Starboy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Аз мисля, че изобщо през ума не и е минавало, че мъжът с шлема би могло да бъде тя, преди да види този колаж! 2 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Стига бе хора, не става въпрос Галена да си е измислила концепцията, но очевидно има идея от авторите на клипа. Колата пък е като онази от “Завръщне в бъдещето”. Да, тъпо е едва ли не да търсим смисъл в чалга клип, но очевидно си има концепция тук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Разбира се, че има концепция. При Галена в 90% от клиповете има такава. Харесват ми теориите ти и ми звучат логично, особено първата. При "Сърце" идеята беше по-лесна за разконспириране, тук доста трябва да се умува. Само Лидерката може да предизвика разсъждения върху клип. Жестока! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Какво като е чалга, някои от тях работят с филмови режисьори, Галена не е мислила клипа, сигурно се включва с идеи и за визията, но в крайна сметка няма значение от жанра, ако работиш с добри екипи, които мислят месеци наред какво да е, в България има много кадърни хора, особено щом се отнася за име, което им дава и свобода, едва ли и бюджета им реже. Всеки твори на воля и се получава нещо различно. Иначе мен песента ме зариби малко, но припевът ми проваля всичко, дразни ме. Иначе музиката точно след припева е някаква наслада, мога само нея да слушам с часове, Оцко явно като иска и му се плати добре, сяда и работи здраво без да краде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Всички клипове на Галена са доста скъпи. Тя почти няма евтини клипове. Удоволствие е човек да я гледа. На черното бяло не можеш да кажеш. Все още давам шанс на песента да ме грабне.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Слушах я за пръв път при премиерата, и втория и трети точно сега. Все еднакво блудкава ми е, а припева при всяко слушане ми става все по-голяма трагедия. Недопустимо е за претенциите на Галена да пее такова нещо. Смяха се на Преслава половината форум, че пеела за алкохол постоянно, а сега дума на обелват за тая простотия. Единственото хубаво нещо в този проект за мен са отсвира на песента и локацията на клипа. Не самият клип, който е доста по-слаб от последните два самостоятелни на Галена. Да не говорим за сравнение с миналогодишния летен и сниман също в чужбина "Маракеш", който е класи над този. Не случайно Галена отлага премиери и се е чудела дали да да пуска изобщо сега песента. Просто е слаба... 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Така и не успя да ме грабне да си я пускам отново и отново.По''Сърце''например бях луда,но тази нещо ми е скучна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 И песента, и клипа са топ, на черното не мога да кажа бяло. И двете лидерки се отчетоха със силни проекти за лятото - не се дават и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.