Vancho Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Еми май вече е ясно, че летните чалга хитове са Пиян и Най-боли ме. Обаче и двете са далече от "Да или не" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 17 минути, Vancho каза: Еми май вече е ясно, че летните чалга хитове са Пиян и Най-боли ме. Обаче и двете са далече от "Да или не" Извинете! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 5 минути, asylum каза: Извинете! Това е химна, то се знае! Дано чуем още текстове от Джени. На нея не й трябват текстописци. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 36 минути, Vancho каза: Еми май вече е ясно, че летните чалга хитове са Пиян и Най-боли ме. Обаче и двете са далече от "Да или не" Не се ли забрави това "Да или не"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 14 минути, mitak_94 каза: Не се ли забрави това "Да или не"? За месец и половина е направила повече гледания от колкото оборотните чалги за 6 месеца. Дали се е забравила... Жалко, че в чалгата няма такива хитове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 https://www.youtube.com/watch?v=2Q97H6j-IcQ Помни ли ги някой?😍 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Не знам обаче на Паника (особено) която гърми здраво и е голям дж хит, и другата Пиян не се избухва толкова колкото на Теда... какво говори това ? А Криско гърми здраво. Ще го посетя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Вижте какво се случва със Слави от Клашърс след като отказа да направи поредица за Джен...мислете какво говорите за химна "Горкото момиче" за да не ви застигне проклятието на Джанка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 час , Vancho каза: Еми май вече е ясно, че летните чалга хитове са Пиян и Най-боли ме. Обаче и двете са далече от "Да или не" Не забравяй "Болка моя" на Цветелина Янева, която според мен допълва топ 3. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 час, mitak_94 каза: Не се ли забрави това "Да или не"? И на кока колата, и на участията му гърми яко. А и това е песента, която видя и национален ефир, и със сигурност се знае от най-голям таргет от хора. преди 18 минути, Cally-Pressyfan' каза: Не забравяй "Болка моя" на Цветелина Янева, която според мен допълва топ 3. О, да! Много ми е любима. Кели, готвим ли се след като излезе албума на Преси, да обявим 2019-та за нейната година? От години не е имала толкова силна поредица от песни- Да гори, Изтрезняваш ли, Пиян, че и албум... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 За 1 месец 4,5 милиона! Тедка отдавна е нямала такъв успех, уцели хита! ♥️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 36 минути, Vancho каза: О, да! Много ми е любима. Кели, готвим ли се след като излезе албума на Преси, да обявим 2019-та за нейната година? От години не е имала толкова силна поредица от песни- Да гори, Изтрезняваш ли, Пиян, че и албум... Естествено! И преди да се е появил албума, можем да обявим, че това е нейната година. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: Естествено! И преди да се е появил албума, можем да обявим, че това е нейната година. Минала е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 28 минути, WindWalkerMonk каза: Минала е... И на Галош не е за моя радост, така че не ме интересува мнението ти. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: И на Галош не е за моя радост, така че не ме интересува мнението ти. И аз трябва да се съобразявам с това какво те интересува защото ? А добре е, че не ходиш по клубове и си живееш в собствен свят, че щеше да видиш колко не е. Добре ли си, Феноменален и Паника цепят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 22 минути, WindWalkerMonk каза: И аз трябва да се съобразявам с това какво те интересува защото ? А добре е, че не ходиш по клубове и си живееш в собствен свят, че щеше да видиш колко не е. Добре ли си, Феноменален и Паника цепят. 1. В PlanetaOfficial и трите песни имат по-малко гледания от паралелно пуснатите от Преслава 2. Не само нейните песни цепят по клубовете Гледай какви разбивания има на "Пиян" и "Да гори в любов". Пак извърташ в твоя полза. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 14 минути, Cally-Pressyfan' каза: 1. В PlanetaOfficial и трите песни имат по-малко гледания от паралелно пуснатите от Преслава 2. Не само нейните песни цепят по клубовете Гледай какви разбивания има на "Пиян" и "Да гори в любов". Пак извърташ в твоя полза. На нейни участия. Нищо не извъртам. Добре ли си ще мине изтрезняваш ли и това е 200% сигурно. Феноменален ще мине да гори също. Освен това да гови в любов не се пуска. Ако исках да извъртя нещата, щях да заснема клипчето на пиян от уикенда като я пуснаха чак в 4+ часа и това на Паника от 1. Пак ти казвам. Пиян е по - голям хит от Паника, но останалите песни на Галена са по - големи хитове от всичко на Преслава. На Теда и Емилия, които (особено втората) феновете на Преслава се опитахте да изкарате забравена също са по - големи хитове от Пиян и още се пускат и двете. По - скоро ти ги извърташ, защото знаеш, че Добре ли си като цяло има повече гледания. А и според мен Преслава купува. Сори, ама песните й уж всички рекорди държат пък в клуба минава като всички останали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 15 минути, WindWalkerMonk каза: На нейни участия. Нищо не извъртам. Добре ли си ще мине изтрезняваш ли и това е 200% сигурно. Феноменален ще мине да гори също. Освен това да гови в любов не се пуска. Ако исках да извъртя нещата, щях да заснема клипчето на пиян от уикенда като я пуснаха чак в 4+ часа и това на Паника от 1. Пак ти казвам. Пиян е по - голям хит от Паника, но останалите песни на Галена са по - големи хитове от всичко на Преслава. На Теда и Емилия, които (особено втората) феновете на Преслава се опитахте да изкарате забравена също са по - големи хитове от Пиян и още се пускат и двете. По - скоро ти ги извърташ, защото знаеш, че Добре ли си като цяло има повече гледания. А и според мен Преслава купува. Сори, ама песните й уж всички рекорди държат пък в клуба минава като всички останали. Това да отидеш на един или два клуба не е представителна извадка. Зависи ДЖ-я какво пусне. За мен Ютуб има по-голяма тежест, защото обхваща много по-широка аудитория. Аз нищо не извъртам, давам конкретни факти. Преслава не купува гледания, спокойно. Още нещо измисли да я очерняш и принизяваш, ако искаш. Аман от вас! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Опасна е Преси. Направо този и пост крещи "Галенче, пак надделях" 😂 1 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: Това да отидеш на един или два клуба не е представителна извадка. Зависи ДЖ-я какво пусне. За мен Ютуб има по-голяма тежест, защото обхваща много по-широка аудитория. Аз нищо не извъртам, давам конкретни факти. Преслава не купува гледания, спокойно. Още нещо измисли да я очерняш и принизяваш, ако искаш. Аман от вас! Ми там Галена пак е с повече гледания. Много бързо спря да броиш другите клипчета като не ти изнася. Виж какви гледания прави в момента феноменален, виж да гори и изтрезняваш ли. Виж какво прави Добре ли си и виж какво изтрезняваш ли? Никой не я очерня, спри да се вживяваш. Но песни с по 10+ милиона на по два месеца и не се пускаха, а ако се пуснат минаваха по зле от на Кама името ти. И не е само тя, много други са също. Онзи ден ти беше този дето изкара песните на Емилия забравени, дето нали аз не я понасям. Зоопарк изкара като не знам си какво, а излезе ново копие на песента. Стегни се! Пиян е готина песничка, сега гърми, но ще видим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 16 минути, WindWalkerMonk каза: Ми там Галена пак е с повече гледания. Много бързо спря да броиш другите клипчета като не ти изнася. Виж какви гледания прави в момента феноменален, виж да гори и изтрезняваш ли. Виж какво прави Добре ли си и виж какво изтрезняваш ли? Никой не я очерня, спри да се вживяваш. Но песни с по 10+ милиона на по два месеца и не се пускаха, а ако се пуснат минаваха по зле от на Кама името ти. И не е само тя, много други са също. Онзи ден ти беше този дето изкара песните на Емилия забравени, дето нали аз не я понасям. Зоопарк изкара като не знам си какво, а излезе ново копие на песента. Стегни се! Пиян е готина песничка, сега гърми, но ще видим. Всичко ок, но засега Изтрезняваш ли е с повече гледания за България от Добре ли си според ютуб чартс. От 13те милиона от всички клипове, 8 са от България. Предполагам до края на годината няма да е така, затова вметнах ЗАСЕГА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 55 минути, WindWalkerMonk каза: Ми там Галена пак е с повече гледания. Много бързо спря да броиш другите клипчета като не ти изнася. Виж какви гледания прави в момента феноменален, виж да гори и изтрезняваш ли. Аз никога не съм броил и събирал гледания от хиляда фен клипчета, това го правите вие, за да докарате някакъв измислен статут на Галена, който позагуби в последно време. Гледанията на "Добре ли си" са смешно малко. Галена в дует с едно от топ имената на Балканите, вече 4 месеца след излизането на песента, не може да мине сезонния комерс "Изтрезняваш ли". п.с. "Пиян" събра над 50 хиляди харесвания - най-много от всички летни тракове. Скоро ще мине Теда по гледания, а до месец - и Цура. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 часа , Slavi каза: Опасна е Преси. Направо този и пост крещи "Галенче, пак надделях" 😂 Затова пък физиономията ѝ крещи: "Галенче, толкова съм комплексирана и вманиачена да съм "най", че си направих лицето твое копие". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари