Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 2 часа , TSARvul каза:

Ужас. Значи верно си отговаря на излъчването на престъпник тоя катил. Кога ли ще почне да поступва и самата нея..? :ninja:

Ужасен е тоя, не оставя клетата Преси да диша. Голям простак и много агресивен. Гответе се за саморазправа и самозащита ако ходите на участие на Преси и имате някакъв контакт с нея.

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, pechenko каза:

Защо не даваш и на Кали-пресифан предупреждения когато коментира и обижда певиците?

Затваряш си очите, защото е Пресов?

Или се правиш, че те няма за да няма предупреждение, а когато кажат нещо за Преслава хоп излизаш като магьосник и размахваш с пръчката.

Нали беше обективен и безпристрастен? Защо даваш предупреждения на едни, а на други не?

Или изобщо не си обективен и безпристрастен?

Казаха нещо за щерката на Преслава и започна, онази вечер коментирахме Преслава пък спамихме, а когато коментират други никакъв те няма.

Не казвам, че е редно да обиждат едно малко бебе, но след като ще се правиш на безпристрастен пред форумците бъди такъв!

П.С.

В случая аз защитих Преслава, за дето Dontela-та каза, че трябвало да я кастрират защото бебето било грозно. А аз казах, че щом не са кастрирали майка му не е нужно и Преслава да пипат. 

Долно е да се обиждат деца по такъв начин. Всяко фенство си има граници! 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, retr0 каза:

В случая аз защитих Преслава, за дето Dontela-та каза, че трябвало да я кастрират защото бебето било грозно. А аз казах, че щом не са кастрирали майка му не е нужно и Преслава да пипат. 

Долно е да се обиждат деца по такъв начин. Всяко фенство си има граници! 

И пак го отнесе? 😂

Язък.

Не съм видял какво сте писали.

Така е.

Това си е за затвор.

Никой няма право да обижда или да казва, че било еди какво си...

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , presi_fen! каза:

Паола е толкова сладък бонбон, дай боже всекиму такава сладурана с моята са набурки да са живи и здрави всички дечица! 

НабОрки захарче. Май ще те връщаме в 1ви клас! Кво е това набУрки😂😂😂

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Да започнем деня подобаващо!

Шулевна, ти си! 

Чакай, че се нервирах! Какви са тия предупреждения, че някой казал нещо лошо за чавето на Преслава! Тя САМА избира да го пусне в онлайн пространството и рискува хората да не са 100% любезни и добронамерени!

Детето е като баща си, с кръгла глава. Освен тва е бебе, ревливо, серливо и месесто. Като всички други, какво сте за припадали като 40 годишни лели ?

Освен това слезте на земята, Преслава не го полазва от безкористни цели, а за да не й се смее народа, че прилича на Майкъл Джексън.

Същото и с Галена, нейните па са по - гримирани от самата нея! 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, WindWalkerMonk каза:

Чакай, че се нервирах! Какви са тия предупреждения, че някой казал нещо лошо за чавето на Преслава! Тя САМА избира да го пусне в онлайн пространството и рискува хората да не са 100% любезни и добронамерени!

Детето е като баща си, с кръгла глава. Освен тва е бебе, ревливо, серливо и месесто. Като всички други, какво сте за припадали като 40 годишни лели ?

Освен това слезте на земята, Преслава не го полазва от безкористни цели, а за да не й се смее народа, че прилича на Майкъл Джексън.

Същото и с Галена, нейните па са по - гримирани от самата нея! 

Чиста проба отклоняване на темата от (без)носието си. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

ПРЕСЛАВА е непрекъснато в медиите - истинска кралица!

Авторитетни медийни издания като "Нова ТВ", "Монитор", "24 часа", "Труд" и "БЛИЦ" отразиха факта, че е показала лицето на Паола.

"Дете-звезда!"
-А.

• Love 2

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Cally-Pressyfan' каза:

ПРЕСЛАВА е непрекъснато в медиите - истинска кралица!

Авторитетни медийни издания като "Нова ТВ", "Монитор", "24 часа", "Труд" и "БЛИЦ" отразиха факта, че е показала лицето на Паола.

"Дете-звезда!"
-А.

Значи скоро ще пускa нова песен.. ясно...

1.Галена ще има слаба премиера заради отпускарския сезон

2.Преслава силна заради Паола и Скандала с носа

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, retr0 каза:

Днес няма ли някоя яка чалга премиера да ни осмисли живота?

Единствената премиера, която може да ни осмисли живота е тази на Галена, а за нея има време..

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза:

Годините много на две ме прекършват,

моля те, Боже, с любов съхрани ме!

:(

Силвия има ли деца? Песента да не е автобиографична?

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...