Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, чушка. каза: Сърце също е толкова голям хит, колкото и Феноменален. Сърце не е дори на половината на Феноменален, Добре ли си и т.н. Дори не може да бори Дай ми любов или Маракеш. Никога не е била фактор тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Преслава стартира с рекордни гледания на последните си песни, държи високи гледания в началото, но после падат много под песни, излязли месеци преди нейните. Да ви припомням ли, че "Феноменален" прави повече гледания от "Изтрезняваш ли", а имат разлика от няколко месеца? Песните на Галена се задържат по-дълго във времето. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 преди 5 минути, Starboy каза: О, това ли било.. щеше да е прекалено голяма разлика, което е супер странно в случая. Да, много подмолно от тяхна страна. Ето колко споделяния имат 10те най-гледани попфолк песни за годината Азис ft. Азис Груп - Жено бягай | 33336 Галин и Лидия - Няма да ми мине | 21781 Преслава - Изтрезняваш ли | 23982 Годжи, Гацо Бацов и Сашо Роман - Г-н Директоре | 20643 Галена и Миле Китич - Добре ли си | 33349 Галена - Сърце | 22693 Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си | 18851 Емилия и Денис Теофиков - Акула | 15963 Малката - Не ме занимавай | 7485 Десита и Лидия - Боже мой | 6337 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Slavi каза: Сърце не е дори на половината на Феноменален, Добре ли си и т.н. Дори не може да бори Дай ми любов или Маракеш. Никога не е била фактор тази песен. Фактор не е в главата ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: И кои са те? Феноменален. Друго сама няма. Все се увърта покрай някой друг. Самият факт, дуетите й са топ хитове всичките и то с изпълнители, които нямат такива хитове говори достатъчно. А и феноменален се пуска още, за разлика от Да гори и от днес сигурно изтрещяваш ли. Според мен ще пускат Пиян и другите са gg. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Лидия изкара по-готина песен от Преси. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Putin каза: Лидия изкара по-готина песен от Преси. Да душичка, защото окраде най - яката нейна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Putin каза: Лидия изкара по-готина песен от Преси. Която е копие на предишния й сингъл, целувки! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Starboy каза: Която е копие на предишния й сингъл, целувки! Е, да, на най-готиния и свеж сингъл за тази година. Ама новата не става особено, сорка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Starboy каза: Която е копие на предишния й сингъл, целувки! Редките случаи, когато копието е по-добро от оригинала, пръцкания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, Putin каза: Е, да, на най-готиния и свеж сингъл за тази година. Ама новата не става особено, сорка. Факт и на мен на Лидия ме кефи повече, докосвания! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Акула колко дневни гледания прави? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Лидия е новата Преси - глас, харизма, присъствие и хитове. Не бях харесвал дебютантка толкова от времето на Джена и Янева. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, TSARvul каза: Редките случаи, когато копието е по-добро от оригинала, пръцкания! E не е по- добра от изтрещяваш ли! Просто този трак си е класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Putin каза: Лидия е новата Преси - глас, харизма, присъствие и хитове. Не бях харесвал дебютантка толкова от времето на Джена и Янева. Desitta says Hello 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Майната и на Десита, приятна е и тя, но много безлична. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, WindWalkerMonk каза: E не е по- добра от изтрещяваш ли! Просто този трак си е класа! Мило, ти си урочасан от тая песен, не може да се съди по твоето мнение. Ние те разбираме и го приемаме, но сам виждаш какви незадоволителни реакции предвизвиква в масата хора. Прави си изводите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Putin каза: Майната и на Десита, приятна е и тя, но много безлична. Мен повече ме кефи от Лидия доста. С правилен подбор Десита ще стане супер успешна. Има й много секс в гласа й. Малко тип Камелия с привкус на Анелия е Десето. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 12 минути, Stela каза: Песните на Галена се задържат по-дълго във времето. Хубав коментар, но за съжаление дори в носа на Прсеслава има повече истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Самият факт, дуетите й са топ хитове всичките и то с изпълнители, които нямат такива хитове говори достатъчно. А и феноменален се пуска още, за разлика от Да гори и от днес сигурно изтрещяваш ли. Според мен ще пускат Пиян и другите са gg. Кои от дуетните ѝ партньори нямат топ хитове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Лидийка става за едно само и това далеч не е пеене или актьорска игра 😂 а бе тия коментари някой форумец ли ги пише, или има и извън форума такива ненормалници 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, WindWalkerMonk каза: Мен повече ме кефи от Лидия доста. С правилен подбор Десита ще стане супер успешна. Има й много секс в гласа й. Малко тип Камелия с привкус на Анелия е Десето. Освен това е много по-красива и естествена от чалга-клишето Десита. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 11 минути, Fast каза: Да, много подмолно от тяхна страна. Ето колко споделяния имат 10те най-гледани попфолк песни за годината Азис ft. Азис Груп - Жено бягай | 33336 Галин и Лидия - Няма да ми мине | 21781 Преслава - Изтрезняваш ли | 23982 Годжи, Гацо Бацов и Сашо Роман - Г-н Директоре | 20643 Галена и Миле Китич - Добре ли си | 33349 Галена - Сърце | 22693 Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си | 18851 Емилия и Денис Теофиков - Акула | 15963 Малката - Не ме занимавай | 7485 Десита и Лидия - Боже мой | 6337 Интересно...."провала" на Галена "Сърце" има споделяния почти колкото "Изтрезняваш ли" и повече от хита на Галин и Лидия "Няма да ми мине". Така ли става с незабелязаните песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, TSARvul каза: Мило, ти си урочасан от тая песен, не може да се съди по твоето мнение. Ние те разбираме и го приемаме, но сам виждаш какви незадоволителни реакции предвизвиква в масата хора. Прави си изводите. Звучиш като един приятел, голям фен на Галена о Анелия. Понеже платих на дж- я да пусне изтрещяваш ли, не се брояло И аз му викам: е как ? Нали я пуснаха, пак е звучала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Stela каза: Интересно...."провала" на Галена "Сърце" има споделяния почти колкото "Изтрезняваш ли" и повече от хита на Галин и Лидия "Няма да ми мине". Така ли става с незабелязаните песни? Е, как бе. Песента не е фактор, нищо че нямат никакъв аргумент, за да защитят казаното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари