Fast Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Не е лоша песента, с изключение на мастеринга. Предпочитам да бъде по-балансиран и изчистен. Колкото до клипа, мозъкът ми автоматично го категоризира като слаб, заради един конкретен елемент от който не мога да се абстрахирам, колкото и да опитвам и не бих могъл да го оценя обективно. По същата причина рядко гледам "Изтрезняваш ли". 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 час, Fast каза: Не е лоша песента, с изключение на мастеринга. Предпочитам да бъде по-балансиран и изчистен. Колкото до клипа, мозъкът ми автоматично го категоризира като слаб, заради един конкретен елемент от който не мога да се абстрахирам, колкото и да опитвам и не бих могъл да го оценя обективно. По същата причина рядко гледам "Изтрезняваш ли". Кажи, де, интересно стана. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 минути, asylum каза: Кажи, де, интересно стана. Досещаш се за какво говоря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 4 минути, Fast каза: Досещаш се за какво говоря. Цигари?? Защо си против с/у цигарите.. цял свят пуши не е толкова страшно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 13 минути, Fast каза: Досещаш се за какво говоря. Не се бях сетил. Очаквах нещо сатанинско. Аз не гледам внимателно, нито докрай. Тая година съм гледал само Клеа и Джена. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 23 минути, Donatella каза: Цигари?? Защо си против с/у цигарите.. цял свят пуши не е толкова страшно Защото са най-големият причинител на предотвратима смърт, а България е номер 1 по пушещи в ЕС. Откровено зло и нехуманно е да се рекламират цигари в подобни условия и топяща се държава. Не виня толкова изпълнителите, колкото наглата цигарена фабрика от Пловдив, възползваща се от безхаберието им, подмамвайки ги с лесни пари. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 29 минути, Fast каза: Защото са най-големият причинител на предотвратима смърт, а България е номер 1 по пушещи в ЕС. Откровено зло и нехуманно е да се рекламират цигари в подобни условия и топяща се държава. Не виня толкова изпълнителите, колкото наглата цигарена фабрика от Пловдив, възползваща се от безхаберието им, подмамвайки ги с лесни пари. Ее, защо не сподели това мнение и в темата за клипа на Пепка. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Не ме грабна. Честно казано, очаквах повече. На Преска е по-добра песента. Иначе като видео е ок. Типично за Галка - готин клип. 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Клипа е сниман в Bardenas Reales de Navarra, Испания. Там също са снимани много сцени от Игра на Тронове, уестърни и реклами на автомобили. Бардените са единствената пустиня в Европа. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 О, клипът е жесток, най-добър за годината засега. Ама и песента е топ, не знам защо сте я оплюли. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Не мога да я спра! 2 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час , Putin каза: О, клипът е жесток, най-добър за годината засега. Ама и песента е топ, не знам защо сте я оплюли. Е ама аз си те познавам теб, ти си ала Галена. Обичаш модата, лукса, пош в добрия смисъл. Затова й при теб няма как да не хване почва такава песен и клип. Просто обичаш по претенциозни ритми. На нас тук ни дай кючека да бичи. Аз затва пиян повече харесвам, макар от тук фразата: от моето щастие съм крала, да имаш ти аз съм ти дала, това ли заслужих раздяла! Да е топ! Ако припева беше това щеше да е супер изкъртващ! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Е ама аз си те познавам теб, ти си ала Галена. Обичаш модата, лукса, пош в добрия смисъл. Затова й при теб няма как да не хване почва такава песен и клип. Просто обичаш по претенциозни ритми. На нас тук ни дай кючека да бичи. Аз затва пиян повече харесвам, макар от тук фразата: от моето щастие съм крала, да имаш ти аз съм ти дала, това ли заслужих раздяла! Да е топ! Ако припева беше това щеше да е супер изкъртващ! Еми яка е, особено отсвирът след припева е екстра. Пиян пък е същата като още 5-6 песни на Преси, че и на Галена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Мелодията - горе-долу,обаче текста е пълен потрес. Много слабо лятно предложение от Галена, но то целият жанр е в мега криза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 За музиката .. думи нямам,Оцко се е постарал и то много! ОРГАЗЪМ за ушите. 😍♥️🤩 Клип - интересно,яко,различно както винаги. Текст - супер! извод: - БОГИНЯ! 😁 НЯМА РАВНА,НЯМА КОЙ ДА Я ДОСТИГНЕ! #ЖенатаХит 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 Галена - Паника | 24 часа Youtube: 458 192 гледания 21 237 харесвания 713 нехаресвания 1092 коментари Facebook: 14059 рекации 992 коментари 4364 споделяния . 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Сори, Галче, загуби. Изгоря, колежке. Преси и Галче в челен двубой - СБЛЪСЪКЪТ НА ТИТАНИТЕ: views: 513074 > 458192 likes: 23266 > 21229 comments: 1956 > 1092 share: 7019 > 4363 Резултат - 4 : 0 Победител: Преси ❤️ 1 5 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 15 минути, Cally-Pressyfan' каза: Сори, Галче, загуби. Изгоря, колежке. Преси и Галче в челен двубой - СБЛЪСЪКЪТ НА ТИТАНИТЕ: views: 513074 > 458192 likes: 23266 > 21229 comments: 1956 > 1092 share: 7019 > 4363 Резултат - 4 : 0 Победител: Преси ❤️ Единственото челно в случая е сблъсъка на Преслава с товарния влак и резултата се видя. Като мумия е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Припевът долу-горе ми хареса. Останалото не толкова. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 часа , Wild_Style каза: Единственото челно в случая е сблъсъка на Преслава с товарния влак и резултата се видя. Като мумия е. Това беше брутално изказване 😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Абе и двете са излезли вчера, ама не си ли приличат малко? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много ме зариби тая песен. Освен това, трябва да се отбележи, че песните на Галена остават по-дълго. При Преслава отминават за два месеца. 4 2 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Какво й има на гласа на тая? Като приглушен (от буркан) е. Айтюниран, това е очевадно, но са забравили да го изчистят. Оная качествената нещо се излага. Абе тия лигли що все ги изоставят, като са толкова готини и добри...? 1 Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 От 26.07.2019 г. от 20:11, retr0 каза: Има концепция. Аз виждам, че Галена в бронзовото със студеното и безизразно изражение е съвършена проекция, която той вижда благодарение на шлема на главата си. Галена, която виждаме затворена в стъклената, а после и в кръглата капсула е истинската и гола - с чувства, която го иска, но той не желае да я приеме такава, каквато е. Предполита илюзията на съвършеното и неангажиращото. Не случайно за части от секундата се показва истинското му лице без шлема, тя се стреми към него и се опитва да достигне до него, но той слага преграда. Ако някой друг има да сподели още мисли, нека каже. Теорията ми си остава същата с една огромна, нова подробност. Всичко това, само че мъжът с шлема не е мъж, а самата Галена от бъдещето. Мъжкото лице за части от секундата е това, което Галена от миналото си представя, просто тя не знае, че срещу нея стои самата тя от бъдещето да се види колко слаба, жалка и влюбена е била. Замислих се заради снимката по-долу. Всъщност самото начало на клипа е и краят му - точно там се преплитат миналото и настоящето, за това едната Галена от миналото изчезва в този момент, остава само тази - с черни дрехи, шлем и вероятно силна, студена и отказала се от всичко и всички. Как мислите вие, споделете някакво друго мнение? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 14 часа , retr0 каза: Теорията ми си остава същата с една огромна, нова подробност. Всичко това, само че мъжът с шлема не е мъж, а самата Галена от бъдещето. Мъжкото лице за части от секундата е това, което Галена от миналото си представя, просто тя не знае, че срещу нея стои самата тя от бъдещето да се види колко слаба, жалка и влюбена е била. Замислих се заради снимката по-долу. Всъщност самото начало на клипа е и краят му - точно там се преплитат миналото и настоящето, за това едната Галена от миналото изчезва в този момент, остава само тази - с черни дрехи, шлем и вероятно силна, студена и отказала се от всичко и всички. Как мислите вие, споделете някакво друго мнение? Ся чалгарка да дълбае чак толкова в смисъла на клипа си и да му придава дълбоко значение (прашно пясъчно поле с няква изгубила се лигла, слънчасала й се привиждат разни фантастики), ме съмнява доста. А от тая пък даже е абсурдно... 3 2 1 Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.