DevilWish Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 22 минути, Willy каза: Не е лъжа! @DevilWish отива на финал! Честито! Благодаря на всички, които са гласували за НАШАТА ПЕСЕН! Не на ЛЪЖА! Всички песни, които отиват на финал са много добри. Успех и на вас! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Мафия! Корупция! Политически вот срещу Клеа! Заплаха за Балканите и световния мир! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Значи някоя песен доста убедително е спечелила полуфинала. Интересно. Аз съм шокиран, че Мила моя, мили мой и Въртележката не са на финал. Особено първата - това е една от най-добрите песни в попфолка изобщо! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 преди 8 минути, Senhor каза: Значи някоя песен доста убедително е спечелила полуфинала. Интересно. Аз съм шокиран, че Мила моя, мили мой и Въртележката не са на финал. Особено първата - това е една от най-добрите песни в попфолка изобщо! Да и само за 2т. не влезе Мила моя, мили мой. @SG, @Putin, @pechenko, @WindWalkerMonk Вашият вот може да промени много финалисти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, Willy каза: Ето резултата на тези които не минаха. 11. Мила моя, мили мой 12. Шефът и шефката 13. Въртележката 14. Селфи 15. Зле те чувам 16. Над нещата 17. Isplaci se, bice ti lakse Селфи 14 място ??????? Алооооооооооо тъ*пи европейци имате ли уши ???????? този конкурс е за джендъри,гейове,лезби,трансексуални,травестити,хемрофродити 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 А,резултатите за втори полуфинал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 преди 3 минути, PHILIPP PLEIN каза: А,резултатите за втори полуфинал? Все още не са гласували всички от втори полуфинал.😕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Честито на класиралите се. Жадувам напълно си заслужи финалното място. А другите потребители ще се включат ли във финалния етап като гласуващи или отново ще гласуваме само участниците? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 преди 5 минути, Slavi каза: Честито на класиралите се. Жадувам напълно си заслужи финалното място. А другите потребители ще се включат ли във финалния етап като гласуващи или отново ще гласуваме само участниците? На финал по нормалната точкова система ще гласувате само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Обзалагам се, че Хавана Тропикана е спечелила... все пак Галена има само 1 песен в полуфинала... а както знаем... Даже се учудвам, че Преслава е минала с няколко песни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Ще си позволя да издам нещо за мотивация! @WindWalkerMonk, @SG, @Putin Един от вас е в топ 3 в втори полуфинал! Не пропускайте шанса и гласувайте! Удължавам срока! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 @WindWalkerMonk малко калтаче кога ще гласуваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, meleto каза: Обзалагам се, че Хавана Тропикана е спечелила... все пак Галена има само 1 песен в полуфинала... а както знаем... Даже се учудвам, че Преслава е минала с няколко песни. Впредвид, че сред гласуващите от първия полуфинал има малко галенови, то логиката тиже грешна според мен. Още по малко, че няма значение коя с колко песни е. Може да ги наредят трите на Деса или Преса с по 10,9 и 8 точки съответно. Иначе най подходящите конкурсни цялостни проекти са Жадувам и Хаваната в интерес на истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 3 минути, Slavi каза: Впредвид, че сред гласуващите от първия полуфинал има малко галенови, то логиката тиже грешна според мен. Още по малко, че няма значение коя с колко песни е. Може да ги наредят трите на Деса или Преса с по 10,9 и 8 точки съответно. Иначе най подходящите конкурсни цялостни проекти са Жадувам и Хаваната в интерес на истината. Ще тагна и ще ти изритам 😂 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 2 минути, Slavi каза: Впредвид, че сред гласуващите от първия полуфинал има малко галенови, то логиката тиже грешна според мен. Още по малко, че няма значение коя с колко песни е. Може да ги наредят трите на Деса или Преса с по 10,9 и 8 точки съответно. Иначе най подходящите конкурсни цялостни проекти са Жадувам и Хаваната в интерес на истината. Имам чувството, че Банана ще е в топ 3 отзад напред!! Като гледам класирането от първия полуфинал! Засремете се, Европа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 2 минути, meleto каза: Имам чувството, че Банана ще е в топ 3 отзад напред!! Като гледам класирането от първия полуфинал! Засремете се, Европа! Супер песен. От две седмици ме е зарибила, но няма да се оцени проект на световно ниво в Мангалия! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 22:00ч. резултати от втори полуфинал! Срока е удължен за 3ч. но все още никой не е гласувал. @WindWalkerMonk, @SG, @Putin нямате още много време! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 6 минути, Willy каза: 22:00ч. резултати от втори полуфинал! Срока е удължен за 3ч. но все още никой не е гласувал. @WindWalkerMonk, @SG, @Putin нямате още много време! Писах на SG. Сега ще вотне. Някой да драсне на Путин, който общува с него извън форума, а Шулевна си беше тук вчера, така че предполагам и тя ще вотне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 аз съм за ЖАДУВАМ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 еееееееееее аз защо не се кандидатствах с СИРЕН СОНГ НА МАРУВ ?????????/ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 @SG скрих коментара ти, защото се гласува на лично, но няма значение скрих го на секундата.хД Само ми кажи песента дето си поставил на първо място ли получава най-висок вот, защото си написал точковата система наобратно.😃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Иначе ако останат само Путин и Шулевна има ли навити от първи полуфинал да гласуват вместо тях в втори? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 7 минути, Willy каза: @SG скрих коментара ти, защото се гласува на лично, но няма значение скрих го на секундата.хД Само ми кажи песента дето си поставил на първо място ли получава най-висок вот, защото си написал точковата система наобратно.😃 О да, вярно че на лично, сори... Песента на първо получава една точка, а последната- 12. Дано не съм те объркал много. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 21 минути, Willy каза: Иначе ако останат само Путин и Шулевна има ли навити от първи полуфинал да гласуват вместо тях в втори? Да. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 23 минути, SG каза: О да, вярно че на лично, сори... Песента на първо получава една точка, а последната- 12. Дано не съм те объркал много. Не харесвам това. Защо предаде Банана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.