Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Току що, Putin каза:

Незаслужено, ама и прощаваме.

Всичко и прощаваме на лисицата, но докога е въпроса? 

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Starboy каза:

Всичко и прощаваме на лисицата, но докога е въпроса? 

Според мен завинаги ще й прощаваш. По принцип глупавите хора са склонни да търпят простотия и духовна нищета цял живот. Шики-лака-бум-чак-ЛА!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Putin каза:

Докато излезе новия хит на колежката Гале.

Айде дано е як, очаквам нещо интересно, готинко и свежо.

• Love 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Оф дано Преслава да не направи 300К. Събота е.

После 150К, после 100К и после да пада под "Феноменален" и чао!

На есен, с нов нос и песен! ❤️

Сподели в други сайтове

преди 1 час , NazzkO каза:

Хахахахаха весело е, не го знаех това. Коментарите са по-скандални дори хахахаха Иначе тая жена има приятен глас, но някак след Чалга до дупка му изпусна края. 

Извади и хубави дуети със Сашо Роман. Стабилни хитове си станаха. След това вече се позагуби. И аз и харесвам гласа. Пее с много чувство. Има зверските балади в миналото. Като бях на 6-7 и обожавах това:

• Like 2
  • Love 2

image.png

Сподели в други сайтове

Преместих коментарите, които не са за тук в чат мания.

Наследете се на един хубав трак, а именно ....

• Love 2
Цитат

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DarkChild каза:

Не беше от най-големите имена. После правеше едни скучни глупости - прави се на перде и разни такива. Напусна Пайнер. Имаше 2-3 по-известни песни после и замина в историята. 

Ами аз съм бил на 7 тогава, но си я помня като една от най обичаните фолк певици. 100 мврцедеса и Ветрове в главата ги свъсваха по кабеларките. А и самата тя се отказа от суетата и популярността с цената на всичко. Уважавам я. Като разбрах по късно, че са сестри с Нина, не можех да повярвам как едната може да е толкова талантлива и красива, а другата змей горянин. 

преди 4 минути, Starboy каза:

Преместих коментарите, които не са за тук в чат мания.

Наследете се на един хубав трак, а именно ....

Един от траковете, които никога не ще ми омръзнат. Пак мачкотиш с вкус. Спри се😜

• Haha 1
  • Love 1
  • Confused 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, TSARvul каза:

Според мен завинаги ще й прощаваш. По принцип глупавите хора са склонни да търпят простотия и духовна нищета цял живот. Шики-лака-бум-чак-ЛА!

Още по-глупаво е да симпатизираш на певица, която изгря по доста интересен и провокативен начин... Ама то така е, като не можеш да пееш, ше свириш и то във ВАНА

• Haha 1
  • Dislike 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

Вижте мигом последните сторита на Гери! "Шефе, шефе" - тотален хит, цялата публика изпаднала в екстаз и си дере гърло!

Цитат

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, чушка. каза:

Трябва думата "вана" да бъде забранена за употреба във форума. Много сте зле, честно, Сякаш вие на правите секс или други работи у вас. Тя е единсствената, сензация и ужас. Много спрели коментари на ниво 1-ви клас.

Какъв секс, какви 5 лв. :ae: Гледай ги че са нон стоп във форума и мелят по темите за "рекорда" на Преслава и за ваната.

Сподели в други сайтове

Току що, Wild_Style каза:

Какъв секс, какви 5 лв. :ae: Гледай ги че са нон стоп във форума и мелят по темите за "рекорда" на Преслава и за ваната.

А вие за вече изтърканата тема за носа на Преса...

Сподели в други сайтове

През деня ме гали, вечерта шамари строго!

• Haha 2
  • Love 1
Цитат

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...