El Gato Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 И английската версия е яка с испанската част. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Не знам как това момиче успява, но и се получава повече от добре. Ясно е че Саня не влага много в нея - семпъл клип, дори не е добре заснет .. но няма значение. Песента е брутално яка!!! Както и Зайка каза - на английски също е pretty good. Направи ми лятото тази песен!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Много яка. 😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Какви са тези гледания, ужас. Йоана е много яка и песента е супер лятна и приятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Голям потенциал има Йоана, наистина. И първата ѝ песен е брутална, тази ми носи Alma - Perfect vibes. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.