BASHFilter Публикувано на Юли 26 Report Share Публикувано на Юли 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Готина е! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Тая пусна 10 песни и нито 1 не стана дори популярна. Какво нито 1, те всичките накуп не могат да докарат ниска популярност. Ето затова трябваше да избере Кама, за да се научи как се прави кариера, а не като майка й - абсолютна головодница. Едната има 1 хит за 100 години, другата и тя бълва и хуй. И нали нямаше да пее чалга ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Нищо не става от Загора Симонова. Същата е като майка й - за да се забележи трябва да е прима, за да не съществуват други изпълнители и да е единствена. В момента няма шанс. Сорка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Много слабо.... Симона май още се лута в търсенето на стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Зле е, много заслужава да й се получи, но няма такива изгледи. Лута се със сигурност, но вече станаха години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Не става. Само башфилтърката и планетчо ще я слушат. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Merilyn_01 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Не ми харесва! Това не е нейната песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Абе, не е лоша песента. Но не знам защо вече толкова години тъпче на едно място и не може да удари хит, с който да и тръгне кариерата. Не е интересна на публиката явно. Аз я харесвам. Успех.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 часа , i810 каза: Абе, не е лоша песента. Но не знам защо вече толкова години тъпче на едно място и не може да удари хит, с който да и тръгне кариерата. Не е интересна на публиката явно. Аз я харесвам. Успех.... Защото имитира майка си, която лъха на нафталин. Вместо да барне един проект на две години, да плати за екстра клип, тя пуска бълвочи като тоя. Нека иде при Криско и да вземе една песен от него. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 7 часа , WindWalkerMonk каза: Защото имитира майка си, която лъха на нафталин. Вместо да барне един проект на две години, да плати за екстра клип, тя пуска бълвочи като тоя. Нека иде при Криско и да вземе една песен от него. И аз мисля че майка й е проблема, която е абсолютна неадекватница когато говорим за течения и актуални вълни в музиката. Самата тя от години се носи на стара слава и не й е зле, но Симона стара слава няма, а продукцията й е на същото ниво като на Глория и за това развитие няма, няма и да има. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Пффф,тая па не се спряяяа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 От 27.07.2019 г. от 11:55, WindWalkerMonk каза: Защото имитира майка си, която лъха на нафталин. Вместо да барне един проект на две години, да плати за екстра клип, тя пуска бълвочи като тоя. Нека иде при Криско и да вземе една песен от него. Криско не може да направи голям хит на Тита от Антилопа насам ти на тая безличната си мислиш че ще помогне..Единственото й спасение на тази е да си намери работа в някой пиано бар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, xroflx9 каза: Криско не може да направи голям хит на Тита от Антилопа насам ти на тая безличната си мислиш че ще помогне..Единственото й спасение на тази е да си намери работа в някой пиано бар. Абе й я си мислех тва, ма поне ще чуят песента и други освен мама и баба. Кучето не се брои, защото има слухове че е оглушало още след втората й песен и така издържа напъните в студиото. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Позорен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тя се опитва да се разграничи всячески от Глория и иска да я приемат като певица, която си е самостоятелен елемент, а не в комбинация с майка си. Опитва се момичето. Има талант, но няма нюх за хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Много зле. Аз съм си казал отдавна мнението за Симона - само песни тип "Скрита в сърцето ти". Яд ме е, защото има талант. Но тия бози... да ги остави на другите. Може и да не стане толкова популярна, колкото тях, но ако прави нормални песни като за себе си, ще си натрупа постепенно някакъв таргет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Нищо няма да стане от нея. Има непоправимия недостатък, че прилича прекалено много на майка си и външно, и гласово, и по маниери. Просто не я виждам как ще си намери каквато и да е ниша. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.