Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Вижте я какъв освиенциум е! Ужасна! Прилича ми на Силвия! 1 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 22 минути, Blueberry каза: Чоко е твърде зает да превежда чужд контент на български и да се прави на духовен гуру пред 9-годишните, така че едва ли има приятелка. Преди ходеше с едно от момичетата от 4Magic, но от много време не са качвали снимки заедно и предполагам са се разделили. Песните му иначе много ми харесват, гласът му е доста приятен. Все още са заедно. Иначе Чоко пееше и на Кола Кола турнето в Пловдив, Варна и Бургас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 30 минути, Cally-Pressyfan' каза: Вижте я какъв освиенциум е! Ужасна! Прилича ми на Силвия! Ми не е ок, сори ама верно е като скумрия в лицето. Но нищо, нали гласа е важен! А беше толкова яка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 @Blueberry Не страдай! Чоко е от този тип мъжлета, дето до 6-8 години ще си е отгледал едно знойно коремче в комбинация с паласки. И аз го харесвах много и все още де (но вече по-малко), обаче усетих чиченския потенциал в него и го разлюбвам. И си много права за това, дето копира западни клипчета и ги пробутва на малките чукундурчета тук, правейки си на човек, който ги открехва, на много high класа. Реално просто търси трафик за кинти. Евтинее ми това, но в крайна сметка - кой, както може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час , Blueberry каза: Били са скарани ли? Знаем ли защо? Сестрата на Преслава е била любовница на бащата на Галин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час, Blueberry каза: А не, Галин е много по-красив от Преси, независимо тя с кой накрайник на носа е! Шегата настрана, Галин наистина изглежда УАУ! Едно време разправяше на мои приятели, че трябва да си вкарват всичките усилия във външния вид, докато са млади и аз се смеех, защото тогава още беше доста невзрачен ("Няма да боли" периода), но сега той се смее последен. И на живо, и по снимки е страшен. Чоко е твърде зает да превежда чужд контент на български и да се прави на духовен гуру пред 9-годишните, така че едва ли има приятелка. Преди ходеше с едно от момичетата от 4Magic, но от много време не са качвали снимки заедно и предполагам са се разделили. Песните му иначе много ми харесват, гласът му е доста приятен. Излъжи, че очакваш с нетърпение новия трак на Райна! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 8 минути, чушка. каза: Сестрата на Преслава е била любовница на бащата на Галин. Това е било преди 20 години. Не са били скарани Преса и Галин, нали той направи ft. с нейно участие. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 11 минути, чушка. каза: Сестрата на Преслава е била любовница на бащата на Галин. И Галин е бил любовница на много мъже, ма не му го правим на проблем нали! Иначе баща му цепи мрака с лош вкус. Ето от кой е наследил този непукизъм да ДПИ с джуджета, гномове и орки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: Това е било преди 20 години. Не са били скарани Преса и Галин, нали той направи ft. с нейно участие. Мила, няма по-лицимерно животно от Галин. Готов е да се мазни на всеки, за да му участва във фийт или сега да ги набута в песен на двете кокошки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Току що, чушка. каза: Мила, няма по-лицимерно животно от Галин. Готов е да се мазни на всеки, за да му участва във фийт или сега да ги набута в песен на двете кокошки. Преси спокойно може да го конкурира по фалш и лицемерие. ❤️ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 часа , Blueberry каза: Били са скарани ли? Знаем ли защо? Галин беше споменал в Папараци, че баща му е ходил с Ивелина Колева. Тогава спряха да се следват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Андреа е махнала снимката,с която оповести раздялата си 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Може да са имали сдобряващ секс и вече всичко да е наред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Кобрата имал нова приятелка Кубрат Пулев има нова приятелка, с която вече живеят на семейни начала. Това съобщи БЛИЦ, след като вчера стана ясно, че една от най-стабилните звездни двойки у нас е сложила край на връзката си. Въпреки всичко двамата с Андреа запазили добри приятелски отношения. Това обяснява ревностната защита на боксьора от страна на Андреа в седмиците, когато избухна скандалът с Джени Суши. Самата фолкпевица публикува вчера красноречиво съобщение под последната си снимка на официалния си Инстаграм профил. "Прекалено млада съм да се женя и твърде стара да играя детски игри – радвам се на живота сама", написа Андреа. Двамата с Кубрат всъщност са разделени още няколко месеца преди скандала с Джени Суши. Те не са заедно още от края на м.г., малко след мача срещу Джошуа в зала "Арена Армеец". Причината за раздялата, която се е осъществила сравнително цивилизовано, е че Кубрат не живеел в България през по-голямата част от времето. Голяма част от връзката им на практика била дистанционна и това много дразнело Андреа, която искал да прекарва повече време с любимия си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 На мен ми е много жал за Андреа, личи си, че е на мрачно място в живота си. Дано намери сили да се съвземе. Не говоря за външния вид, за мен той е само вторичен белег на това, което се случва в главата й. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 часа , чушка. каза: Сестрата на Преслава е била любовница на бащата на Галин. Сестрата на Преслава на Галин с баща му, бащата на Преслава с майката на Рашия!! На къде отива тоя свят 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Така се прави реклама!😋 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 @Cally-Pressyfan' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Никой не е виновен! Като си недоклана свиня по душа избива и навън. Бито прасе гнусно османово. То нова година иде! https://youtu.be/85cPb_12m_M Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Никой не е виновен! Като си недоклана свиня по душа избива и навън. Бито прасе гнусно османово. То нова година иде! https://youtu.be/85cPb_12m_M Мило за кой говориш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 часа , Donatella каза: Кобрата имал нова приятелка Кубрат Пулев има нова приятелка, с която вече живеят на семейни начала. Това съобщи БЛИЦ, след като вчера стана ясно, че една от най-стабилните звездни двойки у нас е сложила край на връзката си. Въпреки всичко двамата с Андреа запазили добри приятелски отношения. Това обяснява ревностната защита на боксьора от страна на Андреа в седмиците, когато избухна скандалът с Джени Суши. Самата фолкпевица публикува вчера красноречиво съобщение под последната си снимка на официалния си Инстаграм профил. "Прекалено млада съм да се женя и твърде стара да играя детски игри – радвам се на живота сама", написа Андреа. Двамата с Кубрат всъщност са разделени още няколко месеца преди скандала с Джени Суши. Те не са заедно още от края на м.г., малко след мача срещу Джошуа в зала "Арена Армеец". Причината за раздялата, която се е осъществила сравнително цивилизовано, е че Кубрат не живеел в България през по-голямата част от времето. Голяма част от връзката им на практика била дистанционна и това много дразнело Андреа, която искал да прекарва повече време с любимия си. Да бе, да. Кубрат, щото от скоро е боксьор и прекарва по-голямата част от времето си в чужбина. Първите 11 години това не пречеше на Андреа, сега, когато стана 160 кила много почна да я дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 12 часа , TSARvul каза: А от къде си научил толкова добре български? Ти си малък. Бил ли си в България. Аз имам трима приятели сърби, колкото мен са, но нашият език не могат да го говорят, общуваме на английски. Не бях никога в България, нямам нищо общо с България, научих го главно заради Преслава и попфолка😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Моля някой да постне снимката на оная ужасна прекалено оперирана жена че ми трябва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Хита на лятото с 2 милиона за 9 дни. Теди смаза! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Къде са зърната на Андреа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари