Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Какви са тези затапки на ниво детска градина. Факт е, че и тя, и Ивана може да са имали супер огромни постижения и хитове, но от 12 години масов хит не са видяли. И какво от това? Аман от твоя ламтеж певиците да са винаги в ТОП 3. Те са изписали имената си със златни букви в историята на музиката. Глория е царувала 10 години като ненормална и продавала по 200-300 000 копия от албум. Кели обаче настоява за клубни комерси тип "Пия, чупя, блъскам", за да я признае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Нямам нищо против Глория, определено има безспорни качества, които са я направили име, но според мен е имала голям късмет, че е изгряла по време, когато е нямало никаква конкуренция. Ако сега се появи момиче тип като нея, не мисля че би имало шанс за кариера, камо ли да изгради име като нейното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 А, как точно се слагат линковете за да се визуализират не само като линк ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 3 минути, stereoto_ каза: Атанас се казва, едно време обикаляше училищата в София да търси млади певици. Но да, този е от глориевите подлизурковци, които й казват, че е номер едно независимо от песните, които пуска. Тоест няма нищо любовно ли? Щото гледам всички коментари са все 1 са женени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 минути, Сцената обичам лудо каза: А, как точно се слагат линковете за да се визуализират не само като линк ? Системата автоматично засича на коя певица си фен. Ако тя е нямала хит през последните 12 години, не можеш да публикуваш линкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 9 минути, Сцената обичам лудо каза: А, как точно се слагат линковете за да се визуализират не само като линк ? Става само с постове от социални мрежи (Фейсбук, Инстаграм, Туитър и тн.). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 @Cally-Pressyfan' Познаваш ли този лъв? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 23 минути, THE IIconic каза: @Cally-Pressyfan' Познаваш ли този лъв? Не? ;оо п.с. Кондоме, никой не ти говори за комерси и Топ 3. Колко комерси избълва в опит да влезе в актуалната вълна през последните 10 години, но всички с изключение на "Ненаситна" завършиха безславно. Ако беше въпроса в това - защо на нея нищо не й се получи хитово? Още при първия по-силен отпор от страна на Калудова рухна. Последната след 3-4 години я последва. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 За да имаш актуален хит ти трябва актуално звучене. Да ходят при кака Камс да ги научи как става магията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 59 минути, Arwity каза: Тоест няма нищо любовно ли? Щото гледам всички коментари са все 1 са женени Не, няма, този е обратен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 18 минути, Cally-Pressyfan' каза: Не? ;оо п.с. Кондоме, никой не ти говори за комерси и Топ 3. Колко комерси избълва в опит да влезе в актуалната вълна през последните 10 години, но всички с изключение на "Ненаситна" завършиха безславно. Ако беше въпроса в това - защо на нея нищо не й се получи хитово? Още при първия по-силен отпор от страна на Калудова рухна. Последната след 3-4 години я последва. Човеко, тази жена не рухна под напора на Камелия, Деси Слава, Кати, Румяна, Софи Маринова, Рени, Таня Боева, Луна, Цветелина, Нелина и много други, които излезнаха на сцената като по-нови имена от нея, имаха мега хитове и бяха супер актуални по няколко сезона/години. Комерсите на Глория в последно време не са като типичните комерси за дискотека, много добре го знаеш. Тя си настоява на някакъв си нейн леко лелченски стил, а това няма как да се хареса в повечето случаи. Какво все скачаш срещу нея не мога да разбера? Всепризната от цялата държава, владяла България така, както никой друг (защото това през 90-те няма как да се сравни с 2 десетилетия по-късно), до ден днешен единствена прави успешни самостоятелни турнета, нашия тръгнал да я обявява за никоя. Никоя за теб и тия до 25-годишна възраст, които нито знаят какво е било по нейно време, нито уважават по начина, по който подобава проправилите път на целия жанр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Само да отбележа, че в епохата на "естрадната чалга" (аз съм автор на тази сентенция) до 2000 година Глория бе лидер. Тя нямаше как да оцелее като такъв след 2000-та в епохата на "клубната чалга", ако Маргарита Лозанова не бе измислила наградите именно за да канонизира Глория и удължи блясъка на кариерата и до "Планета Мура Мега". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Все едно да кажеш, че понеже Уитни Хюстън към края на кариерата си вече не правеше големи хитове или е рухнала под напора на Марая Кери и Селин Дион в даден момент - и край - да я отпишем. Тя не е в ТОП 3, тя няма дискотечни хитачки, не може да се мери с Риана и Ариана Гранде, ма ква Уитни, ква Хюстън, дур да я няма бе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Каква прима е тази, като в 50% от кариерата си е била в девета глуха. преди 1 час, PreslavaIsTheQueen каза: Факта, че говориш в минало време, означава, че вече не е! Всъщност откакто се появи Преслава, няма друга прима! Научете значението на думата "прима" и тогава се изказвайте, защото се излагате. Каква Преслава, каква прима? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 минути, foxy_vd каза: Само да отбележа, че в епохата на "естрадната чалга" (аз съм автор на тази сентенция) до 2000 година Глория бе лидер. Тя нямаше как да оцелее като такъв след 2000-та в епохата на "клубната чалга", ако Маргарита Лозанова не бе измислила наградите именно за да канонизира Глория и удължи блясъка на кариерата и до "Планета Мура Мега". Никакви канони и назаслужено връчени награди не могат да те направят хит и близък до сърцата на малки и големи. Глория 2001 има най-продавания чалга албум. 2003 мачка с концерт в НДК и 3 от най-големите хита за годината. 2004 пуска един от вечните мастодонти на чалага - дуета с Азис. 2007 й е последния голям хит - "Ако те няма". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 минута, Stela каза: Научете значението на думата "прима" и тогава се изказвайте, защото се излагате. Каква Преслава, каква прима? Дори в истинския смисъл на думата, пак не е "прима". И хич не ми опонирайте. Може да си е имала грандиозните успехи, но след 2004 г. е кръгла нула с там-там някое попадение като "Ако те няма" и "Ненаситна". Концертите не ги отричам, но всички знаем че събира публика заради старите песни, а не с новите буламачи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Дори в истинския смисъл на думата, пак не е "прима". И хич не ми опонирайте. Може да си е имала грандиозните успехи, но след 2004 г. е кръгла нула с там-там някое попадение като "Ако те няма" и "Ненаситна". Концертите не ги отричам, но всички знаем че събира публика заради старите песни, а не с новите буламачи. Ма от къде на къде някой е длъжен да е в ТОП 3, ТОП 5 или ТОП 10 цели 25 години, за да уйдиса на Кака-Келивския акъл? Ти чуваш ли се изобщо? Твоята актуална любимка е толкова време в ТОП-а поради тотален фалит на целия жанр и масова дегенерация при младото поколение откъм гласови данни и визия. Виж какви боклуци се пробваха да стават фолк певици в последните 10 години. Най-яките нови лица отидоха в конкурентния жанр. Епохите на Глория и Преславa нямат база за сравнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Дори в истинския смисъл на думата, пак не е "прима". И хич не ми опонирайте. Може да си е имала грандиозните успехи, но след 2004 г. е кръгла нула с там-там някое попадение като "Ако те няма" и "Ненаситна". Концертите не ги отричам, но всички знаем че събира публика заради старите песни, а не с новите буламачи. Никой не твърди,че към днешна дата Глория е в топ-а, но да казваш, че е кръгла нула е смешно. Най-малкото заради уважението, което си е заслужила. Любимката ти е пяла с дезодорант пред огледалото песните на такива като Глория и се е учила от тях. Не мисля да ти опонирам и без това не виждаш по-далеч от носа на Преслава. Правиш евала на смешн селянки като Петра, не очаквам обективност. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 минута, TSARvul каза: Ма от къде на къде някой е длъжен да е в ТОП 3, ТОП 5 или ТОП 10 цели 25 години, за да уйдиса на Кака-Келивския акъл? Ти чуваш ли се изобщо? Твоята актуална любимка е толкова време в ТОП-а поради тотален фалит на целия жанр и масова дегенерация при младото поколение откъм гласови данни и визия. Виж какви боклуци се пробваха да стават фолк певици в последните 10 години. Най-яките нови лица отидоха в конкурентния жанр. Епохите на Глория и Преслав нямат база за сравнение. А и никоя не е била толкова дълго бутана, колкото Пепа Толбухинска. Това нейно фаворитизиране от фирмата уби бранша. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 минути, TSARvul каза: Ма от къде на къде някой е длъжен да е в ТОП 3, ТОП 5 или ТОП 10 цели 25 години, за да уйдиса на Кака-Келивския акъл? Ти чуваш ли се изобщо? Твоята актуална любимка е толкова време в ТОП-а поради тотален фалит на целия жанр и масова дегенерация при младото поколение откъм гласови данни и визия. Виж какви боклуци се пробваха да стават фолк певици в последните 10 години. Най-яките нови лица отидоха в конкурентния жанр. Епохите на Глория и Преслав нямат база за сравнение. Пак ми слагаш думи в устата. Нито някъде пиша за ТОП-ове, нито за Преслава. Вземи и се успокой. Казвам, че лежи на стари лаври и в половината от кариерата си е била завряна в девета глуха, което е факт. Относно "прима"-та, дори самата Глория признава друго 00:12 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Пак ми слагаш думи в устата. Нито някъде пиша за ТОП-ове, нито за Преслава. Вземи и се успокой. Казвам, че лежи на стари ларви и в половината от кариерата си е била завряна в девета глуха, което е факт. Относно "прима"-та, дори самата Глория признава друго 00:12 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 11 минути, TSARvul каза: Никакви канони и назаслужено връчени награди не могат да те направят хит и близък до сърцата на малки и големи. Глория 2001 има най-продавания чалга албум. 2003 мачка с концерт в НДК и 3 от най-големите хита за годината. 2004 пуска един от вечните мастодонти на чалага - дуета с Азис. 2007 й е последния голям хит - "Ако те няма". В 2001-ва всеки правеше нещо, а на "Златният Мустанг" видяхме кой е истинския лидер в този бизнес. Публиката имаше листчета на седалките си в "Двореца на културата и спорта" във Варна, а над 70% от 5000 души не могат да сбъркат случайно какво да напишат на тях и да сложат в урната. Но Маргарита се намеси като част от журито, а Пайнера с претенциите си и се поличи първата голяма измама в чалгата. 2003-та концертът е по-празен и от 2009. И пак Маргарита с Пайнера украсиха ситуацията, за да не е грозно накрая. 2004-та си имаше турне. Кой и какво е имал, там е представил. Не мисля, че в тази година Глория може да претендира, защото с нищо не изпъкна на турнето, а за да не е Кама, Пайнера си пробута Ивана. 2007-ма всичко бе ясно, затова се измислиха награди на десетилетието от Маргарита - отново за да се възроди нещо около Глория. Но, обективно погледнато тя бе отпаднала от топа още в 2005-та.... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 @Stela Е, тва вече е ТОП лаф: "И без това не виждаш по-далеч от носа на Преслава". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: Пак ми слагаш думи в устата. Нито някъде пиша за ТОП-ове, нито за Преслава. Вземи и се успокой. Казвам, че лежи на стари ларви и в половината от кариерата си е била завряна в девета глуха, което е факт. Аз много добре ти знам начина на мислене. Ти си обсебен от ТОП-ове и това кой е на върха. С каква друга цел го казваш това, че е завряна в девета глуха Глория? Тоест, че не в ТОП-а. Еми, същото де... Аз ти казвам: Ако ти беше жив свидетел на нейното безапелационно властване над държавата, щеше да имаш съвсем друга нагласа към нея. Лидерството на Преслава щеше да ти се струва смешно и жалко в сравнение с това на Глория. И 10 години съвсем не е малко. В световен мащаб рядко някоя звезда властва над 10 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 минути, foxy_vd каза: В 2001-ва всеки правеше нещо, а на "Златният Мустанг" видяхме кой е истинския лидер в този бизнес. Публиката имаше листчета на седалките си в "Двореца на културата и спорта" във Варна, а над 70% от 5000 души не могат да сбъркат случайно какво да напишат на тях и да сложат в урната. Но Маргарита се намеси като част от журито, а Пайнера с претенциите си и се поличи първата голяма измама в чалгата. 2003-та концертът е по-празен и от 2009. И пак Маргарита с Пайнера украсиха ситуацията, за да не е грозно накрая. 2004-та си имаше турне. Кой и какво е имал, там е представил. Не мисля, че в тази година Глория може да претендира, защото с нищо не изпъкна на турнето, а за да не е Кама, Пайнера си пробута Ивана. 2007-ма всичко бе ясно, затова се измислиха награди на десетилетието от Маргарита - отново за да се възроди нещо около Глория. Но, обективно погледнато тя бе отпаднала от топа още в 2005-та.... Тези награди бяха за периода 1998-2008 и даже не съм сигурен до колко трябваше Глория да спечели, при положение че 2002 беше на Камелия и Деси Слава, 2004, 2005, 2006 - на Ивана, 2007, 2008 - на Преслава. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари