-A. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 3 минути, Putin каза: Да бе, къде сме виждали пък тази визия точно? Колко са били с такава прическа и големите обеци- халки. Просто Преслава сега се реши да се прави на Галена и много дразни. Преслава се опитва да бъде нещо, което не е. При Преслава седи много неестествено, не й идва отвътре. Прави се на такава, каквато не е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Никога не е късно да поправиш тази грешка! Ако беше станала балкански хит щях да съм най-големия й защитник и без да съм я слушал.🤭🤭 Вчера видях,че Янева е на линия,така че @Yaneva когато влезеш и прочетеш това поздрав с любимия ни шедьовър на секси Иви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Putin каза: Хита на века, само Спри ме и Хавана са по-яки. Още помня как се пееше всяка вечер зимата, редом с "Тараши"! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Същата, която се направи че е над нещата, предната година със самодоволен хилеж заяви: "Стеф, преди да дойда тук ти ми каза - Мамо, разбий ги и вземи всички награди! Ами, Стефче, мама почти обра всички награди хаха ..." Пълен катил! И аз се сетих за това и протовната и задоволна мутра докахо фъфльоти на микфофона. Няма такава циркаджийка. И от роднини ще се отрече заради статуетката Певица на годината. Но напразно ще се окаже отричането и, защото накрая Пресли пак ехидно ще прегръща желязото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 46 минути, чушка. каза: Мило, да не си си хванал гадже от Пайнер, че имаш инфо за подобни неша? Да, играчка е на Христо Косашки, по прякор - Магарето. Прякорът не е нужно да казвам откъде идва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, TSARvul каза: Да, играчка е на Христо Косашки, по прякор - Магарето. Прякорът не е нужно да казвам откъде идва. Той напусна Пайнер, мило. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Starboy каза: Още помня как се пееше всяка вечер зимата, редом с "Тараши"! Сега се пее само Изтрезняваш ли и Добре ли си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Putin каза: Сега се пее само Изтрезняваш ли и Добре ли си. А от утре - и "Пиян". 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 45 минути, Western каза: 250-280К там някъде беше Значи Лидия е на същото ниво. Абсолютно браво за нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 7 минути, чушка. каза: Само мен ли зариби тази песен? За първи път се кефя на песен на Алисия.. Не е лошо тракчето, но ми липсва Алисия преди 2014. Иначе много се забавлявам как квичи като я влачат за косата и я млатят. Модата се промени. В И на всички като теб и Просто шоу певиците млатят, а в Акула и в този - те са млатените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, -A. каза: Ето още 1 визия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 26 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Да, в страничка, която само я плюят и всеки втори пост е за Преслава, за да събират лайкове... СМЕШКИ! Горещо от страницата на Прес: Има и още...умирам от гифчето на Паскова!🤣🤣🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 @Cally-Pressyfan', плачем ли на този сингъл до ден днешен? Видеото е любезно изработено и предоставено от @-A., коментирай! 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 За Преслава сега коментар: А тя пък нали много се снима с феновете си по принцип..Виждала съм след концертите на Планета как бърза да си се качи в колата и бяга с 200 км/час от феновете. Те я чакат на студа за една снимка, а тя изобщо не ги отразява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, Starboy каза: @Cally-Pressyfan', плачем ли на този сингъл до ден днешен? Видеото е любезно изработено и предоставено от @-A., коментирай! Плача, че остана неклипирана! Един път е! ❤️ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Пригответе хапчетата за утре , Преси ще мачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Плача, че остана неклипирана! Един път е! ❤️ Мисля, че този от @-A. е по-добър от евентуално заснетият от нея. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Starboy каза: Мисля, че този от @-A. е по-добър от евентуално заснетият от нея. Рофл. Това е ясно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, presi_fen! каза: Пригответе хапчетата за утре , Преси ще мачка. Приготви ги за себе си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, zai4eto82 каза: За Преслава сега коментар: А тя пък нали много се снима с феновете си по принцип..Виждала съм след концертите на Планета как бърза да си се качи в колата и бяга с 200 км/час от феновете. Те я чакат на студа за една снимка, а тя изобщо не ги отразява Ако е Преслава е простено. Тя е кралица и скандална икона! Направи ли го друга е ужасница. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: А от утре - и "Пиян". Чакаме и Пиян и Паника. Срце мойе срце мойе да те видим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Starboy каза: Мисля, че този от @-A. е по-добър от евентуално заснетият от нея. Грях е това фен клипче да няма поне милион гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, -A. каза: Грях е това фен клипче да няма поне милион гледания. Грях е това, че Преси не го направи направо официален! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 За утре да се подготвим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари