Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Току що, TSARvul каза:

@Cally-Pressyfan'

Беше тъжен ден, цялата горях, беше смъртен грях, радост и мечтааа :roll1:

Невероятен трак! Това твоя версия на текста ли е? (рофл)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, xroflx9 каза:

Къде видя да признавам нещо за Василена скъпа? Само изтъкнах неоспорим факт и нищо повече. Спирам с офтопика тук,очаквам в чат мания да ми кажеш на кого съм искал да се харесам тук,че предния път така и не получих отговор.😀

С чакането ще си останеш. Няма да получиш внимание. :bye1:

Стамена изглежда една идея по-малко противна от Рашия. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Невероятен трак! Това твоя версия на текста ли е? (рофл)

Всеки път го променям, но ти винаги знаеш за коя песен иде реч.

Между другото наскоро ударих чене в земята, когато се оказа, че помниш точно на коя дата е излезнала на Анелия "Добрата-лошата". Това са 10 години, брат! А ти дори не си й фен.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

С чакането ще си останеш. Няма да получиш внимание. :bye1:

Стамена изглежда една идея по-малко противна от Рашия. 

Аз вече го получих и без да го търся.😂

Песните на Стамена,макар и да звучат като демо изобщо не са чак толкова лоши.Даже ме бяха зарибили.😂

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, pechenko каза:

Яко сипала на Роксана 😂

Той бил по-талантлив от всички попфолк звезди, а Роксана е животно!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, TSARvul каза:

Всеки път го променям, но ти винаги знаеш за коя песен иде реч.

Между другото наскоро ударих чене в земята, когато се оказа, че помниш точно на коя дата е излезнала на Анелия "Добрата-лошата". Това са 10 години, брат! А ти дори не си й фен.

Моята памет е безгранична, драги! А днес юбилей има този крайно незабелязан и недооценен трак на лелча!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, TSARvul каза:

Той бил по-талантлив от всички попфолк звезди, а Роксана е животно!

:ХУБАВО ЧЕ ИВАНА Я ВКАРА В ПАЙНЕР ОЩЕ ЩЕШЕ ДА ПЕЕ САМО ЦИГАНСКИТЕ СВАТБИ, ДА ГЛЕДА СЕБЕ СИ АНЕ ДА МИ ЗАВИЖДАТ ВСИЧКИ ПОП ФОЛК ЗВЕЗДИ ЧЕ СЪМ ПО ТАЛАНТЛИВ ОТ ТЯХ, СРАМОТА МИСЛИХ ЧЕ РОКСАНА Е ДОБЪР ЧОВЕК АПЪК ТЯ СЕ УКАЗА ЖИВОТНО!

П.С.

Някой да му пише, че е голяма звезда тук и да се регистрира. Цирка ще е пълен.

• Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, чушка. каза:

Една от малкото песни, излезли тази година и която още не ми е писнала, макар да я слушам почти всеки ден.

Мен дори сега ме кефи повече отколкото като излезна. От онези песни е, в които винаги намирам по нещо ново. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Slavi каза:

Мен дори сега ме кефи повече отколкото като излезна. От онези песни е, в които винаги намирам по нещо ново. 

Имам чувството, че Емилия никога не е била толкова популярна, колкото е в момента. Никога не е пускала толкова високобюджетни проекти, както прави сега. Очевидно новият й мъж, инвестира в нея, в което няма нищо лошо.

Много съм любопитен каква ще й бъде новата самостоятелна песен. Силно се надявам да запази нивото си и да влага в клипове, защото ефектът така наистина е по-голям.

Също искам да отбележа, досега не се е избухвало на нейни , както на Акула и Тръгвай си.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, чушка. каза:

Имам чувството, че Емилия никога не е била толкова популярна, колкото е в момента. Никога не е пускала толкова високобюджетни проекти, както прави сега. Очевидно новият й мъж, инвестира в нея, в което няма нищо лошо.

Много съм любопитен каква ще й бъде новата самостоятелна песен. Силно се надявам да запази нивото си и да влага в клипове, защото ефектът така наистина е по-голям.

Също искам да отбележа, досега не се е избухвало на нейни , както на Акула и Тръгвай си.

Още от както е с Башур се усеща, че много налива във визия и проекти, но този път просто и се получи. И въпреки, че е с 20 години по стара от Денис, някак си в проектите им това не се усеща така фрапантно. 

Иначе успя да събуди любопитство в мен какво предстои от тук на сетне, а за толкова години, не е успявала да го провокира в мен. Винаги ми е била скучна. Вероятно и за други е било така. Изживява един мини пик 20 години след старта си. 

• Love 2

image.png

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Donatella каза:

FB_IMG_1563039464845.jpg

Ее, това е старата Преслава - с циците и носа, запазени марки!

преди 2 минути, pechenko каза:

Това сестра ти ли е?

Виждам, че си приличате доста.

Тамън си я припявах в банята. Зарибила ме и от няколко дни.

Липсват ми лелятиАн и Янева!

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Ее, това е старата Преслава - с циците и носа, запазени марки!

Тамън си я припявах в банята. Зарибила ме и от няколко дни.

Липсват ми лелятиАн и Янева!

Аз трябва да направя признание, че и мен много ме зариби, матрицата ме засмука обратно.

LelqtiAn липсва много. Другата видя, че играта няма да й стане и отиде да плачка по санаториумите. Не я щем обратно!

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, TSARvul каза:

Аз трябва да направя признание, че и мен много ме зариби, матрицата ме засмука обратно.

LelqtiAn липсва много. Другата видя, че играта няма да й стане и отиде да плачка по санаториумите. Не я щем обратно!

Ама като я няма Янева, ако не съм аз чат-пат да спомена леля ти Калудка, друг не се сеща да го направи! Виж я каква мацка е станала. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Ако някой има контакт с леляни, да му каже да се връща веднага! Ще се самоубия! Или ще почна да хваля Преслава, което е същото!

Ще се опитам да установя контакт с него. Онази, на която пожелах тумори в путката, пусна негова снимка да му се подиграва, бетер-психоложката и голяма разбирачка на хорските психики. Много гадно му беше станало.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Как сте милички ? Галена и Преслава са си номер 1 бе! Всеки който мисли различно да ми каже и ще го насоля! КАЗАХ!

Но имат ли летен хит? Нямат.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...