Гальо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 12 минути, WindWalkerMonk каза: Няма значение, той Пайнера ги замести. Надявам се да е говорил с нея. Много мразя такива изроди като Преслава. Заслужава да иде където е мястото на всеки боклук в затвора, но сме в България все пак. Единственото нещо което може да приемем като справедливо е, че той ще я пребива ЗАСЛУЖЕНО и нея! Ти си за някоя жълта преса, отдава ти се измислиците 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 минути, Гальо каза: Ти си за някоя жълта преса, отдава ти се измислиците Не го казвам само аз, има й други от участието й свидетели във форума. И те ще ти го потвърдят как буташе въпросния хората. а за измислици Ангеле, не аз си измислях че имам амнезия Но беше доста смешно отстрани: той дали помни, че ми дължи пари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 18 минути, WindWalkerMonk каза: Няма значение, той Пайнера ги замести. Надявам се да е говорил с нея. Много мразя такива изроди като Преслава. Заслужава да иде където е мястото на всеки боклук в затвора, но сме в България все пак. Единственото нещо което може да приемем като справедливо е, че той ще я пребива ЗАСЛУЖЕНО и нея! Не знам как само за нея не се намират нормални мъже - от идиота и селски тарикат Бирмата на този сега попадна, че и дете му роди. Сама си ги търси такива. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Не знам как само за нея не се намират нормални мъже - от идиота и селски тарикат Бирмата на този сега попадна, че и дете му роди. Сама си ги търси такива. За никого не е тайна, че просто Преси обича да бъде доминирана и мачкана в кревата, затова си ги избира само такива тъпи батки, които да я малтретират. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Не знам как само за нея не се намират нормални мъже - от идиота и селски тарикат Бирмата на този сега попадна, че и дете му роди. Сама си ги търси такива. Според мен е заради носа, но пак е грозно. Не дава никой да се приближи до нея, а тя явно го намира за мъжествено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 А Бирмата как пребил Алисия в Благоевград пред всички. Няма как толкова хора да ме излъжат. Но то парцала е за да се бие. Не може да си селска пръчка и да чакаш уважение. Те са с тях заради парите, следователно са предмети за мутрягите. Ако ти мислиш, че здравето и достойнството ти са по малко струващи от пари... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 16 минути, -A. каза: Невероятната история, която стои зад този сингъл .... 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 7 минути, Starboy каза: За никого не е тайна, че просто Преси обича да бъде доминирана и мачкана в кревата, затова си ги избира само такива тъпи батки, които да я малтретират. За жалост не е само в кревата е малтретирането, а във всеки житейски аспект. Подобно поведение по участия е пълна излагация за публична личност. Тия хора те направиха звезда, с какво заслужават някакъв нацепен урод да ги бие, а ти да се хилиш отстрани? Малоумница! п.с. И преди да си пипа носа се носеха такива слухове за Павел, не мисля че е заради операцията. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: За жалост не е само в кревата е малтретирането, а във всеки житейски аспект. Подобно поведение по участия е пълна излагация за публична личност. Тия хора те направиха звезда, с какво заслужават някакъв нацепен урод да ги бие, а ти да се хилиш отстрани? Малоумница! п.с. И преди да си пипа носа се носеха такива слухове за Павел, не мисля че е заради операцията. Е аз пък знам, че с Бирмата са си се били и до арест са стигали двамата. Пред всички, то като в кеча бе... всички са така, без изключения. Пред мен не ги е бил, само го блъсна и то падна момчето. Дойде й управителя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: За жалост не е само в кревата е малтретирането, а във всеки житейски аспект. Подобно поведение по участия е пълна излагация за публична личност. Тия хора те направиха звезда, с какво заслужават някакъв нацепен урод да ги бие, а ти да се хилиш отстрани? Малоумница! п.с. И преди да си пипа носа се носеха такива слухове за Павел, не мисля че е заради операцията. Абсолютно съм съгласен, тя сама си прави грешните ходове, не знам какво си мисли тази жена. Пълно неуважение към публиката, има уважение само когато има камера за стори в Инстаграм, много жалко е това. Можеше да бъде наистина с един много добър статут към днешна дата, но уви... 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Е аз пък знам, че с Бирмата са си се били и до арест са стигали двамата. Пред всички, то като в кеча бе... всички са така, без изключения. Ама как само Преса я бият и все тя участва в побоища? Защо не чухме такова нещо за някоя друга? Пълна мутреса е станала, само с разни съмнителни ходи, които приличат на наркотрафиканти и сводници! 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Ама как само Преса я бият и все тя участва в побоища? Защо не чухме такова нещо за някоя друга? Пълна мутреса е станала, само с разни съмнителни ходи, които приличат на наркотрафиканти и сводници! И Алисия я бяха били преди месеци в Благоевград точно Бирмата. Бил й наденал тупаница пред всички и тя се заключила в гримьорната. Не е само тя. Емилия също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: И Алисия я бяха били преди месеци в Благоевград точно Бирмата. Бил й наденал тупаница пред всички и тя се заключила в гримьорната. Не е само тя. Емилия също. И трите са мутреси, нормално. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, Cally-Pressyfan' каза: И трите са мутреси, нормално. Такива са, защото са боклуци като хора. Смешното е, че специално Преслава има достатъчно пари. За кво й е да се мота с такива? Тъпо е, но тя си е изрод като човек. Сори, любимка ми е, но не заради персоналитито. Мутренска държавица сме си и няма да се оправим докато мерцедеса е най - важното! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Такива са, защото са боклуци като хора. Смешното е, че специално Преслава има достатъчно пари. За кво й е да се мота с такива? Тъпо е, но тя си е изрод като човек. Сори, любимка ми е, но не заради персоналитито. Мутренска държавица сме си и няма да се оправим докато мерцедеса е най - важното! Нещата при нея можеха да се развият на много по-високо ниво - и като имидж, и като репертоар. С този образ и песни, с които беше до 2011-2012 сега щеше да е стигнала много по-далеч, ако не се захващаше с мутри, не си оперираше лицето, не мясаше на анорексичен боклук и т.н. Пълно дъно е като човек, в началото не беше такава. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Не тя пак си е топ певица. Но рано или късно ще стигне до панделата. Виж че Бирмата в момента е на пангара. И Алисия курволетката първа си би шута като усети, че жегата иде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Не тя пак си е топ певица. Но рано или късно ще стигне до панделата. Виж че Бирмата в момента е на пангара. И Алисия курволетката първа си би шута като усети, че жегата иде. Няма да стигне. Разни убийци и изнасилвачи се разхождат спокойно по улицата, какво остава да задържат известни личности. Ако ставаше така в България 90% от политиците да са по затворите. Най-много пак да я привикат в полицията за разпит. Но ако бяхме в мутренските времена, такива като Бирмата и Павел да са ги гръмнали отдавна. Ситуацията малко ми напомня на Глория - и тя ги въртеше такива с Георги Илиев, който си намери майстора - куршум в главата. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 https://signal.bg/татяна-благодарна-съм-за-всичко-което/ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 13 минути, Cally-Pressyfan' каза: Нещата при нея можеха да се развият на много по-високо ниво - и като имидж, и като репертоар. С този образ и песни, с които беше до 2011-2012 сега щеше да е стигнала много по-далеч, ако не се захващаше с мутри, не си оперираше лицето, не мясаше на анорексичен боклук и т.н. Пълно дъно е като човек, в началото не беше такава. Помним ли когато влезе във випа, само за да си промотира сингъла, а самата тя беше толкова фалшива и сдържана, че беше индиферентна като призрак в къщата? Най-големият резил беше, че после взе че се върна и стоя още до финала като гост.. хъ хъ Поне направи хит, което е положителната страна и то с един от траковете, които ми е най-любим в последните години от нейните. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ми не се знае. В смисъл тя е никой и може за параван да я метнат. За да се покаже нали, че уж никой не е застрахован. Да, баба ти и тя е била боксова круша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 @Cally-Pressyfan' и @Starboy, какво мислите за този скандален сингъл? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, -A. каза: @Cally-Pressyfan' и @Starboy, какво мислите за този скандален сингъл? Все се сещам за мига, в който @Cally-Pressyfan'призна, че под звуците и свирука добрини. Невероятен и скандален сингъл, заслужаваше да има клип! 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Това вече е скандално... 2 2 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари