Kriminal Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 минути, Starboy каза: ❤️ И аз много харесвам "Без теб", много приятен трак! Преси е единствената, която, когато правеше не изцяло фолк парчета, ги правеше със старото поп/хаус звучене което не ми омръзва, за разлика от новото еднотипно и досадно звучене на чуждестранните хитове 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Току що, Kriminal каза: Преси е единствената, която, когато правеше не изцяло фолк парчета, ги правеше със старото поп/хаус звучене което не ми омръзва, за разлика от новото еднотипно и досадно звучене на чуждестранните хитове Преси е единствената, която отиде при Драганински и му каза “Дай каквито звуци имаш по папките на компютъра, а аз ще пея върху тях”. Така се ражда “Без теб”. Новатор. Икона. Качество. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 3 минути, Starboy каза: Скандален сингъл, бих си го пуснал в стаята точно преди да изляза от нея. Утре ако идеш да хапнеш в някой ресторант на тръгване искам да хвърлиш салфетката точно като Преса. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Днес сте във вихъра си. Изключително забавни и оригинални. Чест е да ви чета, продължавайте💜 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 минути, -A. каза: Утре ако идеш да хапнеш в някой ресторант на тръгване искам да хвърлиш салфетката точно като Преса. Редовно го правя това, мило, дай друго предложение! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 4 минути, retr0 каза: Преси е единствената, която отиде при Драганински и му каза “Дай каквито звуци имаш по папките на компютъра, а аз ще пея върху тях”. Така се ражда “Без теб”. Новатор. Икона. Качество. Абе стана си направо за смях.. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 минути, Starboy каза: Редовно го правя това, мило, дай друго предложение! Ти го правиш, но хората... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 минута, Starboy каза: Абе стана си направо за смях.. Направо ме е срам от нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Толкова много страници сте изписали, а никой не е написал "Болка моя-хит на лятото". Ей, съсипахте го този форум, бе! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Друг любим текст от Джени.. "А като излезеш уж за цигари, все не знам дали ще се върнеш" Уникална! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Току що, Western каза: Друг любим текст от Джени.. "А като излезеш уж за цигари, все не знам дали ще се върнеш" Уникална! Джена има песен озаглавена ''Зависима'' а после Преслава била наркоманка. Думи нямам! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 минута, чушка. каза: Толкова много страници сте изписали, а никой не е написал "Болка моя-хит на лятото". Ей, съсипахте го този форум, бе! Няма как. Днес сме напълнили торбите с шеги, отнасящи се за иконата Преси. Цвети Янева да почака на опашка. Ние как чакаме пред Lafka за билетчета? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Току що, retr0 каза: Няма как. Днес сме напълнили торбите с шеги, отнасящи се за иконата Преси. Цвети Янева да почака на опашка. Ние как чакаме пред Lafka за билетчета? Най-хубавото чакане е да чакаш пред Лафка за билетчета, поне знаеш, че имаш принос за проектите на Цвети. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 минута, чушка. каза: Най-хубавото чакане е да чакаш пред Лафка за билетчета, поне знаеш, че имаш принос за проектите на Цвети. Затова винаги казвам на продавачката да ми дава непечеливши, да е на сметка Цвети. Искам качествени проекти! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 4 минути, -A. каза: Джена има песен озаглавена ''Зависима'' а после Преслава била наркоманка. Думи нямам! Джена е зависима само към невероятни текстови шедьоври. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Току що, Western каза: Джена е зависима само към невероятни текстови шедьоври. Тя си е добре, но хората. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 23 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 23 Дано Джена почне да пише текстове и за колежки, ще е супер да чуем сингъл на Преслава с нейн текст. Джена си е добре, но колежките. 14 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Джена: Ало, Мариета, написала съм един текст за новата ми песен, може ли да го пипнеш малко? Мариета: 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Джена пишейки текста на новия си сингъл: 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Коментирате яко текста на Джени, а защо толкова малко постове в темата за анализи? Бързо марш! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 55 минути, Starboy каза: Дано Джена почне да пише текстове и за колежки, ще е супер да чуем сингъл на Преслава с нейн текст. Джена си е добре, но колежките. Чуваш ли какво ми казват? - че са оперирале носа ти. Сякаш на Пинокио да казват: "Лъжи, лъжи - с една операция като Галена ставаш и ти!" Казах ти какво ще стане - ще настръхнат срещу твоя нос! Обявиш ли ми хиругра ти - Принц Аладин го праща в затвор! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Цяла България е в шок! Денис отменя сватбата! Рашия е изнасилена и абортирала. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Лека нощ с хита на лятото! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 След като Ваната се уплаши от Преслава и Папи Ханс с Тита, последните са решили да не пускат песента, докато Галош не пусне нейната. Тормоз до последно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 час, pechenko каза: Цяла България е в шок! Денис отменя сватбата! Рашия е изнасилена и абортирала. Ако това чучело продължава в този стил, скоро всичко това ще стане истина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари