xroflx9 Публикувано на Юли 11 Report Share Публикувано на Юли 11 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Много е яка. Бях я чул още на наградите и много ме изкефи. Доста различно, свежо, но все пак комерсиално. Дарби удари джакпота с тва парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Дара ги разби с тази песен, много е яка, пореден хит от това момиче, тя сигурно един флоп не е имала досега, нищо че не прави гледанията на Гери и Тита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Брутална песничка, ще е хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Много яка. Дара ме кефи на макс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Даже сега ме събуди тази песен, веднага се сетих за нея и влезнах да я дръпна! В момента е Мега Хита! Просто Дарбито им разказа играта! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 е хит си е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Доста е тъпа според мен. Дразни ме и песента и певицата. Но е голям хит, това няма как да се оспори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.