Putin Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 2 часа , TSARvul каза: Ужас. Значи верно си отговаря на излъчването на престъпник тоя катил. Кога ли ще почне да поступва и самата нея..? Ужасен е тоя, не оставя клетата Преси да диша. Голям простак и много агресивен. Гответе се за саморазправа и самозащита ако ходите на участие на Преси и имате някакъв контакт с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Паола е толкова сладък бонбон, дай боже всекиму такава сладурана с моята са набурки да са живи и здрави всички дечица! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 50 минути, pechenko каза: Защо не даваш и на Кали-пресифан предупреждения когато коментира и обижда певиците? Затваряш си очите, защото е Пресов? Или се правиш, че те няма за да няма предупреждение, а когато кажат нещо за Преслава хоп излизаш като магьосник и размахваш с пръчката. Нали беше обективен и безпристрастен? Защо даваш предупреждения на едни, а на други не? Или изобщо не си обективен и безпристрастен? Казаха нещо за щерката на Преслава и започна, онази вечер коментирахме Преслава пък спамихме, а когато коментират други никакъв те няма. Не казвам, че е редно да обиждат едно малко бебе, но след като ще се правиш на безпристрастен пред форумците бъди такъв! П.С. В случая аз защитих Преслава, за дето Dontela-та каза, че трябвало да я кастрират защото бебето било грозно. А аз казах, че щом не са кастрирали майка му не е нужно и Преслава да пипат. Долно е да се обиждат деца по такъв начин. Всяко фенство си има граници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 4 минути, retr0 каза: В случая аз защитих Преслава, за дето Dontela-та каза, че трябвало да я кастрират защото бебето било грозно. А аз казах, че щом не са кастрирали майка му не е нужно и Преслава да пипат. Долно е да се обиждат деца по такъв начин. Всяко фенство си има граници! И пак го отнесе? 😂 Язък. Не съм видял какво сте писали. Така е. Това си е за затвор. Никой няма право да обижда или да казва, че било еди какво си... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 3 часа , Sisa каза: Доста голяма прилика с майка си http://upload-pictures.info/image-D116_5D2CC05E.jpg Завършени психопатки. 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 2 часа , presi_fen! каза: Паола е толкова сладък бонбон, дай боже всекиму такава сладурана с моята са набурки да са живи и здрави всички дечица! НабОрки захарче. Май ще те връщаме в 1ви клас! Кво е това набУрки😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 5 часа , xroflx9 каза: Е, т'ва е една от най-хубавите ѝ песни! Много любима! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Да започнем деня подобаващо! Шулевна, ти си! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 10 часа , asylum каза: Завършени психопатки. Ивелина в погледа прилича на мургав Чикатило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 часа , asylum каза: Да започнем деня подобаващо! Шулевна, ти си! Чакай, че се нервирах! Какви са тия предупреждения, че някой казал нещо лошо за чавето на Преслава! Тя САМА избира да го пусне в онлайн пространството и рискува хората да не са 100% любезни и добронамерени! Детето е като баща си, с кръгла глава. Освен тва е бебе, ревливо, серливо и месесто. Като всички други, какво сте за припадали като 40 годишни лели ? Освен това слезте на земята, Преслава не го полазва от безкористни цели, а за да не й се смее народа, че прилича на Майкъл Джексън. Същото и с Галена, нейните па са по - гримирани от самата нея! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 29 минути, WindWalkerMonk каза: Чакай, че се нервирах! Какви са тия предупреждения, че някой казал нещо лошо за чавето на Преслава! Тя САМА избира да го пусне в онлайн пространството и рискува хората да не са 100% любезни и добронамерени! Детето е като баща си, с кръгла глава. Освен тва е бебе, ревливо, серливо и месесто. Като всички други, какво сте за припадали като 40 годишни лели ? Освен това слезте на земята, Преслава не го полазва от безкористни цели, а за да не й се смее народа, че прилича на Майкъл Джексън. Същото и с Галена, нейните па са по - гримирани от самата нея! Чиста проба отклоняване на темата от (без)носието си. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 ПРЕСЛАВА е непрекъснато в медиите - истинска кралица! Авторитетни медийни издания като "Нова ТВ", "Монитор", "24 часа", "Труд" и "БЛИЦ" отразиха факта, че е показала лицето на Паола. "Дете-звезда!" -А. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Баш изброените от теб вестници отдавна не са авторитетни Чак сега забелязах шрифта - много ме кефи! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Песен на деня! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Песен на следобеда! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Докато не излезнат на Преслава и Галена песните, няма спиране Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 часа , Cally-Pressyfan' каза: ПРЕСЛАВА е непрекъснато в медиите - истинска кралица! Авторитетни медийни издания като "Нова ТВ", "Монитор", "24 часа", "Труд" и "БЛИЦ" отразиха факта, че е показала лицето на Паола. "Дете-звезда!" -А. Значи скоро ще пускa нова песен.. ясно... 1.Галена ще има слаба премиера заради отпускарския сезон 2.Преслава силна заради Паола и Скандала с носа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Звънях от един колега на Рашия, че на мен ме блокира ама не вдига. Прави се на трудна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Днес няма ли някоя яка чалга премиера да ни осмисли живота? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, retr0 каза: Днес няма ли някоя яка чалга премиера да ни осмисли живота? Единствената премиера, която може да ни осмисли живота е тази на Галена, а за нея има време.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, чушка. каза: Единствената премиера, която може да ни осмисли живота е тази на Галена, а за нея има време.. Нали уж в Четвъртък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 21 минути, Wild_Style каза: Нали уж в Четвъртък? Next week. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, Western каза: Next week. Ооо аман! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Годините много на две ме прекършват, моля те, Боже, с любов съхрани ме! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Годините много на две ме прекършват, моля те, Боже, с любов съхрани ме! Силвия има ли деца? Песента да не е автобиографична? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари