Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Screenshot-14.png
Имаме си нова лидерка в спотифай! Смаза Алисия и Андреа, които си качват песните там от години, за нищо време. Дуетите й с Mc Stojan и Akcent имат по 400к и 600к.

• Love 3

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Screenshot-14.png
Имаме си нова лидерка в спотифай! Смаза Алисия и Андреа, които си качват песните там от години, за нищо време. Дуетите й с Mc Stojan и Akcent имат по 400к и 600к.

Пусни скрийнче на Преслава де. Подхвърли ни, за нещо да се хванем. :naughty:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, TSARvul каза:

Силвия има ли деца? Песента да не е автобиографична?

Има дъщеря - Изабел ❤️

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Screenshot-15.png
Добре си е и Прес!

Да, добре е:

Феноменален: 307К

Да гори в любов: 230К

Това са едни 30% разлика. 🤪

Сподели в други сайтове

Майка ми и баща ми се върнаха сега и викат много доволни били от Ивана. Ама вика много отслабнала била и като станало 22:00 спрели да пеят заради новия закон. 

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, TSARvul каза:

На коя дата е проходила? :lol:

Предвид че е родена през 2003 г., би трябвало по някое време през 2004 г. да го е сторила ;оо

Сподели в други сайтове

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Предвид че е родена през 2003 г., би трябвало по някое време през 2004 г. да го е сторила ;оо

О, не-не-не. Без дата няма да станат нещата. Скъсан си.

Сподели в други сайтове

преди 58 минути, TSARvul каза:

О, не-не-не. Без дата няма да станат нещата. Скъсан си.

Мигом ще пиша на Сиси Младенова Дечева да я попитам!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, TSARvul каза:

Да, добре е:

Феноменален: 307К

Да гори в любов: 230К

Това са едни 30% разлика. 🤪

Феноменален излезе двойно по-дълготраен хит. От ессено-зимните хитове най-много се помни заедно с Въртележката. Да не забравим и Якото на Джуна.

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Феноменален излезе двойно по-дълготраен хит. От ессено-зимните хитове най-много се помни заедно с Въртележката. Да не забравим и Якото на Джуна.

Днес в махалата надуваха "Въртележката" и "Изтрезняваш ли" - за първи път от много време чувам песен на Преслава навън. Миналата година се опитаха да ме обвинят, че си измислям, че чувам отвсякъде Галена и Стораро.

Онзи ден пък някакви деца слушаха "Маракеш" - явно бяха неадекватни.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, TSARvul каза:

Днес в махалата надуваха "Въртележката" и "Изтрезняваш ли" - за първи път от много време чувам песен на Преслава навън. Миналата година се опитаха да ме обвинят, че си измислям, че чувам отвсякъде Галена и Стораро.

Онзи ден пък някакви деца слушаха "Маракеш" - явно бяха неадекватни.

Искрено, мислех че Маракеш ще забие на 4-5 милиона, но вече гони 10. И на концерта приемът беше окей.
Юли 2018-Юли 2019 е може би най слабият период на Галена за последните 10 години и пак влизаше в топ 3/5.

Тук това лято пускат само 3 песни от последната година. Да ме гали на Мария (в ремикс с La Miami), Шефката и Въртележката. Иначе Азис е задължитилен с поне 3-4 песни, Кама с Луда по тебе и най-изненадващо за мен е че последните 3 години спукват от въртене Летен грип на Райна.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Искрено, мислех че Маракеш ще забие на 4-5 милиона, но вече гони 10. И на концерта приемът беше окей.
Юли 2018-Юли 2019 е може би най слабият период на Галена за последните 10 години и пак влизаше в топ 3/5.

Тук това лято пускат само 3 песни от последната година. Да ме гали на Мария (в ремикс с La Miami), Шефката и Въртележката. Иначе Азис е задължитилен с поне 3-4 песни, Кама с Луда по тебе и най-изненадващо за мен е че последните 3 години спукват от въртене Летен грип на Райна.

Всички така мислехме за "Маракеш". То кво взе, че се оказа миналата година, като теглихме чертата, беше №3 за хит на лятото. То не, че имаше голям избор на песни де...

Не съм съгласен, че последната година е най-слаба за Галена. Защо мислиш така? "Шефката" е хита на миналата година, 22 милиона направи вчера. "Феноменален" - хита на зимата и ще стане най-гледаната й солова песен в тубата. "Сърце" ще направи 10 млн. "Добре ли си" засега се очертава като фаворитът на 2019. Къде е слабото тук?

Сподели в други сайтове

На мен Маракеш хич не ми харесва, обаче напоследък си я пускам няколко пъти вече от ютуб, не е лоша :D И клипът е много хубав.
ПС. Новият шрифт ми харесва.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, TSARvul каза:

Всички така мислехме за "Маракеш". То кво взе, че се оказа миналата година, като теглихме чертата, беше №3 за хит на лятото. То не, че имаше голям избор на песни де...

Не съм съгласен, че последната година е най-слаба за Галена. Защо мислиш така? "Шефката" е хита на миналата година, 22 милиона направи вчера. "Феноменален" - хита на зимата и ще стане най-гледаната й солова песен в тубата. "Сърце" ще направи 10 млн. "Добре ли си" засега се очертава като фаворитът на 2019. Къде е слабото тук?

Имах предвид периода с поредицата от Дъ бос-Изневериш ли ми-Просто шоу-Дай ми любов-Маракеш. Шефката все забравям че излезе юли, щото реално започна да се развива началото на август. Иначе с нея се върна на лидерската позиция. 3 тотални хита и едно сезонно хитче(което още мачка с реакция по клубовете). Нека й е зле!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Имах предвид периода с поредицата от Дъ бос-Изневериш ли ми-Просто шоу-Дай ми любов-Маракеш. Шефката все забравям че излезе юли, щото реално започна да се развива началото на август. Иначе с нея се върна на лидерската позиция. 3 тотални хита и едно сезонно хитче(което още мачка с реакция по клубовете). Нека й е зле!

Ааа, ясно. Ти беше написал юли 2018-юли 2019 и затова се обърках.

Да, категорично от лятото на 2017 до другато лято й е най-слабия период.

Поне си взе поука от забележките на хората, че не им се слуша RnB и хип-хоп. И пак да подчертая - коя друга певица имаше смелост да издаде абсолютно НЕчалга песен и да я направи хит с над 10 милиона гледания? Галена две такива направи.

Сподели в други сайтове

"Дъ бос" и "Просто шоу" не са толкова слаби. "Дъ бос" има 10 милиона, което е прилично, а "Просто шоу" беше много вървежна по клубовете и доста се избухваше на нея. "Дай ми любов" ми е сред фаворитите и въпреки малкото гледания имаше страхотен прием. Може да не са на равно с други по-големи хитове на Галена, но не бих ги нарекла слаби.

Сподели в други сайтове

Дай ми любов е доста яка и не знам защо хората не я направиха масов хит... В пъти повече ме кефи от Шефката например. И Просто шоу аз имам впечатления, че е доста по-масово известна. Усеща ги нещата смядовската пантера :D

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

"Дъ бос" и "Просто шоу" не са толкова слаби. "Дъ бос" има 10 милиона, което е прилично, а "Просто шоу" беше много вървежна по клубовете и доста се избухваше на нея. "Дай ми любов" ми е сред фаворитите и въпреки малкото гледания имаше страхотен прием. Може да не са на равно с други по-големи хитове на Галена, но не бих ги нарекла слаби.

Те не са слаби тип флоп на Татяна или Крум. Той е прав, че в сравнение с предните 10 години, това й беше най-слабия период. Пак си е силен, просто тя винаги е мачкала като луда. И крачка-две назад веднага си проличаха.

Сподели в други сайтове

Дай ми любов може да е била докладвана за видеото. Знам че миналото лято беше спряла да се показва, което попречи на гледанията. За мен си е на едно ниво с Маракеш и Просто шоу. Единственият тотален провал на Галена, за последните години, е Да ти олекне.

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...