Willy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 23 минути, Kriminal каза: Сега кой си счупи крака? Вие защо изобщо сте го коментирали това в пресов чат? Снимката явно излезе fake и един галенов си прави базик с нас. Смея се колко съм наивен понякога..🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 От клипа на "Пиян" виждаме, че това момче се стряска от куршума в чашата и днес ни става ясно едно – де да беше това. Реалността е тежка, а именно – цапнала го в главата. “Горкото момче”, както би казала Джена. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Клипа на Галена трябваше да излезне вчера какво се обърка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Гледахте ли го това интервю? Тази жена говори пълни глупости: 1. “Най-боли ме” била най-големият хит тази година 2. Някога певиците са се доказвали по-лесно и са ставали известни по-бързо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 7 минути, Dominatora каза: Клипа на Галена трябваше да излезне вчера какво се обърка? Имало си причина. Само приближените фенове на Галена я знаят, но не я казват. Според нас, простосмъртните, причината е, че се е комплексирала от Преслава и се е уплашила, че няма да види треЙдинг, както казва форумния крал на автоматичната корекция @Cally-Pressyfan' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 17 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Гледахте ли го това интервю? Тази жена говори пълни глупости: 1. “Най-боли ме” била най-големият хит тази година 2. Някога певиците са се доказвали по-лесно и са ставали известни по-бързо Права е и по двете точки. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Емануело, куха лейке, още вчера ти дадох линк да дойдеш тук и да не се излагаш във фейсбук страницата на Сигнал +. Аз мога да те нареждам както искам там, а ти трябва да пазиш поведение. Докарай си и 3-те тъпи лумнена, които ми се обясняват 2 дена безуспешно.... Емануела п.п. Изтри си постовете смотанячката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 5 минути, foxy_vd каза: Емануело, куха лейке, още вчера ти дадох линк да дойдеш тук и да не се излагаш във фейсбук страницата на Сигнал +. Аз мога да те нареждам както искам там, а ти трябва да пазиш поведение. Докарай си и 3-те тъпи лумнена, които ми се обясняват 2 дена безуспешно.... Емануела Коментирай новата песен на ПРЕСЛАВА - истинска заплаха за псевдо лидерките! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 22 минути, foxy_vd каза: Емануело, куха лейке, още вчера ти дадох линк да дойдеш тук и да не се излагаш във фейсбук страницата на Сигнал +. Аз мога да те нареждам както искам там, а ти трябва да пазиш поведение. Докарай си и 3-те тъпи лумнена, които ми се обясняват 2 дена безуспешно.... Емануела п.п. Изтри си постовете смотанячката. Ко беше писала, що не снимааа Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 7 минути, asylum каза: Ко беше писала, що не снимааа Докато пишех отговор тя си изтри 2 поста. Сега пише от профилите на тия няколко лизача. Смятай човеко докъде е паднала - да ми натяква, че съм foxy_vd. Все едно е открила топлата вода. п.п. Не е нещо особено новата на Преса. Само пушилка... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 8 минути, asylum каза: Ко беше писала, що не снимааа Не мога да намеря facebook профила Дайте линк @foxy_vd 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 @Starboy @Blueberry Днес се навършват 12 години от този трак. Предлагам още тази нощ да го отпразнуваме, плувайки активно във Виктория СПА? ❤️ 1 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: @Starboy @Blueberry Днес се завършват 12 години от този трак. Предлагам още тази нощ да го отпразнуваме, плувайки активно във Виктория СПА? ❤️ Как си минават годините... и сега осъзнавам едно: всяка песен е имала смисъл. Всяка!!! Плувам и напочвките я слушам. Вълшебно лято на всички ❤️ 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Току що, Starboy каза: Как си минават годините... и сега осъзнавам едно: всяка песен е имала смисъл. Всяка!!! Плувам и на почвките я слушам. Вълшебно лято на всички ❤️ Вълбешно лято и на теб! И не забравяй - всяка песен е преживяна! Всяка!!! ❤️ 1 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 8 минути, Donatella каза: Не мога да намеря facebook профила Дайте линк @foxy_vd Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 15 минути, foxy_vd каза: Докато пишех отговор тя си изтри 2 поста. Сега пише от профилите на тия няколко лизача. Смятай човеко докъде е паднала - да ми натяква, че съм foxy_vd. Все едно е открила топлата вода. Какво стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 3 минути, Kriminal каза: Какво стана? Е, какво да стане? Аз си я нареждам, а тя и троловете ми обясняват колко просто ченге съм все едно с това ще ме засегнат. Прост народ, ама около простакеса какви да има? Битовизми някакви... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 21 минути, foxy_vd каза: Емануела Фокси . объркал си стадионите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Родната къща на Галена в Смядово. 1 4 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Родната къща на Галена в Смядово. Иди в банята се окъпеш, че смърдиш на расизъм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Наистина е това. Адресът е улица "Начо Гайдов" №9. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 НЕ Е ВЯРНО!!!! :@:@:@:× майката живее там ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 18 минути, Cally-Pressyfan' каза: Родната къща на Галена в Смядово. Покажи твоята колиба, в която живееш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Може ли някой да махне главата на Джанет и да сложи тази на Преси с червеното потниче от пиян. :dd mn vi sa molia 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 7 минути, pechenko каза: Покажи твоята колиба, в която живееш. Мигом го сторвам! ❤️ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари