ice_hot_sm Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Не е моят тип песен. Вокалите на Десислава в началото са готини, но включването ѝ накрая е ужасно - ебаси изгрубелия глас... Кръчмарското все повече заляга над нея, егати... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много зле. Носът на Лидия от интервенции също е кофти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Лидия да се върща в поп-а. Поп-фолка не е нейния стил. Гласа й не е за поп-фолк категорично. Вие като вълк. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Това е неслушаемо, ужасно неприятен глас... особено в припева. Наскоро ѝ гледах участието в ексфактори, не се е развила в положителна насока откъм пеене май. И Десислава прави най№слабото си включване евър... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Има хубав глас, по-хубав от на Десита, Сирито на Awful Music. Копие на Изтрезняваш ли, сега трябва да свикна с 2та варианта както беше с Мръсно и полека и Бягай, само че този път 2-та версия е на Преслава fun size edition Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Еййййй! Яка е! Много закачлив и игрив ритъм, без да е супер мазна песента. Особено куплетите много ме радват. Включването на Деса също ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 "Изтрезняваш ли" е с по-мазно звучене от тази и текста при Преслава не е добър. Ако трябва да ги сравним двете, на Лидия е доста по-добрата версия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 11 часа , ice_hot_sm каза: Не е моят тип песен. Вокалите на Десислава в началото са готини, но включването ѝ накрая е ужасно - ебаси изгрубелия глас... Кръчмарското все повече заляга над нея, егати... На мен ми харесва включването на Деса. Точно тази кръчмарска нотка в нейния глас зарибява. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 През 2006 Преслава измести Десислава като моя любимка, усещам, че 13 години по-късно Лидийка ще бутне Преси от престола. Жесток хит, в пъти повече ми харесва от "Изтрезняваш ли", много по-драматично звучи! И определено е най-красивата певица, въпреки несъвършения нос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час, Blueberry каза: През 2006 Преслава измести Десислава като моя любимка, усещам, че 13 години по-късно Лидийка ще бутне Преси от престола. Жесток хит, в пъти повече ми харесва от "Изтрезняваш ли", много по-драматично звучи! И определено е най-красивата певица, въпреки несъвършения нос. Толкова перфектно за днешните стандарти излъчване има, че дори не съм забелязъл какъв й е носа. Жалко обаче, че няма и 1/3 от гласа на Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много, много ме кефи, Деси можеше да не се включва като Емануела, но и така разбива. Браво, само една идея гласът й ми е писклив на Лидия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Чак ме е яд, че Галин и съсипва потенциала с претоплени манджи. Това е хибрид между Изтрезняваш ли, Боже мой, че и от Въртележката... Деса звучи по добре от колкото в последните нейни песни, но си е доста посредствен фийт. Очаквах повече. Не, че е лошо, но е твърде познато. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 аааааааа почва да ме кефи.. бахти хитааааааааа.. Лидия има уникален глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час, TSARvul каза: Толкова перфектно за днешните стандарти излъчване има, че дори не съм забелязъл какъв й е носа. Жалко обаче, че няма и 1/3 от гласа на Преслава. И аз не бях забелязала, някой го беше изтъкнал и забелязах. Много е красива. Гласът й не е кой знае какво, но много ме кефи как звучи като пее поп-фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Blueberry каза: И аз не бях забелязала, някой го беше изтъкнал и забелязах. Много е красива. Гласът й не е кой знае какво, но много ме кефи как звучи като пее поп-фолк. Според мен още не сме чули на какво е способна вокално. Просто в последните и 2 песно няма къде да разгърне глас. Но ако я сравня с оборотни чалгаджийки като Емануела, то направо си е гласище Лидка. Очаквам някоя поп балада да видим какво може. Но да, отдава и се да пее и чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Жестока песен, много харесвам новата Преси - Лидия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И според мен след бруталната "Няма да ми мине" Галин нещо не й подбира силни песни. "Боже мой" пак беше по-добра от новата, която не покри очакванията по твърде много точки. Дадох й шанс, но просто е претоплена манджа - жалко. Предпочитам да си пусна гюбека на Марче или вечния хит на КЛЕА. Учудва ме, че в жанр пълен с ужасно звучащи на живо девойки, точно за Лидия има толкова много коментари колко отвратителен глас има. Мен много ме кефи, особено "пищенето" което вкарва във високите тонове Има собствен стил на пеене, освен това е и красавица - перфектната нова лидерка! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Забравих да спомена текста: "През деня ме гали, вечерта - шамари. Много луд, много!" Хората правят кампании против домашното насилие, наште чалгарки още си пеят малоумщини от типа "Бий ме, обичам те". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Тая вика ли, пее ли, дере ли се... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Лидия хич не я бива в пеенето, но явно се справя добре в други неща... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 От 18.07.2019 г. от 22:10, Slavi каза: Според мен още не сме чули на какво е способна вокално. Просто в последните и 2 песно няма къде да разгърне глас. Но ако я сравня с оборотни чалгаджийки като Емануела, то направо си е гласище Лидка. Очаквам някоя поп балада да видим какво може. Но да, отдава и се да пее и чалга. Аз по-скоро от Х-фактор съдя, че не е кой знае какво вокално. Може да пее, но не е Десислава, това имам предвид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Емануела е много по-добра певица от Лида. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.