pechenko Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галена е дубльорка в клипа, нали? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 19 Сори за въпроса, но на 0:39 това момче Фики ли е? Вече за декор в клипове ли го използват хъ хъ 10 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Нос,зъби,устни .. - изключително грозна е в лице! Не прилича на себе си вече! Песента не е лоша,но не е нещо 'бомбастично'. Свежо видео и до там. "Да гори в любов" е класи над това! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Е много е зле песента. Незапеваема е, много думи наблъскани в припева. А изтрещяваш ли беше толко яка. Преслава прилича на Албена Вулева, не знам каква Галена ви гони. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Приликата с Галена е тотално поразителна и в същото време лицето й изглежда болно и абсолютно съсипано след операциите. Поразен съм! Като човек който откакто Преслава е на сцената я подкрепя и я харесва, буквално ми се плаче като гледам в какво се е превърнала, много е тъжно, много! Песента иначе е силна заради изпяването, но е с цигулки, а аз изобщо не харесвам цигулки в чалга песни. Умерена е, не звучи като тотален хит, така че има огромен шанс Смядово да доминира това лято. Боже, защо бе, Преси? 😪😪😪 Не мога да спра да си представям red skull от Капитан Америка докато я гледам. Тъжна, много тъжна картина... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Песента е доста вяла, не вярвам да стане голям хит. Изобщо не ме грабна. Преслава... леле през цялото време се питах, дали когато е правила операцията е възкликнала "да е като на Галена"... и докато разсъждавам над това, видях Майкъл Джексън. Направо брутална промяна. Повечето хора едва ли ще обърнат внимание на песента... 90% от коментарите са еднозначни. Горката Преслава. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Галена вече няма конкуренция, защото вече има свое копие... Песента не е лоша. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Пръсна ги, направи ги на диви калинки, това ще е рекорда за жанра, просто е убийствена и колко е яка като визия, брутален клип. Знаех си, просто взриви, пишат ми и ме тагват в сторита вече да излизаме довечера само заради нея... Голяма! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Merilyn_01 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Супер зарибена песен! Браво🤗🤗🤗 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Хора вие луди ли сте. Преслава е тотално обезобразена. Прилича на мишка в лице. Каква Галена, какъв Майкъл. Те са красиви. Да, носа и прилича на този на Майкъл, но Майкъл имаше топ зъби, топ устни и топ скули. Странно ми е едно. В днешно времв напредналите технологии позсоляват да се видиш как би изглеждал след самите операции. Преслава дали е одобрила съзнателно тази промяна предварително... 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Латоя и Джанет Джаксън не приличат толкова на Майкъл, колкото Преслава!Покъртителна прилика. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Пореден хит от Преси, този път и видеото е супер. Със сигурност ще е сред хитовете на лятото. Обаче “Изтрезняваш ли” е много по-яка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 30 минути, Vancho каза: Латоя и Джанет Джаксън не приличат толкова на Майкъл, колкото Преслава!Покъртителна прилика. И аз имам La Toya vibes от новия й фейс. Песента е доста скучна. Няма никаква кулминация ... Не я виждам да се помни след 2 месеца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Поне няма да мине рекорда на Емилия. Щеше да е тъпо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pesho91 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Мелодията е типична за Ганев, но гласа и изпяването на Преска я правят зарибяваща. Аз виждам израстване в Преслава, от към клипове- разчупи се и взе да и се получава. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Какъв рекорд ви гони? дори няма да мине 500к 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 http://store.picbg.net/pubpic/2A/71/c4d90429fcd62a71.jpg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ако щете ми вярвайте, но не можах да обърна внимание на песента, защото останах втрещена от промяната на цялостното и излъчване.... Много тъжно..... Не мога да я възприема така.... Трябва пак да слушам песента.... Стори ми се приятна.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Съсипа се това момче, язък... Иначе песента има заряд, което е типично за песните на Ганев. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не е зле песента, харесва ми. Изпяването и гласа на Преслава въздействат както винаги. Слушам я вече няколко пъти и ми допада. Не е разачарование, но няма и избухвацията и wow ефекта, който имаше при "Да гори в любов". Тази ще писне доста бързо обаче, още при следващата подобна песен. Не вярвам да се задържи във времето и да остане. Сезонна песен, чак летен хит се съмнявам да стане. Поне е по-добре в сравнение с "Изтрезняваш ли". За клипа има ли смисъл да говорим? 100 пъти видях Галена. На стола декора е от "Тоя става", а визията и маниерите напомнят на "Добре ли си". Приликата е поразителна. Песента на Лидия ми харесва повече. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Песента определено е добра и с всяко слушане ми харесва все повече. Да, аз също трудно я възприемам, но вместо да я съжалявам, се питам какво е наложило подобна интервенция.Преслава не е от вчера в жанра и е наясно, че тая музика се слуша и с очите, пък и не прави впечатление да е толкова суетна.Трябва да е луда да го направи ей така без обоснована причина.Като гледам какъв хейт се сипе под клипа - ето за това ми става жал!Чак хората спорят в коментарите! А колкото до твърденията, че умишлено копира Галена - ако копието беше 100%-во както описвате, то песента нямаше да е хит, защото последните песни на Галена(която аз харесвам много) са всичко друго но не и хитове каквито е имала!За мен последния и тотален хит е Пей сърце с Пеевска - от тогава насам само пълнежи пуска! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 5 часа , plambata каза: Песен ниво Юнона. Клип ниво Соня Немска. В лице е по-грозна отколкото очаквах. Предвиждам флоп. За огромно съжаление е точно така. На нищо не мяза в лицето, като дъвкана дъвка е с новите си зъби и пластмасовия нос... все едно Пайнер имат нова певица... Аз ако й бях продуцент нямаше да й позволя операции на лицето. Най-успешната ми и доходоносна певица да си прави гавра с лицето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 2 часа , Stela каза: Не е зле песента, харесва ми. Изпяването и гласа на Преслава въздействат както винаги. Слушам я вече няколко пъти и ми допада. Не е разачарование, но няма и избухвацията и wow ефекта, който имаше при "Да гори в любов". Тази ще писне доста бързо обаче, още при следващата подобна песен. Не вярвам да се задържи във времето и да остане. Сезонна песен, чак летен хит се съмнявам да стане. Поне е по-добре в сравнение с "Изтрезняваш ли". И моето усещане е подобно. Но на мен ми харесва по-малко от Изтрезняваш ли. Тук липсва кулминация и е прекалено дълъг припева някак си... губи се енергията. Добре, че е гласът ѝ, иначе нямаше да си я пусна повече от 2 пъти, но не смятам, че ще влезе в плейлиста ми. Дано операцията е била по здравословни причини, защото очевидно не е направена естетически добре, споре мен. И като ѝ сравнявам носа в Изтрезняваш ли, тази е поне третата интервенция. Да видим. Излъчването ѝ в клипа не ми харесва... 😅 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Като се абстрахирам от последните избори на Петя от Добрич, мога да кажа, че парчето е страхотно! Харесва ми, текста е чудесен като за песен през 2019г. Успех! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Като си пуснеш песента от mp3 и си представяш Преслава от онзи концерт през 2012 с късите гащи и потника, или Преслава от “Да гори” и всичко си идва на мястото. ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.