asylum Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 час, presi_fen! каза: Преси размаза Жалка за пореден път! Или Галена пак е пуснала “Паника”(feat.Екстра Нина) с намерението да не е хит хахаха. Толкова остроумно, че никой не разбира. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Значи есента Преси с два дуета, ужас! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Само Теда и Преслава са над нея и разликата не е голяма. Но като цяло Галена е номер 1 тази година с три мегахита, а другите с по 1. Те не ти повярваха и за Толбухинския дует, па на! Шулевна е най-обективна винаги, примирете се! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Starboy каза: Значи есента Преси с два дуета, ужас! И сумарно - със седем песни. Горкият албум - ще мине и замине от бълване. 1 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 @Cally-Pressyfan' нали нямаше дует с Галин кво стана ? Другия път недей да спори:) нали твоята крава и аз висим нон стоп в естетхази. Може даже като си около СУ да минеш да я видиш. Пие винаги отвън срещу посолството. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: @Cally-Pressyfan' нали нямаше дует с Галин кво стана ? Другия път недей да спори:) нали твоята крава и аз висим нон стоп в естетхази. Може даже като си около СУ да минеш да я видиш. Пие винаги отвън срещу посолството. "Няма дует с Галин след 10 дни", а не по принцип. п.с. Много паметни личности посещават това място - включително кралица ДЖЕНИ. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: "Няма дует с Галин след 10 дни", а не по принцип. Каза няма дует с Галин. Не ме карай да търся сега. И той искаше сега да излезе песента, явно са се разбрали. То тя го каза, но ти спореше. Явно знаеш по - добре от самата нея:) Тя се е съгласила, защото от топа в Пайнер само той иска с нея и общува изобщо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Като ги знаем, тоя дует ще го направят за точно 2 часа, Галин ще предложи някоя готова музика, копие на всичко предишно, клиширания текст се пише за 30 мин, изпяват го, обратотвар жестоко гласа на Г. Клипът и той за 1 ден, даже може другата седмица да го очакваме, не е нужно да се бави за есента. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, WindWalkerMonk каза: Каза няма дует с Галин. Не ме карай да търся сега. И той искаше сега да излезе песента, явно са се разбрали. То тя го каза, но ти спореше. Явно знаеш по - добре от самата нея:) Може и сега да са го измислили. До преди една седмица той й се мазнеше на лайфовете, а тя не го отразяваше. Пълна плюнка и гном! 1 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Starboy каза: Като ги знаем, тоя дует ще го направят за точно 2 часа, Галин ще предложи някоя готова музика, копие на всичко предишно, клиширания текст се пише за 30 мин, изпяват го, обратотвар жестоко гласа на Г. Клипът и той за 1 ден, даже може другата седмица да го очакваме, не е нужно да се бави за есента. Думи нямам! Тъкмо ми допадаше как върви Преси в последните 3 години с два-три трака годишно и сега ще бълва накуп седем парчета. Шок и погнуса! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Може и сега да са го измислили. До преди една седмица той й се мазнеше на лайфовете, а тя не го отразяваше. Пълна плюнка и гном! Той й се мазнеше защото вече бяха записали песен. Иначе как да не се съглася с останалото като е истина! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 К'во ви пука, нали ще минат рекорда за 24ч. Като гледам коментарите всички тийнове все още му се радват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Галин: С Преси идваме да минем "Кой", дръжте се здраво, бейбиеее 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Пуснете този трак и плачете за погубения талант! Митко Димитров - на сапун! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Willy каза: К'во ви пука, нали ще минат рекорда за 24ч. Като гледам коментарите всички тийнове все още му се радват. Той се мазнеше на Цуца и Галя. Ма видя че те са отбор Стораро и реши, че сега му е шанса с Преса. Тя и без тва е аутсайдер. Добре поне че няма да си наебе мегахита 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Starboy каза: Галин: С Преси идваме да минем "Кой", дръжте се здраво, бейбиеее Само си представих как го казва с мазния си говор и още по-мазната физиономия. И без да съм чул песента, знам че ще е на ниво "5, 6, 7, 8". Bitch, please! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Обаче не знам дали само аз го мисля, но сторитата на Галин в Инста са определение за думата КРИНДЖ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Summer hit 2019 Bulgaria 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Само си представих как го казва с мазния си говор и още по-мазната физиономия. И без да съм чул песента, знам че ще е на ниво "5, 6, 7, 8". Bitch, please! Преса го прави да има кой да я подкрепя. Макар че и тя се омете като бяха на наградите. И да може да се намърда при фенките му. Но няма шанс и тя, а и той също да изкяри ползи от дуета. Пиян за сега си е достъпно голям хит, не й трябва дует с тая амеба на Преса... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, WindWalkerMonk каза: Преса го прави да има кой да я подкрепя. Макар че и тя се омете като бяха на наградите. И да може да се намърда при фенките му. Но няма шанс и тя, а и той също да изкяри ползи от дуета. Пиян за сега си е достъпно голям хит, не й трябва дует с тая амеба на Преса... Преса верно стана аутсайтер, от жените може би само Джена и Анелия биха я подкрепяли, макар че не знам да не си е развалила отношенията и с тях. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Преса верно стана аутсайтер, от жените може би само Джена и Анелия биха я подкрепяли, макар че не знам да не си е развалила отношенията и с тях. Не знам. В смисъл, тя си е ток в момента. Спи малко щото от участия винаги може да я фанеш или в Естерхази или нагоре към южния парк в едно. И то на обяд което показва, че спи малко. Се1 де, нека да го видим дуета им... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 4 часа , Slavi каза: Деска тук е естествена и красива. Другите две в един цвят. Като нищо да са снимали нещо... Нищо не са снимали. Парти по случай РЖД на сина на Янева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Пускайте хита на новата Лидерка! 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, WindWalkerMonk каза: Не знам. В смисъл, тя си е ток в момента. Спи малко щото от участия винаги може да я фанеш или в Естерхази или нагоре към южния парк в едно. И то на обяд което показва, че спи малко. Се1 де, нека да го видим дуета им... С Паола и да иска няма да спи много. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, Starboy каза: Пускайте хита на новата Лидерка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари