SG Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Прекалявате с този нос. Наистина е станала съвсем различна и е започнала да прилича на Галена, но чак обезобразена не е. Изобщо нямаше да ни прави впечатление ако не я бяхме гледали 15 години с друг нос. Мен ме кефи как скандализира напоследък. Отбеляза 15-те години на сцена като шокира хората с пластични интервенции и като пусна два комерса за пияни мъже. Неповторима кралица. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Наиситна много нищожни споделяния, а ако ги съпоставим с Да гори или Не се изтриваш... 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 13 минути, Slavi каза: Дори световните имена използват всеки скандал около тях, за да промотират новите си проекти. А и 500ка за 24 часа при Преслава далеч не са нещо ново и впечатляващо. Това е поредната и песен с такива гледания. Адриана ти го каза много добре не отдавна🤣 Изт. ли колко имаше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 5 часа , asylum каза: Има фризьорски салон в Гърция. Съдейки по невестулката на главата ѝ - горките гърчоля. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Donatella каза: Изт. ли колко имаше? 498к След обновяването - 509 к. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Абе яка й е песента на Преса. Наркоманка, боклук, урод е, но е безкрайно талантлива. Просто там Господ е дал и няма как да не те зариби всяка една що годе нормална песен. Тя затова й е на върха и формата я подкрепя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 преди 8 минути, Starboy каза: Наиситна много нищожни споделяния, а ако ги съпоставим с Да гори или Не се изтриваш... Нормални брой са. Струват ти се малко, защото досега Facebook тихо е сумирал всички данни, и ги е представял като споделяния. Изтрезняваш ли има едва 23k споделяния. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Абе яка й е песента на Преса. Наркоманка, боклук, урод е, но е безкрайно талантлива. Просто там Господ е дал и няма как да не те зариби всяка една що годе нормална песен. Тя затова й е на върха и формата я подкрепя. Нали е уникално колко яка е тя? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Fast каза: Нормални брой са. Струват ти се малко, защото досега Facebook тихо е сумирал всички данни, и ги е представял като споделяния. Изтрезняваш ли има едва 23k споделяния. О, това ли било.. щеше да е прекалено голяма разлика, което е супер странно в случая. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Галена и Миле за първите 24 часа: Гледания - 542,103 Харесвания - 30К Коментари - 914 ----- Все пак не успя да мине Галена Галин и Лидя ли държат рекорда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Donatella каза: Галена и Миле за първите 24 часа: Гледания - 542,103 Харесвания - 30К Коментари - 914 ----- Все пак не успя да мине Галена Галин и Лидя ли държат рекорда? Не успя да мине Галена и Миле Китич. Нека да изчакаме вторник и да правим заключения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Тони Стораро си е епилирал тялото за почивка на морето. Вижте му сторито в Инстаграм. Изглежда много гладък и неестествен. Не само Преси се подлага на странни интервенции в този жанр. ❤️ 1 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Donatella каза: Галена и Миле за първите 24 часа: Гледания - 542,103 Харесвания - 30К Коментари - 914 ----- Все пак не успя да мине Галена Галин и Лидя ли държат рекорда? Ще видим сама Галош колко ще постигне. То е лесно с чужда "звезда". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Очаквах Преслава да направи над 600К гледания, предвид че поседният месец е най-коментираната певица в България. От днес насетне вече ще си проличи какво ще бъде развитието.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 58 минути, Donatella каза: Галена и Миле за първите 24 часа: Гледания - 542,103 Харесвания - 30К Коментари - 914 ----- Все пак не успя да мине Галена Галин и Лидя ли държат рекорда? Галена И МИЛЕ КИТИЧ Галена сама даже 400 хиляди не е минавала 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Donatella каза: Галена и Миле за първите 24 часа: Гледания - 542,103 Харесвания - 30К Коментари - 914 ----- Все пак не успя да мине Галена Галин и Лидя ли държат рекорда? "Боже мой" май мина рекорда на "Няма да ми мине". Не съм сигурна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Donatella каза: Галена и Миле за първите 24 часа: Гледания - 542,103 Харесвания - 30К Коментари - 914 ----- Все пак не успя да мине Галена Галин и Лидя ли държат рекорда? Емилия и Денис държат рекорда Но Прес дъежи рекорда за самостоятелна песен. И то с цели 3 парчета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 17 минути, Slavi каза: Спокойно. Сега когато цървула е с бан и ограничение да поства с одобрение, бързо ще си влезе в мишата дупка, която Адрианчето му изкопа не отдавна. За жалост ако някой цитира игнориран потребител, му виждаме цитата. Голям минус на иначе полезната екстра. Аз искам да питам модераторите дали мога да си сложа подпис на цитат от фб на чалгаджийка, в което има обидно съдържание, но е много забавно. Става въпрос за това? Кондома вече не ми е проблем, има си своята любимка, тва си е съвсем нормално, прекалява с клетвите понякога но кво да правим😂 Поне може да комуникираш нормално с него, не е нискоинтелигентен. Този пост на Адриана е иконичен🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Тръгвай си е рекорда - 618 хиляди. А Преси има три клипа с около 500 на САМОСТОЯТЕЛНИ песни. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Галена И МИЛЕ КИТИЧ Галена сама даже 400 хиляди не е минавала Достатъчно голяма си е Галена. Най - големите хитове са при нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 58 минути, WindWalkerMonk каза: Достатъчно голяма си е Галена. Най - големите хитове са при нея. И кои са те? Феноменален. Друго сама няма. Все се увърта покрай някой друг. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: И кои са те? Феноменален. Друго сама няма. Все се увърта покрай някой друг. Сърце също е толкова голям хит, колкото и Феноменален. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 58 минути, чушка. каза: Сърце също е толкова голям хит, колкото и Феноменален. Има 8 милиона гледания. Смях и ужас. Не ми давай клипове от участия, моля те. 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Има 8 милиона гледания. Смях и ужас. Не ми дава клипове от участия, моля те. Няма какво да доказвам на теб, котараче. Аз съм се убедил, че песента е тотален хит, не ми е необходимо и не се чувствам длъжен да доказвам факти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари