-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 9 минути, Starboy каза: Все се сещам за мига, в който @Cally-Pressyfan'призна, че под звуците и свирука добрини. Невероятен и скандален сингъл, заслужаваше да има клип! А какво мислиш за скандалната Маргарет Лозанова, която заяви: ''Добрини'' е много интересно заглавие. Да не би да е трак за Пирин Фолк?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, -A. каза: А какво мислиш за скандалната Маргарет Лозанова, която заяви: ''Добрини'' е много интересно заглавие. Да не би да е трак за Пирин Фолк?! Не я знам изобщо коя е тази Маргарет Лозанова точно, не мога да дам мнение и за изказването ѝ. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, Starboy каза: Не я знам изобщо коя е тази Маргарет Лозанова точно, не мога да дам мнение и за изказването ѝ. Майката на списание Нов Фолк! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Обаче в последно време се коментират само кофти неща за Преслава. Операцията, тия истории с побоища и бити фенове... Съвсем е взела да копае дъното като човек. Нормално ли е да толерира подобно отношение към феновете, хората заради които е това което е? Ако не са те ще е едно нищо... за благодарност не показва грам уважение. Хейта който получава в момента е напълно заслужен и си мисля, че предстои още много. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Никакъв хейт не заслужава Пепси, за нищо, само за това, че въобще се харесва в момента как изглежда. Толкова е плашеща, като се сетя за лъчезарното й излъчване от преди и ме боли сърцето... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 18 минути, retr0 каза: Никакъв хейт не заслужава Пепси, за нищо, само за това, че въобще се харесва в момента как изглежда. Толкова е плашеща, като се сетя за лъчезарното й излъчване от преди и ме боли сърцето... Ти подкрепяш ли да бъдат бутани, гонени и бити фенове, отишли да си дават парите на нейно участие? Самата тя се държи студено с хората. А Павел както се държи като селска мутра по заведенията, утре така ще посегне и на нея без да му мигне окото. Имат дете, което не би трябвало да става свидетел на такива простотии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, Stela каза: Ти подкрепяш ли да бъдат бутани, гонени и бити фенове, отишли да си дават парите на нейно участие? Самата тя се държи студено с хората. А Павел както се държи като селска мутра по заведенията, утре така ще посегне и на нея без да му мигне окото. Имат дете, което не би трябвало да става свидетел на такива простотии. Разбира се, че не подкрепям, но за мен е важен изпълнителя, а не личния му живот. Масово хората дори не знаят за случките около нея, които тук си ги обсъждаме. В случая визията е важна част за въздействието и влиянието дори, а тя сра на чара си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 час, retr0 каза: Никакъв хейт не заслужава Пепси, за нищо, само за това, че въобще се харесва в момента как изглежда. Толкова е плашеща, като се сетя за лъчезарното й излъчване от преди и ме боли сърцето... Леле, колко е отвратителна! Все едно е получила инсулт и се е парализирала в лицето. Гади ми се. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, Stela каза: Ти подкрепяш ли да бъдат бутани, гонени и бити фенове, отишли да си дават парите на нейно участие? Самата тя се държи студено с хората. А Павел както се държи като селска мутра по заведенията, утре така ще посегне и на нея без да му мигне окото. Имат дете, което не би трябвало да става свидетел на такива простотии. Пълни глупости. Бях на участие в Плевен и се снимаше с всеки един пред дискотеката. Това може да става в София, защото там са си нахални, а и на нея вече са ѝ писнали софиянци. Коментирайте новата песен на Лидия-Изтрезняваш ли 2! Коментарите пръскат 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 час, PreslavaIsTheQueen каза: Пълни глупости. Бях на участие в Плевен и се снимаше с всеки един пред дискотеката. Това може да става в София, защото там са си нахални, а и на нея вече са ѝ писнали софиянци. Елементарна зашита, Ти сериозно ли? Като й е писнало да пее в София, просто да не го прави. Но да, парите са по-сладки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 минути, retr0 каза: Разбира се, че не подкрепям, но за мен е важен изпълнителя, а не личния му живот. Масово хората дори не знаят за случките около нея, които тук си ги обсъждаме. В случая визията е важна част за въздействието и влиянието дори, а тя сра на чара си. Точно личния живот има значение за това какъв човек си. Когато се развалиш като човек няма как да имаш същото положително въздействие върху хората. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 58 минути, Stela каза: Точно личния живот има значение за това какъв човек си. Когато се развалиш като човек няма как да имаш същото положително въздействие върху хората. Какво въздействие ще има с това мумифицирано и неизразно лице? Ако се усмихне ще й се разкъса и напука кожата. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 4 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Пълни глупости. Бях на участие в Плевен и се снимаше с всеки един пред дискотеката. Това може да става в София, защото там са си нахални, а и на нея вече са ѝ писнали софиянци. Коментирайте новата песен на Лидия-Изтрезняваш ли 2! Коментарите пръскат Ами те имат най-много участия в София. Какво прави хората там по-различни от другите? Какво значи да ти писнат хората които те гледат и слушат? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Преслава не може да диша софиянци, но парите миришат. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, чушка. каза: Преслава не може да диша софиянци, но парите миришат. Тя може ли да мирише с този нос? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 57 минути, Stela каза: Тя може ли да мирише с този нос? Ако помирише ще се счупи и разпадне. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, Willy каза: Галош сме я виждали стара в “Добре ли си” и хич не е толкова розово положението. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Не намерихподходяща тема,така че сори за офтопика,но допълнителните реакции са супер! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Издирват Андреа! Имала Африканска чума 😂😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Павел като възрастен изглежда като някой дядо от село, Преслава изглежда сякаш ще се разпадне всеки момент в лицето. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Форума все повече ме радва, новите реакции са много яки. Браво, @meleto 🤗 --- Поздрав с нещо много любимо и скандално на Прес. 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: Няма значение, той Пайнера ги замести. Надявам се да е говорил с нея. Много мразя такива изроди като Преслава. Заслужава да иде където е мястото на всеки боклук в затвора, но сме в България все пак. Единственото нещо което може да приемем като справедливо е, че той ще я пребива ЗАСЛУЖЕНО и нея! Боже, аз съм потресен, ако това е вярно, а не виждам причина да лъжеш. Бахти долнопробната боклучка, майна. Ето затова е на това дередже и още дълго да гълта антидепресанти, докато не се очовечи селската калтачка мръсна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари