Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 минута, retr0 каза:

Преслава със сигурност ще има много силен старт заради интереса около новата самоличност ( :D ), но всичко зависи от песента дали ще остане интереса или не. 

Представи си, че забие някакви гледания от порядъка на 700 - 800 хиляди за 24 часа :D 

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Представи си, че забие някакви гледания от порядъка на 700 - 800 хиляди за 24 часа :D 

Недей, че ако хейта е голям ще се помине в интернет на пространството. Не инстаграма, ми всички стари клипове и снимки ще затрие. А теб няма да можем да те утешим дори със синьо Джони.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Недей, че ако хейта е голям ще се помине в интернет на пространството. Не инстаграма, ми всички стари клипове и снимки ще затрие. А теб няма да можем да те утешим дори със синьо Джони.

Неминуемо ще има хейт. Сега допускам, че не всички са я видяли, но като се завърти новия клип с промененото лице ще се раздуе още повече въпроса.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Cally-Pressyfan' каза:

Само да допълня към предния си пост, че ситуацията в жанра се скапа някъде след дебютите на поколението на Джена и Цветелина Янева. Не случайно от 10 години почти няма свестни дебютанти.

Преди да се свие таргета, не само родителите ни, но дори бабите ни слушаха Ивана и Глория :D 

Скапването започна с основаването на Планета. Преди хората решаваха кое е хит и кой изпълнител да е звезда. След това нещата тръгнаха по изкуствен път.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Неминуемо ще има хейт. Сега допускам, че не всички са я видяли, но като се завърти новия клип с промененото лице ще се раздуе още повече въпроса.

Може да почне като Сиа да си крие лицето.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Скапването започна с основаването на Планета. Преди хората решаваха кое е хит и кой изпълнител да е звезда. След това нещата тръгнаха по изкуствен път.

Може, но някак до 2007-2008 не се усещаше отлив в жанра. После тръгна много рязко надолу.

Промяната започна да си личи от турнето през 2008, когато избутаха старата генерация в миша дупка, за да лансират Андреа, Галена и Джена, които имаха два хита. С това изгубиха много аудитория.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Тя май ще е със старата визия. Клипът май е сниман преди операцията :D

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, PreslavaIsTheQueen каза:

Тя май ще е със старата визия. Клипът май е сниман преди операцията :D

Може би е снимала всичките си клипове докрая на кариерата си.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Сладко бебе, ако и да прилича на ония ръб. Преслава хиич не е зле в лице, остава да видим само как е като се усмихне и покаже зъби. Иначе май ще разцепи с лайкове на снимката.

Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
преди 2 минути, THE IIconic каза:

Странно! Не прилича ни на Павел, ни на Преслава. От кой ли е? Пак е залитала по чуждо

Стига дее :D Прилича и на двамата. Хубаво дете, но носът отсега се вижда, че ще трябва да го оперира, защото е остър като бащиния... 10К харесвания за 30 мин!

Редактирано от PreslavaIsTheQueen
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, THE IIconic каза:

Странно! Не прилича ни на Павел, ни на Преслава. От кой ли е? Пак е залитала по чуждо

Прилича на моята любимка - Янка Петрова Тончева от Каварна. ❤️

п.с. ПАОЛА - машина за лайкове. ;оо

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, PreslavaIsTheQueen каза:

Стига дее :D Прилича и на двамата. Хубаво дете, но носът отсега се вижда, че ще трябва да го оперира, защото е остър като бащиния... 10К харесвания за 30 мин!

Паола е красиво бебе. Да не би да е осиновена?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...