retr0 Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Галин и Азис флопнаха. 100 тей? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза: Какво сменям плочата... Никакви основателни доказателства не виждам. По-добре да приключим темата, защото няма смисъл. ПРЕСЛАВА Е ЕДНА 👑 Курва? Факт неоспорим тук няма как да се спори. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 По-интересно е това... Какво подмазване, какво нещо? Вижда, че пак потъва в бозата и ще прикотка Преса за дует, ама ме съмнява тя да се даде лесно, като се има предвид колко пъти връща на Илиян предложенията за дует, а се познават от толкова време... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 минути, PreslavaIsTheQueen каза: По-интересно е това... Какво подмазване, какво нещо? Вижда, че пак потъва в бозата и ще прикотка Преса за дует, ама ме съмнява тя да се даде лесно, като се има предвид колко пъти връща на Илиян предложенията за дует, а се познават от толкова време... Три травестита си комуникират ? Друго да виждате ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Три травестита си комуникират ? Друго да виждате ? Каква комуникация? Те изобщо не го отразяват. Той беше писал и други глупости-беше си поръчал песен да му изпее 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 4 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Какво сменям плочата... Никакви основателни доказателства не виждам. По-добре да приключим темата, защото няма смисъл. ПРЕСЛАВА Е ЕДНА 👑 Какво повече от това? Искаш снимки как Фики е*е Преслава ли? Дори тогава ще кажеш, че е фотошоп. След като не можеш да водиш спор не скачай след всеки пост свързан с Преслава. Нито си на годините на хората тук, нито имаш опита да водиш спорове. Слаба личност си, която не знае къде е. Съветвам те да си пестиш тъпите коментари и да не скачаш след всеки коментар свързан с любимката ти, защото ще си намериш майстора. Само ще ти кажа, че си имаме съфорумка от Ловеч и лесно ще те издирим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Галин по жалък може ли да стане? Да спре да купува гледания на Няма да ми мине и да се пенсионира! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Абе Преслава след или отпреди раждането има такова разстояние между краката ? Бате тая толкова се е прала, че са я шили поне 5 пъти... Мара няма такова пространство между краката горе... може да е и от раждането де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 48 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Това е най-голямата звезда в поп-фолка! http://horrorfuel.com/wp-content/uploads/2018/08/bd46f6f94e81e66710e249bfb4d3a71a.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 3 минути, pechenko каза: Какво повече от това? Искаш снимки как Фики е*е Преслава ли? Дори тогава ще кажеш, че е фотошоп. След като не можеш да водиш спор не скачай след всеки пост свързан с Преслава. Нито си на годините на хората тук, нито имаш опита да водиш спорове. Слаба личност си, която не знае къде е. Съветвам те да си пестиш тъпите коментари и да не скачаш след всеки коментар свързан с любимката ти, защото ще си намериш майстора. Само ще ти кажа, че си имаме съфорумка от Ловеч и лесно ще те издирим. Ще умра, сериозно. Тук в тоя форум само ясновидци-какъв Ловеч? По-рано пък и пола ми объркахте, та даже май и име беше дадено 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Най-прясната известна бройка в леглото на Стораро е Преслава. Фаталното им привличане едва не ги осакати, след като преди около месец любовта им стана причина за масов бой в чалготека в Студентски град. Жените, които били с Фрикет споделят под сурдинка, че брюнетът не бил много надарен, но имал харизма и добро отношение към представителките на нежния пол, заради което всяка една била готова да падне в обятията му, пише още изданието. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 33 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Ще умра, сериозно. Тук в тоя форум само ясновидци-какъв Ловеч? По-рано пък и пола ми объркахте, та даже май и име беше дадено 😂😂😂 Детенце, не си играй с огъня. Ще се опариш жестоко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 5 минути, pechenko каза: Луковит и Ловеч са две различни места! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Пиленца личните драми в Чат мания и без обиди.🤗 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 14 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Луковит и Ловеч са две различни места! И без заплахи плс Не си ме разбрал. Ловеч е близо до Луковит. Аз не те заплашвам, аз те предупреждавам, защото ми се правиш на недостъпен тук и се правиш на голямата работа. Такива лапета като тебе са минали от тук и са си заминали. Ясно ли ти е? Цветелина Янева и Фики ще смажат за 24 часа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 53 минути, NazzkO каза: Гледахте ли скандалния лайв на Преслава. Тоя смешник Цецо е толкова противен.... дори само като говори и ти се иска да го франсеш. И другия селяк Павел се обажда с реплика от рода... Що не ме хванеш за октавата. Тая Преслава колкото е талантлива, толкова проста да е и с такива хора да се обгражда, че и да им ражда деца. След лайфа ще се онодят тримата, пък нека си ги плюем ние. Те ще си начешат крастата и ще заспят доволни. Те са си добре, но хората. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 12 минути, pechenko каза: Не си ме разбрал. Ловеч е близо до Луковит. Аз не те заплашвам, аз те предупреждавам, защото ми се правиш на недостъпен тук и се правиш на голямата работа. Такива лапета като тебе са минали от тук и са си заминали. Ясно ли ти е? Цветелина Янева и Фики ще смажат за 24 часа. След като ме смяташ за лапе, защо изобщо отговаряш и скачаш на всичко, написано от мен? Заради такива като теб в този форум влизат едни и същи хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 19 минути, PreslavaIsTheQueen каза: След като ме смяташ за лапе, защо изобщо отговаряш и скачаш на всичко, написано от мен? Заради такива като теб в този форум влизат едни и същи хора. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 @Western Чувам че си много луд, с това ли си прочут?!😼 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 42 минути, asylum каза: След лайфа ще се онодят тримата, пък нека си ги плюем ние. Те ще си начешат крастата и ще заспят доволни. Те са си добре, но хората. https://streamable.com/a403q 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Сега пак ще ми кажат, че хейтя, но възможно ли е Софи Маринова да е по известна от Галена/Преслава. в смисъл, пее от повече време. Т.е. И хора емигрирали преди 15 година е възможно да са я чували. популярна е със смешни скандали: беше оправила бащата и сина. представяше ни на Евровизия актуална е и до днес... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 3 минути, Willy каза: @Western Чувам че си много луд, с това ли си прочут?!😼 Слушай класни песни, не евтинджос бози, мило. Вдигни си малко левъла💋😇 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Абе Преслава след или отпреди раждането има такова разстояние между краката ? Бате тая толкова се е прала, че са я шили поне 5 пъти... Мара няма такова пространство между краката горе... може да е и от раждането де. Недей да завиждаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 минути, Western каза: Слушай класни песни, не евтинджос бози, мило. Вдигни си малко левъла💋😇 Тук е мястото, да бъдем такива каквито сме си по душа - диви селянки. Има къде да се правим класи! Btw много любим проект. Декември 2015 беше епичен. Видимото, Една жена, Върнах ти го, Чалга пеперудки. Колко по Iconic? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари