Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Starboy каза:

Все се сещам за мига, в който @Cally-Pressyfan'призна, че под звуците и свирука добрини.
Невероятен и скандален сингъл, заслужаваше да има клип!

А какво мислиш за скандалната Маргарет Лозанова, която заяви: ''Добрини'' е много интересно заглавие. Да не би да е трак за Пирин Фолк?!

• Haha 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Току що, -A. каза:

А какво мислиш за скандалната Маргарет Лозанова, която заяви: ''Добрини'' е много интересно заглавие. Да не би да е трак за Пирин Фолк?!

Не я знам изобщо коя е тази Маргарет Лозанова точно, не мога да дам мнение и за изказването ѝ.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Обаче в последно време се коментират само кофти неща за Преслава. Операцията, тия истории с побоища и бити фенове... Съвсем е взела да копае дъното като човек. Нормално ли е да толерира подобно отношение към феновете, хората заради които е това което е? Ако не са те ще е едно нищо... за благодарност не показва грам уважение. Хейта който получава в момента е напълно заслужен и си мисля, че предстои още много. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

Никакъв хейт не заслужава Пепси, за нищо, само за това, че въобще се харесва в момента как изглежда. Толкова е плашеща, като се сетя за лъчезарното й излъчване от преди и ме боли сърцето... 

5BF51C21-5A12-473F-B703-CC0536C5271B.jpeg

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, retr0 каза:

Никакъв хейт не заслужава Пепси, за нищо, само за това, че въобще се харесва в момента как изглежда. Толкова е плашеща, като се сетя за лъчезарното й излъчване от преди и ме боли сърцето... 

Ти подкрепяш ли да бъдат бутани, гонени и бити фенове, отишли да си дават парите на нейно участие? Самата тя се държи студено с хората. 

А Павел както се държи като селска мутра по заведенията, утре така ще посегне и на нея без да му мигне окото. Имат дете, което не би трябвало да става свидетел на такива простотии. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Ти подкрепяш ли да бъдат бутани, гонени и бити фенове, отишли да си дават парите на нейно участие? Самата тя се държи студено с хората. 

А Павел както се държи като селска мутра по заведенията, утре така ще посегне и на нея без да му мигне окото. Имат дете, което не би трябвало да става свидетел на такива простотии. 

Разбира се, че не подкрепям, но за мен е важен изпълнителя, а не личния му живот. Масово хората дори не знаят за случките около нея, които тук си ги обсъждаме. В случая визията е важна част за въздействието и влиянието дори, а тя сра на чара си. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, retr0 каза:

Леле, колко е отвратителна! Все едно е получила инсулт и се е парализирала в лицето. Гади ми се.

• Like 1
  • Sad 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Пълни глупости. Бях на участие в Плевен и се снимаше с всеки един пред дискотеката. Това може да става в София, защото там са си нахални, а и на нея вече са ѝ писнали софиянци.

Коментирайте новата песен на Лидия-Изтрезняваш ли 2! Коментарите пръскат

• Confused 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, PreslavaIsTheQueen каза:

Пълни глупости. Бях на участие в Плевен и се снимаше с всеки един пред дискотеката. Това може да става в София, защото там са си нахални, а и на нея вече са ѝ писнали софиянци.

Елементарна зашита, Ти сериозно ли? Като й е писнало да пее в София, просто да не го прави. Но да, парите са по-сладки. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, retr0 каза:

Разбира се, че не подкрепям, но за мен е важен изпълнителя, а не личния му живот. Масово хората дори не знаят за случките около нея, които тук си ги обсъждаме. В случая визията е важна част за въздействието и влиянието дори, а тя сра на чара си. 

Точно личния живот има значение за това какъв човек си. Когато се развалиш като човек няма как да имаш същото положително въздействие върху хората. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Stela каза:

Точно личния живот има значение за това какъв човек си. Когато се развалиш като човек няма как да имаш същото положително въздействие върху хората. 

Какво въздействие ще има с това мумифицирано и неизразно лице? Ако се усмихне ще й се разкъса и напука кожата.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, PreslavaIsTheQueen каза:

Коментирайте новата песен на Лидия-Изтрезняваш ли 2! Коментарите пръскат

Ами те имат най-много участия в София. Какво прави хората там по-различни от другите? Какво значи да ти писнат хората които те гледат и слушат? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Stela каза:

Тя може ли да мирише с този нос? 

Ако помирише ще се счупи и разпадне.

• Wow 1

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Няма значение, той Пайнера ги замести. Надявам се да е говорил с нея. Много мразя такива изроди като Преслава. Заслужава да иде където е мястото на всеки боклук в затвора, но сме в България все пак. Единственото нещо което може да приемем като справедливо е, че той ще я пребива ЗАСЛУЖЕНО и нея!

Боже, аз съм потресен, ако това е вярно, а не виждам причина да лъжеш.

Бахти долнопробната боклучка, майна. Ето затова е на това дередже и още дълго да гълта антидепресанти, докато не се очовечи селската калтачка мръсна.

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...