Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 14 минути, pechenko каза: Теофиков няма профил за момента. Мачкаш с аватар! Даже и Андреа се вдъхнови от Данчето за интрото й на турнето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 7 минути, TSARvul каза: Сигнализирай до meleto, ако си недоволен от нещо. Моите впечатления са, че си защитава модовете, но е и справедлив към потребителите, ако нещо не е както трябва. Всичко е наред за сега.. Просто забелязах от страна на Борката. Колкото до мелето.. мисля, че не ме харесва. От началото винаги вземаше страната на "почивката през крив макарон" и точно "почивката" го настрой нещо срещу мен.. не знам. Даже и ЛС чата беше напуснал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 18 минути, Willy каза: Мачкаш с аватар! Даже и Андреа се вдъхнови от Данчето за интрото й на турнето. Благодаря. Дора винаги е мачкала с интро и хореография. Това ми е любимото: Колкото до Данчето... толкова ми е мъчно, че тъпите сценаристи я убиха любим персонаж на всички фенове.. Винаги съм чакал с нетърпение нейните сцени и Драконите. Направо толкова тъп финал и очаквания.. и на края един голям.. УИ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Наслада! Стига с тези Галя и Преса. Дай нещо по така! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 (редактирано) преди 1 час , Willy каза: Дай ми любов може да е била докладвана за видеото. Знам че миналото лято беше спряла да се показва, което попречи на гледанията. За мен си е на едно ниво с Маракеш и Просто шоу. Единственият тотален провал на Галена, за последните години, е Да ти олекне. За разлика от това “Да ти олекне” не е лоша изобщо. Редактирано Юли 16 от PreslavaIsTheQueen Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Them bitches from Noel's Arch ☪️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Каква Янева или Александрова гласите с хит на лятото? Ето това е хита на лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 11 минути, xroflx9 каза: Каква Янева или Александрова гласите с хит на лятото? Ето това е хита на лятото. Какво е това сбръчкано чиченце? И това е раздел Поп-фолк, тук говорим за чалга хита на лятото. Тази песен е и със скандално много купени гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Предпочитам този скандален трак! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 8 минути, TSARvul каза: Какво е това сбръчкано чиченце? И това е раздел Поп-фолк, тук говорим за чалга хита на лятото. Тази песен е и със скандално много купени гледания. Песента е с взаимстван семпъл и фраза от песен на оркестъра на Силвър,дори в описанието го пише,така че си е кажи речи чалга. Всички видяхме колко флопа нареди Криско когато започна да прави истински поп и рап парчета. Хаха,сериозно ли мислиш,че тази песен е с купени гледания? Някакви доказателства имаш ли? Почти всеки ден я чувам от коли и деца,нещо,които се случваше също и с "Шефката" и "Купих ти сърце". Докато песните на ТУдора и Цура се пускат само по дискотеките,веднъж не съм ги чул някъде извън тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 минути, xroflx9 каза: Песента е с взаимстван семпъл и фраза от песен на оркестъра на Силвър,дори в описанието го пише,така че си е кажи речи чалга. Всички видяхме колко флопа нареди Криско когато започна да прави истински поп и рап парчета. Хаха,сериозно ли мислиш,че тази песен е с купени гледания? Някакви доказателства имаш ли? Почти всеки ден я чувам от коли и деца,нещо,които се случваше също и с "Шефката" и "Купих ти сърце". Докато песните на ТУдора и Цура се пускат само по дискотеките,веднъж не съм ги чул някъде извън тях. Твъре много са тия гледания в този абсолютно мъртвешки сезон. "Шефката" в най-най-силните си дни правеше по 190К/ден. Тази не спря да жули по половин милион, по 400К, по 350К. На мен ми е много съмнително. Изглежда ми сякаш чиченцето се опитва да изтрие срама от поредицата провали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 А ти доказателства, че си ги чул имаш ли? Всеки умен човек знае, че са купени гледанията. Вижте коментарите само и от там си правиш сметка, че има купени гледания и лайкове, а такива лафчета: Ама какво разправяш, днес я чух от една кола... НЕ ВЪРВЯТ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, pechenko каза: А ти доказателства, че си ги чул имаш ли? На думите ти никой няма да повярва, защото знаем каква лопата си. Всеки умен човек знае, че са купени гледанията. Вижте коментарите само и от там си правиш сметка, че има купени гледания и лайкове, а такива лафчета: Ама какво разправяш, днес я чух от една кола... НЕ ВЪРВЯТ. Ами аз онзи ден чух "Маракеш" от една градинка, ама тя не прави по 500К/ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, TSARvul каза: Твъре много са тия гледания в този абсолютно мъртвешки сезон. "Шефката" в най-най-силните си дни правеше по 190К/ден. Тази не спря да жули по половин милион, по 400К, по 350К. На мен ми е много съмнително. Изглежда ми сякаш чиченцето се опитва да изтрие срама от поредицата провали. Песента стоя поне 2-3 седмици в трендинг,нормално е да прави по много гледания,а и всички знаем,че фенската маса на Криско е съставена предимно от деца,които навъртат много гледания. преди 2 минути, pechenko каза: А ти доказателства, че си ги чул имаш ли? На думите ти никой няма да повярва, защото знаем каква лопата си. Всеки умен човек знае, че са купени гледанията. Вижте коментарите само и от там си правиш сметка, че има купени гледания и лайкове, а такива лафчета: Ама какво разправяш, днес я чух от една кола... НЕ ВЪРВЯТ. Ами излез от вас и ще я чуеш и ти.💁♂️ Достатъчно е човек да види и клипчетата от предизвикателството на Криско към тази песен. Масово са с 20к+ гледания,следователно има интерес към песента или Криско и на тях е купил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 минути, TSARvul каза: Ами аз онзи ден чух "Маракеш" от една градинка, ама тя не прави по 500К/ден. И аз чух този хит: От едни деца пред даскалото и друсаха гюбек, но не прави 10 милиона гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, xroflx9 каза: Песента стоя поне 2-3 седмици в трендинг,нормално е да прави по много гледания,а и всички знаем,че фенската маса на Криско е съставена предимно от деца,които навъртат много гледания. Ами излез от вас и ще я чуеш и ти.💁♂️ Достатъчно е човек да види и клипчетата от предизвикателството на Криско към тази песен. Масово са с 20к+ гледания,следователно има интерес към песента или Криско и на тях е купил? Излезнал съм много преди теб и не съм я чул. Такива като теб, които излизат един път в деня и чули гъзара с бмш-то да слуша "Да или Не" не я прави хит. Нормално да имат 20к гледания, защото Криско е споделил клиповете в страницата му и от там идват. Да не мислиш, че хората ще търсят и цъкат на тези клипове? ( има и такива ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Току що, pechenko каза: Излезнал съм много преди теб и не съм я чул. Такива като теб, които излизат един път в деня и чули гъзара с бмш-то да слуша "Да или Не" не я прави хит. Нормално да имат 20к гледания, защото Криско е споделил клиповете в страницата му и от там идват. Да не мислиш, че хората ще търсят и цъкат на тези клипове? ( има и такива ) Да,със сигурност факта,че ги е споделил във страницата си им е докарало тези гледания. Как тогава има някои и с 10к както и едно със 120к? + това Криско не е споделил всички. Ако Цура беше направила такова предизвикателство и 10к нямаше да й събират клипчетата.😂😂 На мен "Грешка беше" също ми харесва,но далеч не е хита,който се опитвате да го изкарате тук,а поредния комерс от Ганев,така че по-добре спри да ми опонираш. Иначе по активността ти тук не смятам,че аз съм този който излиза веднъж дневно,но това е друга тема и не смятам да излизам в офтопик. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 9 минути, xroflx9 каза: Да,със сигурност факта,че ги е споделил във страницата си им е докарало тези гледания. Как тогава има някои и с 10к както и едно със 120к? + това Криско не е споделил всички. Ако Цура беше направила такова предизвикателство и 10к нямаше да й събират клипчетата.😂😂 На мен "Грешка беше" също ми харесва,но далеч не е хита,който се опитвате да го изкарате тук,а поредния комерс от Ганев,така че по-добре спри да ми опонираш. Иначе по активността ти тук не смятам,че аз съм този който излиза веднъж дневно,но това е друга тема и не смятам да излизам в офтопик. Каззах достатъчно за гледанията, а нашта Рашия продължава да ми тананика за купените гледания. Грешка беше е един огромен хит и е такъв какъвто го изкарваме. Не можеш да ме убедиш, защото тази песен, която твърдиш, че не е хит какъвто го изкарваме... събори "Арена Армеец" и беше най-добре приетата песен за вечерта. Такова избухване, викане и пеене не съм чул от последните награди в НДК. Активноста ми? Няма да коментирам. Достатъчно хора знаят, че излизам повече от теб и не вися 24 часа тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 7 минути, pechenko каза: Каззах достатъчно за гледанията, а нашта Рашия продължава да ми тананика за купените гледания. Грешка беше е един огромен хит и е такъв какъвто го изкарваме. Не можеш да ме убедиш, защото тази песен, която твърдиш, че не е хит какъвто го изкарваме... събори "Арена Армеец" и беше най-добре приетата песен за вечерта. Такова избухване, викане и пеене не съм чул от последните награди в НДК. Активноста ми? Няма да коментирам. Достатъчно хора знаят, че излизам повече от теб и не вися 24 часа тук. Моя грешка,мислех си за "Грешка беше" и написах нея вместо "Болка моя" Никъде в горния пост не говоря за купени гледания,а излагам факти,на които няма какво да кажеш и естествено започваш с офтопика на отдавна изтъркани неща. Това е доказателство,че спора ми с теб достигна своя край и вече е безмислен. Продължавай да си живееш в различната вселена,в която "Болка моя" е хита на лятото,а "Да или не" е с купени гледания.💁♂️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Никакви факти не си изложил, а измислени от теб неща. Колкото до Цура и "Болка моя"... Яж лачената гучи "чанта" на Цури. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 8 часа , zai4eto82 каза: След 30 мин. е 17 юли и рождения ден на Константин. С Татяна не празнуваха ли в един ден? Ако да, ще залея с нейни клипове днес! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 12 минути, asylum каза: С Татяна не празнуваха ли в един ден? Ако да, ще залея с нейни клипове днес! Константин ми е важен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 46 минути, zai4eto82 каза: Константин ми е важен. На мен пък Тоти! Честита й 41-ва годишнина! Да дадем начало на празника с най-големия й хит и мой личен фаворит! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ще наруша за малко празника с най-големия хит на Джена, и мой личен фаворит! От сабалем не я спирам! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари