GSA Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Виждам, че сме на тема златни хитове. Нека всички изпаднем в екстаз под звуците на един мегахит от 2004 година: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, retr0 каза: Има ли някоя друга с подобни цифри? Ако говорим за стари песни, някои на Рени са с милиони. Нищо че идват от Сърбия, но най-гледаната е отдавна над 10 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Как може ''Финални думи'' да е с повече гледания от ''Водка с утеха'', ''И когато съмне'' и ''Лъжа е''? При Галена същите истории. ''На две големи'' с 2,6 милиона а ''Утешителна награда'' с 1,2 милиона. @retr0, +4 милиона няма. Галена има няколко близо до 3. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Тези дни още албуми на Глория, Ивана, Гергана, Райна и т.н. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Току що, -A. каза: Как може ''Финални думи'' да е с повече гледания от ''Водка с утеха'', ''И когато съмне'' и ''Лъжа е''? При Галена същите истории. ''На две големи'' с 2,6 милиона а ''Утешителна награда'' с 1,2 милиона. @retr0, +4 милиона няма. Галена има няколко близо до 3. 5,3M Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 10 минути, retr0 каза: Добре, но до колкото знам и Галена прави добри гледания на стари песни, а тях не ги наричате златни хитове? Не следя гледанията на стари песни всъщност, има ли някоя друга с подобни цифри или близки до тях? Галена е със смешни цифри на старите песни: - Душата ми крещи - 2,8 млн. - Намерих те - 2,4 млн. - Знам диагнозата - 1,3 млн. - Утешителна награда - 1,2 млн. Другите са под милион. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Галена е със смешни цифри на старите песни: - Душата ми крещи - 2,8 млн. - Намерих те - 2,4 млн. - Знам диагнозата - 1,3 млн. - Утешителна награда - 1,2 млн. Другите са под милион. Като съберем нейните и на Преслава почти достигат тези на “Луда по тебе” от едно клипче. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 2 минути, Willy каза: 5,3M Това е от по-новата генерация песни. Но ето при Галена има много нелогичност в гледанията - как може "Душата ми крещи", която даже не беше голям хит при излизането си, да има повече от "Знам диагнозата" и "Утешителна награда", ВЗЕТИ ЗАЕДНО? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Това е от по-новата генерация песни. Но ето при Галена има много нелогичност в гледанията - как може "Душата ми крещи", която даже не беше голям хит при излизането си, да има повече от "Знам диагнозата" и "Утешителна награда", ВЗЕТИ ЗАЕДНО? Ми като това с “Финални думи” при Преслава се получава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Това е от по-новата генерация песни. Но ето при Галена има много нелогичност в гледанията - как може "Душата ми крещи", която даже не беше голям хит при излизането си, да има повече от "Знам диагнозата" и "Утешителна награда", ВЗЕТИ ЗАЕДНО? Защото беше и защото е. Но ти си седиш у вас и няма как да видиш реалния свят. На нея се избухва точно толкова, колкото и на Дяволско желание която ще обявиш за национален химн. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, retr0 каза: Ми като това с “Финални думи” при Преслава се получава. Да, но тя беше хит при излизането си. Аз тази песен на Галена (една от любимите ми нейни песни), но въобще не я помня като хит. Тогава даже "Пак ме преследваш" на Димана беше по-известна. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 И още една класика от същия, Златен период на поп-фолка. Обожавам интервала 2000-2005! Тогава се родиха изключително добри песни и нивото на жанра беше много високо, като общественото мнение значително се подобряваше към т.нар. "чалга". 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Защото тия песни никой почти не ги помни. Не може да сравнявате Душата ми крещи и Утешителна награда с Лъжа е, Не съм ангел и Новата ти примерно. За масовия слушател Галена се появи през 2010 според мен и заяви претенциите си. Преслава мачка от2005-2006 и поддържа сравнително чудесно ниво на хитовост и до сега. Да, имало е моменти, в които е слизала от върха, но за малко и не е правила фрапантна грешка в кариерата си. Всв пак няма на света изпълнител, който винаги по всяковреме да е номер 1. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Защото беше и защото е. Но ти си седиш у вас и няма как да видиш реалния свят. На нея се избухва точно толкова, колкото и на Дяволско желание която ще обявиш за национален химн. Пълни глупости. Даже в топ 20 на хитовете за 2006 не влиза. Сега може и да е събрала някакъв пауър, покрай популярността на името Галена, но тогава категорично не беше нищо особено. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Да, но тя беше хит при излизането си. Аз тази песен на Галена (една от любимите ми нейни песни), но въобще не я помня като хит. Тогава даже "Пак ме преследваш" на Димана беше по-известна. Как да не е била хит “Душата ми крещи?” Разбира се, че беше и е една от запомнящите се стари песни на Галена. Сравнението с някаква песен на Димана няма да го коментирам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Току що, retr0 каза: Как да не е била хит “Душата ми крещи?” Разбира се, че беше и е една от запомнящите се стари песни на Галена. Сравнението с някаква песен на Димана няма да го коментирам. Ами недей, но Димана поканиха на Планета Мура Мега 2006 (най-великия концерт на Пайнер евър), а не Галена. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Почти 2,7 милиона! Истински ретро хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 2 минути, ice_hot_sm каза: И още една класика от същия, Златен период на поп-фолка. Обожавам интервала 2000-2005! Тогава се родиха изключително добри песни и нивото на жанра беше много високо, като общественото мнение значително се подобряваше към т.нар. "чалга". Какво ще кажеш за тази песен? Тези дни я надувам яко! Обаче на който я пратих, никой не я помни или изобщо чувал. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Галена е със смешни цифри на старите песни: - Душата ми крещи - 2,8 млн. - Намерих те - 2,4 млн. - Знам диагнозата - 1,3 млн. - Утешителна награда - 1,2 млн. Другите са под милион. Дявола ме кара - 2,9М Аларма - 1,6М За пари - 1,8М Dj-я ме издаде - 5,1М Неудобни въпроси - 5,3М Тихо ми пази - 2,7М Мразя да те обичам - 2,3М На две големи - 2,6М С кое право - 2,1М Всички други освен Преслава не могат да се похвалят с подобни цифри на стари песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Ами недей, но Димана поканиха на Планета Мура Мега 2006 (най-великия концерт на Пайнер евър), а не Галена. Супер. Сега Димана може да гримира чистачката на Галена някой ден, ако Галка реши да й даде бонус към заплатата. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: Това е от по-новата генерация песни. Но ето при Галена има много нелогичност в гледанията - как може "Душата ми крещи", която даже не беше голям хит при излизането си, да има повече от "Знам диагнозата" и "Утешителна награда", ВЗЕТИ ЗАЕДНО? Клипчето на Знам диагнозата беше скрито дълго време. Имаше друго с 1,1М и едно с 600/700к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, -A. каза: Почти 2,7 милиона! Истински ретро хит. Ето тук вече едва ли има две мнения по въпроса. Както и за “Ти ме лъжеш най-добре”, “Гасне пламък” и “Ти си ми всичко” примерно. Ама не, “Нямаш сърце” и “Не съм ангел” 😂😂😂😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Глория била бясна на Загоров и искала да оскубе Райна след като чула този трак по негова музика! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 минути, Willy каза: Дявола ме кара - 2,9М Аларма - 1,6М За пари - 1,8М Dj-я ме издаде - 5,1М Неудобни въпроси - 5,3М Тихо ми пази - 2,7М Мразя да те обичам - 2,3М На две големи - 2,6М С кое право - 2,1М Всички други освен Преслава не могат да се похвалят с подобни цифри на стари песни. Това са песни от 2010/2011, които не ги броя като ретро. Тогава Галена стана Певица на годината вече. Даже са с малко гледания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 минути, -A. каза: Почти 2,7 милиона! Истински ретро хит. Тази песен е една от малкото БГ песни които пускат и в нашите дискотеки. Мачка Райна, даже и фолклорните й песни са хитове тука. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари