Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, retr0 каза: Преслава със сигурност ще има много силен старт заради интереса около новата самоличност ( ), но всичко зависи от песента дали ще остане интереса или не. Представи си, че забие някакви гледания от порядъка на 700 - 800 хиляди за 24 часа Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Представи си, че забие някакви гледания от порядъка на 700 - 800 хиляди за 24 часа Недей, че ако хейта е голям ще се помине в интернет на пространството. Не инстаграма, ми всички стари клипове и снимки ще затрие. А теб няма да можем да те утешим дори със синьо Джони. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Недей, че ако хейта е голям ще се помине в интернет на пространството. Не инстаграма, ми всички стари клипове и снимки ще затрие. А теб няма да можем да те утешим дори със синьо Джони. Неминуемо ще има хейт. Сега допускам, че не всички са я видяли, но като се завърти новия клип с промененото лице ще се раздуе още повече въпроса. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 7 часа , Cally-Pressyfan' каза: Само да допълня към предния си пост, че ситуацията в жанра се скапа някъде след дебютите на поколението на Джена и Цветелина Янева. Не случайно от 10 години почти няма свестни дебютанти. Преди да се свие таргета, не само родителите ни, но дори бабите ни слушаха Ивана и Глория Скапването започна с основаването на Планета. Преди хората решаваха кое е хит и кой изпълнител да е звезда. След това нещата тръгнаха по изкуствен път. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Неминуемо ще има хейт. Сега допускам, че не всички са я видяли, но като се завърти новия клип с промененото лице ще се раздуе още повече въпроса. Може да почне като Сиа да си крие лицето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 2 минути, DarkChild каза: Скапването започна с основаването на Планета. Преди хората решаваха кое е хит и кой изпълнител да е звезда. След това нещата тръгнаха по изкуствен път. Може, но някак до 2007-2008 не се усещаше отлив в жанра. После тръгна много рязко надолу. Промяната започна да си личи от турнето през 2008, когато избутаха старата генерация в миша дупка, за да лансират Андреа, Галена и Джена, които имаха два хита. С това изгубиха много аудитория. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 13 минути, Cally-Pressyfan' каза: Неминуемо ще има хейт. Сега допускам, че не всички са я видяли, но като се завърти новия клип с промененото лице ще се раздуе още повече въпроса. Тя май ще е със старата визия. Клипът май е сниман преди операцията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 4 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Тя май ще е със старата визия. Клипът май е сниман преди операцията Може би е снимала всичките си клипове докрая на кариерата си. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 #роднотоморенеедемоде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ! ПЪРВОТО ПОКАЗВАНЕ НА ПАОЛА В ЛИЦЕ! 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Одрала е кожата на баща си. Дано да не е наследила и ноктите му. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Сладко бебе, ако и да прилича на ония ръб. Преслава хиич не е зле в лице, остава да видим само как е като се усмихне и покаже зъби. Иначе май ще разцепи с лайкове на снимката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 11 минути, retr0 каза: #роднотоморенеедемоде Странно! Не прилича ни на Павел, ни на Преслава. От кой ли е? Пак е залитала по чуждо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 (редактирано) преди 2 минути, THE IIconic каза: Странно! Не прилича ни на Павел, ни на Преслава. От кой ли е? Пак е залитала по чуждо Стига дее Прилича и на двамата. Хубаво дете, но носът отсега се вижда, че ще трябва да го оперира, защото е остър като бащиния... 10К харесвания за 30 мин! Редактирано Юли 15 от PreslavaIsTheQueen 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 Повече ми прилича на Преслава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 4 минути, THE IIconic каза: Странно! Не прилича ни на Павел, ни на Преслава. От кой ли е? Пак е залитала по чуждо Прилича на моята любимка - Янка Петрова Тончева от Каварна. ❤️ п.с. ПАОЛА - машина за лайкове. ;оо Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 6 минути, Fast каза: Повече ми прилича на Преслава. Коя е тъз мангуста? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 2 минути, THE IIconic каза: Коя е тъз мангуста? Преси като малка. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 8 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Стига дее Прилича и на двамата. Хубаво дете, но носът отсега се вижда, че ще трябва да го оперира, защото е остър като бащиния... 10К харесвания за 30 мин! Паола е красиво бебе. Да не би да е осиновена? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Преси като малка. Много грозно дете 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=441003823119654&id=252857138600991 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 О, бебчето колко е сладко, много красива снимка. Преслава си изглежда най-нормално. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 31 минути, Cally-Pressyfan' каза: Преси като малка. С Рашия да нямат и обща майка, освен баща? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 С кого съм била и къде съм спала ❤️ ГОЛЯМА! Най яката песен тази година бе. Кючечето я прави! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 47 минути, Fast каза: Повече ми прилича на Преслава. Тука е като бабка в умален вариант 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари