mitak_94 Публикувано на Юли 15 Report Share Публикувано на Юли 15 https://www.youtube.com/watch?v=jbUz20oxmfM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 олеее харесва ми ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Този за пръв път е поносим, харесва ми. Таня има нужда от песен от Пашев, така ми стои. В дует бил казал с Константин, но понеже го няма в Пайнер, примерно с Борето. Или ft. с Джулия. Има хляб в тази, готина ми е, по глас ми бие на Стефани, пее, изглежда добре, държи се добре и все още не си е показала циците. Ама не се знае, трета песен и е...да не другата да е като клиповете на Яница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Няма да се получи с нито един от двамата, няма какво да се мъчат. Боза, видеоклип за 10 лв, че и ги избрали кой от кой... Просто си трябват пари, не става с вечерните рокли и да пееш добре, просто мина това време. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Има ретро нотка... Много ме зариби тази песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Най-качествената песен, излизала в последно време. Приятна изненада, и двамата са страшно талантливи. Парчето си е истински поп-фолк с чудесен текст също. Няма как да залагат на скъпи клипове, все пак все още Пайнер им финансират проектите и като за начало не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Добре е , добре е, текста смислен, клипа - приятен, мацето - гласовито, но има някаква харизма и е приятна, не като Крисия Д и Мария Петрова, които също пеят, ама нямат грам харизма и стоят подарено. Готина песен, слушам я всеки ден, предната с Джордан - също. Всъщност тези две песни са единствения фолк, който слушам в момента. Кефи ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Много добра песен! Радвам се, че няма да остане недооценена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Най-добрата и слушаема песен в последно време! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.