Guest Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Коцето е бил буден преди 30 мин, ако си е лягал. де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 ЦЪРВУЛЕ, КОНДОМЕ, тази песен излезе точно преди 13 години - имаш ли готинки спомени на нея? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Новата надпревара във форума за това кой излиза повече ли е?🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 9 часа , pechenko каза: Никакви факти не си изложил, а измислени от теб неща. Колкото до Цура и "Болка моя"... Яж лачената гучи "чанта" на Цури. 🤣🤣 Всичко си стои в ютюб,провери и тогава лай.😀 Неща на Гучи мога и сам да си позволя без да се мачкам с Шиши. Толкова от мен,не ми отговаряй,а си живей в паралелния свят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 16 минути, Western каза: Новата надпревара във форума за това кой излиза повече ли е?🤣 https://www.vbox7.com/play:ed2512876d 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 24 минути, Cally-Pressyfan' каза: ЦЪРВУЛЕ, КОНДОМЕ, тази песен излезе точно преди 13 години - имаш ли готинки спомени на нея? Келче, единствените спомени на Геринска песен са на "Сини очи", мисля че същата година излезе. Имаше един съученик Козирог - нацепеняк, като ходихме на диско, ме поздравяваше с песента и се хипнотизираше от светлия ми взор. На 2 големи си позволяваше и повече, докато в един момент на мен не ми писна от набезите му, и го гепих за топките пред всички. Нацепенякът се облещи, стана му неудобно. Впоследствие се оказах в компания с негов много добър приятел, стана въпрос, че сме съученици. Тогава аз бях пийнал и се разговорих. На другия ден онзи му беше изпял всичко иии... така приключиха отношенията ни с батката Козирог. Иначе музиката на твоята песен супер много прилича на Геринската "Твоя бях". Приятно звучене. Токича изумяваше как може да претопля една манжда по десет пъти и хората все пак да я сърбат отново и отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 6 минути, TSARvul каза: Келче, единствените спомени на Геринска песен са на "Сини очи", мисля че същата година излезе. Имаше един съученик Козирог - нацепеняк, като ходихме на диско, ме поздравяваше с песента и се хипнотизираше от светлия ми взор. На 2 големи си позволяваше и повече, докато в един момент на мен не ми писна от набезите му, и го гепих за топките пред всички. Нацепенякът се облещи, стана му неудобно. Впоследствие се оказах в компания с негов много добър приятел, стана въпрос, че сме съученици. Тогава аз бях пийнал и се разговорих. На другия ден онзи му беше изпял всичко иии... така приключиха отношенията ни с батката Козирог. Иначе музиката на твоята песен супер много прилича на Геринската "Твоя бях". Приятно звучене. Токича изумяваше как може да претопля една манжда по десет пъти и хората все пак да я сърбат отново и отново. Как го гепи? Причини ли му болка или беше нежен? ;о Ами всичките Токичови парчета, въпреки еднаквото звучене и елементарните текстове "чакала-плакала" бяха някак много прости в добрия смисъл на думата, по-близки до хората, по-магнетични и романтични, затова сега са ни много носталгични. Вярно не правеше кючечета, но няма перфектни хора Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Как го гепи? Причини ли му болка или беше нежен? ;о Ами всичките Токичови парчета, въпреки еднаквото звучене и елементарните текстове "чакала-плакала" бяха някак много прости в добрия смисъл на думата, по-близки до хората, по-магнетични и романтични, затова сега са ни много носталгични. Вярно не правеше кючечета, но няма перфектни хора Как нежно бе, исках да го отблъсна и засрамя. Не със сила, която да го остави без деца, но достатъчно силно. Токича видяхме как може да прави и роматично чалга звучене с елементи на шлагер, както и откровена електрона хаус музика. Според мен е можел да прави и кючечета, всъщност някои от песните на Малина бяха мазнички... Простички песни, които изкарваха емоция от хората - позитивна емоция, а не като сега "Мъжете кърти, жените мъртви". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 23 минути, asylum каза: https://www.vbox7.com/play:ed2512876d В ХотАрена днес няма ли да пуснат новина, че Татяна става на 41 години и скоро влиза в менопаузата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 11 минути, TSARvul каза: В ХотАрена днес няма ли да пуснат новина, че Татяна става на 41 години и скоро влиза в менопаузата? Не, според мен ще излезе някоя помпозна статия за скъп подарък, нещо уникално, която очарователната рожденица, най-секси тяло и топ звезда е получила за рождения си ден. Любим трак! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Преси би скандализирала, ако на участие излезе и запее някоя песен на Майкъл.😃 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 минути, amor_mio каза: Преси би скандализирала, ако на участие излезе и запее някоя песен на Майкъл.😃 Въй, ужасна е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 16 минути, asylum каза: Не, според мен ще излезе някоя помпозна статия за скъп подарък, нещо уникално, която очарователната рожденица, най-секси тяло и топ звезда е получила за рождения си ден. Любим трак! Ха ха ха и мен много ме кефи песента на Татяна. И Ladies Night беше готино чалга попадение. Ама любимите ми остават Да сме квит, Допинг и А уж не бях такава! ❤️ От старите Страст в очите, Страстта ми провокирай, Хиляди сълзи, Ти-моя съдба, Дадох, Сбогом, моя любов, Кажи ми ти и Биди фер са супер яките попадения! ❤️ Днес има рожден ден Татянчето. Да е жива и здрава и пак да пусне нещо като тия яки песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, DevilWish каза: Ха ха ха и мен много ме кефи песента на Татяна. И Ladies Night беше готино чалга попадение. Ама любимите ми остават Да сме квит, Допинг и А уж не бях такава! ❤️ От старите Страст в очите, Страстта ми провокирай, Хиляди сълзи, Ти-моя съдба, Дадох, Сбогом, моя любов, Кажи ми ти и Биди фер са супер яките попадения! ❤️ Днес има рожден ден Татянчето. Да е жива и здрава и пак да пусне нещо като тия яки песни. С тази песен й станах фен! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, asylum каза: С тази песен й станах фен! Брутална е! Аз също от нея я харесах и започнах да следя какво прави. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 минути, DevilWish каза: Брутална е! Аз също от нея я харесах и започнах да следя какво прави. И тази беше много яка: https://www.vbox7.com/play:42af4fb1 А тази я скъсваха от въртене с различни тв версии: https://www.vbox7.com/play:c7675970 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Песента "ОХ, СТОМАХА" беляза началото на революционна промяна в имиджа на Татяна Георгиева Къцова. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Готови ли сте за паметната дата 19.07.2019 г. Преси Слава - П**** 3 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 И тези бяха много яки. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 38 минути, asylum каза: С тази песен й станах фен! Отвратителна песен. Заради нея и "Крадец на сънища" още повече намрази Краварка та от Съединение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Помним ли единствената песен на Анка от Оцко? Тотален хит! 😍 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Днес Аня не ни интересува. Продължаваме хитовия маратон! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Помним ли периода когато Сонче беше готова да измести Галя и Прес от върха? След този тотален хит, който тресеше държавата цяла година, направи и чуждестранен проект с изпълнител от Турция дето заслушаваше да се ротира по MTV и да покори Америка! Накрая направи и песен за България, в която включи най-големите национални герои. Лидерката която заслужавахме!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 5 минути, asylum каза: Днес Аня не ни интересува. Продължаваме хитовия маратон! Като малък този трак много ме радваше. Това с поздравите по Планета вече що го няма? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари