Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 25 минути, Slavi каза:

Помним ли тази скандална балада на Цветелина. А помним ли каква сензация беше 98!

Хахахахаха весело е, не го знаех това. Коментарите са по-скандални дори хахахаха Иначе тая жена има приятен глас, но някак след Чалга до дупка му изпусна края. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, NazzkO каза:

Хахахахаха весело е, не го знаех това. Коментарите са по-скандални дори хахахаха Иначе тая жена има приятен глас, но някак след Чалга до дупка му изпусна края. 

Не беше от най-големите имена. После правеше едни скучни глупости - прави се на перде и разни такива. Напусна Пайнер. Имаше 2-3 по-известни песни после и замина в историята. 

Сподели в други сайтове

Да. После издаваше стихове и бяха приятелки с Деска хахаха Иначе слушах това... хубава мелодия и готин текст, но заради ужасното изпяване не мога да си го пускам често хахаха дали не е кавър?

Сподели в други сайтове

@Western, кога невероятната ЛОРЕНА ще ни зарадва с нов самостоятелен сингъл?

Минаха 2 години и още обожавам този скандален трак ❤️ 

• Like 1
  • Love 4
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Starboy каза:

@Western, кога невероятната ЛОРЕНА ще ни зарадва с нов самостоятелен сингъл?

Минаха 2 години и още обожавам този скандален трак ❤️ 

Наесен с нова песен мило. Лятото сме на този модерен саунд. 

А защо ли си мисля, че "Нищо" ти е любимия нейн трак?

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Western каза:

Наесен с нова песен мило. Лятото сме на този модерен саунд. 

А защо ли си мисля, че "Нищо" ти е любимия нейн трак?

Ще почакаме значи, но съм сигурен, че ще си заслужава на 100%, мило. Обожавам всеки един сингъл на Лори.

Напълно позна... #Нищо е най-любимата ми нейна песен, слушах я на риплей седмици наред, БРУТАЛНА! Дори в момента я слушам.... поздрави се с нея и ти ❤️ 

• Love 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Софи Маринова не само заличи Гринго от живота си, но и от тялото си

883236.jpg

Софи Маринова не само заличава Гринго от живота си, но и от тялото си. Певицата е решила да изтрие напълно общото им минало, включително и татуировките, които си направиха.

Двамата си направиха любовни татуси малко след излизането на Тодор Давидов от затвора, за да докажат любовта си един към друг. Софи изписа името на любимия си върху себе си, за да докаже колко го обича.

Гринго от своя страна татуира името на половинката си във формата на диаграма с пулс, а буквата "ф" оформи като сърце, пише "България днес".

Близки на Софи споделят, че тя не иска да си спомня за краткия брак с него. Най-добрите й приятелки били наясно с трудните отношения в семейството, както и със скандалите помежду ми.

"Тя трябва да реши дали да говори за това и да разкрие дали Гринго е причината за счупената й ръка", казват нейни близки. Хората от обкръжението на Софи са убедени, че именно мачото стои зад инцидента и късата прическа, с която напоследък виждаме певицата.

На Маринова й се наложило да си отреже косата след много лют скандал с любимия. Краткият брак между двамата се оказа пълен провал. Софи сама оповести, че е разведена.

Певицата подала молба за развод само ден след като Гринго й счупил ръката. След излизането си от затвора, айтозлията получи куп подаръци от любимата си. Тя плати скъпата сватба, която спретната с над 400 гости, помогнала му за колата и за други придобивки. Затова и настояла да се разделят тихо и кротко, без финансови претенции от негова страна.

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Преслава: "Съжалявам, че бях кума на младоженци, чиито съвместен живот изтрая по-кратко от операцията на носа ми. Само ми изгубиха времето. @Sofit0 Очаквам пощенски запис за разходите ми за прическа и  грим!"

Сподели в други сайтове

Каква е драмата със Софка, назад съм с материала?

• Like 1
Цитат

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

От озлобял народ със стадно мислене и лишен от емоционална интелигентност, не може да се очаква нищо добро. 

Тя щото Преса не е със стадно мислене, та си приши чуждо лице 😂

Да очакваме ли да напише пак популистки пост, като оня за студентите. 🤣

• Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Помним ли този жесток сингъл на П., който за огромна жалост остана без видео реализация? :(

• Like 2
  • Love 2
Цитат

Сподели в други сайтове

Току що, Donatella каза:

И този ❤️

Мила, Айшето.. когато ще признаеш, че си фенка и на Преси, освен на Галена, но я хейтиш заради вярност и силно фенство?

• Haha 3
  • Sad 1
Цитат

Сподели в други сайтове

Току що, Starboy каза:

Мила, Айшето.. когато ще признаеш, че си фенка и на Преси, освен на Галена, но я хейтиш заради вярност и силно фенство?

Изгоря, колежке.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Putin каза:

Изгоря, колежке.

Дори не слушаш онази Х. с тебе ...

• Love 1
Цитат

Сподели в други сайтове

Току що, Putin каза:

Тя все още пее този трак по участия, както и “Кажи, здравей”. Не е в час.

Пее е силно казано, брат..

• Haha 2
Цитат

Сподели в други сайтове

Току що, Putin каза:

Да, безсрамницата ни залъгва с плейбек.

Не е лесно да се клатиш час на сцена с микрофон в ръка шепнейки и да вземаш 10к за това. Кралица!

• Haha 2
Цитат

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...