. Сега Фики и Цура като я бутнат от Трендинг, считай че съвсем е зациклила гледанията и харесванията. Ти това чакаш, да я бутнат от трендинга. Ми те щот са угаснали за това имат по 10 милиона всяка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза: Кажи, че знаеш, че Галя си купува гледанията на малко по-късен етап и ви прави на луди... ПП: Преслава размазва бе хора! Не го ли разбирате? Вече 15 години пръсва с ТОТАЛНИ ХИТОВЕ! Тя е ТОП 1-Няма друга! 15 години се дрогира и е*е с колеги. топ е наистина, няма друга такава! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 5 минути, pechenko каза: Ти това чакаш, да я бутнат от трендинга. Ми те щот са угаснали за това имат по 10 милиона всяка. Преса със средни хитове като "Обратно в играта" и "Изтрезняваш ли" има над 10 милиона, но вие я изкарвате залязла? Противоречите си. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари