Guest Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 След 30 мин. е 17 юли и рождения ден на Константин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 минути, pechenko каза: Замириса на кюфтета нещо... То и "Болка моя" беше "скучна" и "незапеваема", но като гледам е хита на лятото. Страхотна е на Янева, но не бързай да я наричаш хита на лятото едва на средата му. Все още не сме чули всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Коя е певицата на 2:49? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, Stela каза: Страхотна е на Янева, но не бързай да я наричаш хита на лятото едва на средата му. Все още не сме чули всичко. Е така е.. Хапчето на Галена ще мачка Майкъл ще мачка с хейт... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, pechenko каза: Коя е певицата на 2:49? Магдалена Санчес. Пробваха я да я правят поп-сензация. Имаше 1-2 малки до средни хита. Сладникава беше, а видно от клипчето и лицемерна лизогъзница. Не издържа дълго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 минути, pechenko каза: Замириса на кюфтета нещо... То и "Болка моя" беше "скучна" и "незапеваема", но като гледам е хита на лятото. Десен ляв после прав ..и така нататък е хита на лятото засега. Някой беше писал че ще има български кавър на Zemer и че Фики и Цура имат дует. Дали не са те?! Кирил Чалъков и Добри бяха в Кипър миналата седмица. Снимали са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 4 минути, TSARvul каза: Те не са слаби тип флоп на Татяна или Крум. Той е прав, че в сравнение с предните 10 години, това й беше най-слабия период. Пак си е силен, просто тя винаги е мачкала като луда. И крачка-две назад веднага си проличаха. Поне можем да сме спокойни, че Галя никога няма да си позволи флоп от типа на Тоти Фитнеса и Крум. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Току що, Stela каза: Поне можем да сме спокойни, че Галя никога няма да си позволи флоп от типа на Тоти Фитнеса и Крум. 😁 пфф аз трябва да съм на заплата при Галя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 7 минути, Willy каза: Единственият тотален провал на Галена, за последните години, е Да ти олекне. "Да ти олекне" ми е супер любима, наистина не се хареса изобщо, но аз я слушам все още. Според мен е добър проект. преди 3 минути, pechenko каза: Е така е.. Хапчето на Галена ще мачка Майкъл ще мачка с хейт... Кой да очаква, че след толкова години Майкъл ще възкръсне и ще пропее чалга... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 минути, TSARvul каза: Магдалена Санчес. Пробваха я да я правят поп-сензация. Имаше 1-2 малки до средни хита. Сладникава беше, а видно от клипчето и лицемерна лизогъзница. Не издържа дълго. Помислих я за Преса... Щот и Преса сладникава, но пита " В Америка няма ли телефон?". преди 3 минути, Willy каза: Десен ляв после прав ..и така нататък е хита на лятото засега. Някой беше писал че ще има български кавър на Zemer и че Фики и Цура имат дует. Дали не са те?! Кирил Чалъков и Добри бяха в Кипър миналата седмица. Снимали са. Цура и Фики бяха снимали когато пуснах инфото. Може да са доснимали нещо или Галя е снимала нещо? Тук някой беше казал, че знае кой е кавърдисал "Земер".. да каже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 4 минути, TSARvul каза: пфф аз трябва да съм на заплата при Галя Недей, че ще хвърчат носове .. https://youtu.be/ol4VO7pdIcc Слушал ли си тази мацка? Тук уникално пее "Добре ли си". На Джордан и останалите също са се получили чудесно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 “Дай ми любов” е една от най-добрите песни за миналата година и една от най-добрите на Галена изобщо. Като излезе бях сигурен, че ще чупи рекорди, толкова е запеваема, а в същото време различна. Клипът също кърти, не знам защо не направи много милиони гледания, чалгара не я оцени баш както трябваше, но беше хит със сигурност, в никакъв случай флоп! Аз не съм спирал да я слушам откакто излезе, брутална е. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 минути, pechenko каза: Цура и Фики бяха снимали когато пуснах инфото. Тук някой беше казал, че знае кой е кавърдисал "Земер".. да каже. Само Цура може да си позволи да купи Zemer.😆 Според мен няма да се получи на Бг, но скандал със албанците сигурно ще има.🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Телефона на Жени Димова 0888726298. Отговаря Рашия. Цял ден и звъня, но не вдига. Сигурно е в звукозаписното записва дует с доведената и сестра! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 минути, Stela каза: Недей, че ще хвърчат носове .. https://youtu.be/ol4VO7pdIcc Слушал ли си тази мацка? Тук уникално пее "Добре ли си". На Джордан и останалите също са се получили чудесно. Уникална е Самлена бе! Още миналата година предложих Пайнера да я лапва, супер пее. ТОП лафовете й от микса с "Да гори" и "Дай ми любов" бяха "Само лЮда като мене може адски те обича", "Като на Казарт проигра ме" и "Второ надалеКйе дръж от леглото този мъж". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, Willy каза: Само Цура може да си позволи да купи Zemer.😆 Според мен няма да се получи на Бг, но скандал със албанците сигурно ще има.🙄 Да бе.. Не си ли чул за новата милионерка - Татяна Певицата прави най-скъпите клипове в България и е снимала на тузарски места в Кипър. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 минути, TSARvul каза: Уникална е Самлена бе! Още миналата година предложих Пайнера да я лапва, супер пее. ТОП лафовете й от микса с "Да гори" и "Дай ми любов" бяха "Само лЮда като мене може адски те обича", "Като на Казарт проигра ме" и "Второ надалеКйе дръж от леглото този мъж". Искам я в дует с нашето Гале! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Хакнали са профила в инста на Симона. Теофиков вече е с нов профил също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Загадка, която крещи "help me!". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Току що, Stela каза: Хакнали са профила в инста на Симона. Теофиков вече е с нов профил също. Теофиков няма профил за момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 @Fast Скъпи мой, чакам отговори на въпросите от снощи. Знам, че си ги видял, но не си отговорил. Отговаряш само когато ти е удобен въпроса, другите ги избягваш! Искам отговор или среща в центъра на Плевен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, pechenko каза: Теофиков няма профил за момента. Значи този е фейк, ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 4 минути, Willy каза: Загадка, която крещи "help me!". Точно и аз това си помислих. Издруса половината кокаин на Колумбия, после за психолози мисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 5 минути, pechenko каза: @Fast Скъпи мой, чакам отговори на въпросите от снощи. Знам, че си ги видял, но не си отговорил. Отговаряш само когато ти е удобен въпроса, другите ги избягваш! Искам отговор или среща в центъра на Плевен. Сигнализирай до meleto, ако си недоволен от нещо. Моите впечатления са, че си защитава модовете, но е и справедлив към потребителите, ако нещо не е както трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари