Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 1,000,000 2 1 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 ПАОЛА ft. ПРИШИТ НОС - "Пиян", 2019 направиха 1 милион гледания за 2 дни! Браво, ПАОЛА ft. ПРИШИТ НОС - "Пиян", 2019! ❤️ 1 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, Starboy каза: 1,000,000 +30K likes 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 27 минути, meleto каза: Там е въпросът, че не става дума за 1-2 или 5 коментара. Става дума за десетки коментари. Имаше гласуване за удвояването на наказанията. Пак да запитам: ако един човек системно нарушава правилата, какъв е смисълът да продължи да бъде във форума? Удвояването просто е начин да не бъде баннат завинаги даден потребител, а първите наказания са с цел - да се превъзпита. Както и да е. В бъдеще наказанията ще са автоматични, след добавяне на наказателни точки. Новата песен на Тита и Папи Ханс ще гръмне ми си струва. Лятото пак не е особено успешно за чалгата. Ама аз няма как да знам, че някой нарушава системно правилата, тъй като всичко е скрито или изтрито. Остава се с впечатление, че тук е спокойно, а потребители получават супер дългите наказания. И някак няма прозрачност в модерирането. Това с автоматичните наказания звучи добре. Иначе Тита и Папи май ще гръмнат яко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Паола 2032: Закърмена съм с песните на мама, но тайно слушам тези на леля Гале. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, retr0 каза: Паола 2032: Закърмена съм с песните на мама, но тайно слушам тези на леля Гале. Петя Колева Иванова (1984-2032) RIP. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Честито милионче , а нека тук да си тролят троловете! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: ПАОЛА ft. ПРИШИТ НОС - "Пиян", 2019 направиха 1 милион гледания за 2 дни! Браво, ПАОЛА ft. ПРИШИТ НОС - "Пиян", 2019! ❤️ От доста време е минало 16:00. Какви два дни те гонят? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, pechenko каза: От доста време е минало 16:00. Какви два дни те гонят? А колко дни са? Три? 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Петя Колева Иванова (1984-2032) RIP. Ужас! Дано имаш предвид смърътта на сегашната й самоличност просто. Подозирам, че тогава ще изненада и възхити с нови операции, които да я направят неразпознаема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, Cally-Pressyfan' каза: А колко дни са? Три? Два и половина. Ако не ти харесва, преброй часовете от 16:00 до 23:15 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, retr0 каза: Ужас! Дано имаш предвид смърътта на сегашната й самоличност просто. Подозирам, че тогава ще изненада и възхити с нови операции, които да я направят неразпознаема. Имам предвид, че подобно признание от Паола ще бъде смъртна обида за нашата кикимора. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: ПАОЛА ft. ПРИШИТ НОС - "Пиян", 2019 направиха 1 милион гледания за 2 дни! Браво, ПАОЛА ft. ПРИШИТ НОС - "Пиян", 2019! ❤️ Все още не мога да повярвам. В такъв слаб сезон чалга песен да направи 1 милион за почти 2 дни е направо УаУ... Досега никой не го е правил! Попринцип лятото е слаб период за гледанията. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, pechenko каза: Два и половина. Ако не ти харесва, преброй часовете от 16:00 до сега. Половината на денонощието е 12 часа. От 16:00 ч. до сега са минали 7 часа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Преси е топ кикимора и кралица на промото, с това сладко видео на Паола ще докара още по-голяма гледаемост на песента, опасна лисица е... 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Половината на денонощието е 12 часа. От 16:00 ч. до сега са минали 7 часа. Ще пишеш 2 дни и 7 часа. 7 часа са много нещо. Нали си точен като часовник, бъди точен! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, Starboy каза: Преси е топ кикимора и кралица на промото, с това сладко видео на Паола ще докара още по-голяма гледаемост на песента, опасна лисица е... Коментирай голото тяло на Павел! Ако беше го снимала и без бельо, щеше да гръмне пореден скандал! Преси - в епицентъра на скандала и провокацията! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, Starboy каза: Преси е топ кикимора и кралица на промото, с това сладко видео на Паола ще докара още по-голяма гледаемост на песента, опасна лисица е... Да. Паола ще пусне сигнал на другите бебета и ще карат родителите им да пускат песента на Преса. А когато са на разходка с другите бебета ще обсъждат гледанията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Сладката Преси пак разбива всичко живо, та дори и с тъпа песен като тази. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 21 Author Report Share Публикувано Юли 21 преди 24 минути, Cally-Pressyfan' каза: (рофл) Мисля, че всъщност текстът е бил "Аз съм си добре, но хората:" - двуеточие и започва да разказва историята за приятелката. Но като се изпява няма как да се хване този ефект и звучи нелепо. п.с. @asylum Каква Певица ще е на 2013 г. Джена? Не ставай смешен! Беше много слаба година за нея, Галена властваше убедително. Публикували са текста в описанието на клипа. С триточие е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Коментирай голото тяло на Павел! Ако беше го снимала и без бельо, щеше да гръмне пореден скандал! Преси - в епицентъра на скандала и провокацията! Сигурен съм, че преди да отвори камерата го е накарала да се поразсъблече, че да обхване и публиката на всички бг мами! Жестока е, винаги в епицентъра на събитията, ходещ скандал и провокация! 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Песента на Галена, ако не е дует или фийт, ще е ПРОВАЛ! Гарантирано! 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, Starboy каза: Сигурен съм, че преди да отвори камерата го е накарала да се поразсъблече, че да обхване и публиката на всички бг мами! Жестока е, винаги в епицентъра на събитията, ходещ скандал и провокация! Както и "нежната част" от своите фенове. Солидарна на всички фронтове, както винаги. Богиня! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Сиугрен съм, че половин рамания превърта клипа и точи лиги гледайки голото тяло на Павел. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ще е хит и на Галена, разбира се. Чалгата отдавна да е умряла без двете лидерки. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари