Ergeni Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 28 минути, Willy каза: Резултата на некласираните песни: 10. @ceco - Обич на заем 59т. 11. @NazzkO - Не мога да спра да те обичам 49т. 12. @THE IIconic - Време е 42т. 13. @Donatella - Пустиня 32т. 14. @meleto - Hijron 18т. 15. @asylum - Без глас 2т. Правя график с всички точки на Excel и малко по-късно ще го кача, щото програмата на която го правех позволява гласуване само за 10 песни по тази точкова система Имам напредък...предпоследно място хахахах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Знам, че боли не се е класирала... Ми нямате вкус! 😝 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Втория полуфинал, май наиситна е бил по-успорван. На финала зрителите гласуват ли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 Първи полуфинал резултата на некласираните и точките на всички участници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 И за втори...Топ 5 е страшен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 4 часа , Willy каза: Резултата на некласираните песни: 10. @ceco - Обич на заем 59т. 11. @NazzkO - Не мога да спра да те обичам 49т. 12. @THE IIconic - Време е 42т. 13. @Donatella - Пустиня 32т. 14. @meleto - Hijron 18т. 15. @asylum - Без глас 2т. Правя график с всички точки на Excel и малко по-късно ще го кача, щото програмата на която го правех позволява гласуване само за 10 песни по тази точкова система Много се гордея с резултата си! преди 4 часа , meleto каза: Имам напредък...предпоследно място хахахах Аз май ти дадох 12-ка! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 1 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! Видео с песните: https://drive.google.com/open?id=1xs7JYIZTxUmbu9P8wLfVD0lTafNp5nKn Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по старата точкова система.(12т, 10т, 8-1т) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @petya1, @DevilWish, @Senhor, @Beat., @Willy, @pechenko, @Western, @dan!el, @ANGEL, @Danger., @Амброжка., @MrKidGSA, @Blueberry, @Fast, @Mr. Greshen, @gogo, @payner_tv, @mimchyyy9, @PHILIPP PLEIN, @-A., @Vancho. Краен срок за гласуване 23.08 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 Списък с песните на финал: - Слушай ме любов - Вероника - Залеза и зората - Камелия - Ти никога няма да знаеш - Ивана - За теб любов - Анелия и Гергана - Единствени - Софи Маринова и Слави Трифонов - Ела, ела - Слави Трифонов - Ако утре ме губиш - Преслава - Нищо не знаеш - Емануела и Крум - Студ - Малина - Някой ден - Деси Слава - Обичай ме - Емилия и Борис Дали - Първи в сърцето - Преслава и Борис Дали - Гасне пламък - Райна - Губя те бавно - Гергана - Никой не може - Азис - Ти си ми всичко - Райна и Константин - Искам те пак - Цветелина Грахич - Страх ме е - Цветелина Янева ft. Фики - Грешница - Емилия - Ако се върнеш - Есил Дюран - От щастието най боли - Нелина 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Зверски трудно е! Песни, които обожавам и съм мислел, че няма как да не са в ТОП 3 сега едва ги дореждам изобщо сред десетте, за които да гласувам. Не знам дали е защото са балади, защото е тематичен едишъна или просто наистина са много по-силни песните от предния път, но е зверски подбора. Който и да спечели ще е заслужено! Три пъти прослушвах клипа, някои си ги пусках целите по няколко пъти и пак ги пререждах в личното ми класиране по няколко пъти. И въпреки, че имам фаворит, за когото гласувах и предишния път, сега поглеждам надолу към другите песни и не знам дали ми е правилен изборът (а в същото време съм убеден в него ) Успех на всички! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Отпадналите не е задължително да гласуват, нали? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Успех на всички! Доста ще е успорвано! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 От 20.08.2019 г. от 21:28, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 1 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! Видео с песните: https://drive.google.com/open?id=1xs7JYIZTxUmbu9P8wLfVD0lTafNp5nKn Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по старата точкова система.(12т, 10т, 8-1т) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @petya1, @DevilWish, @Senhor, @Beat., @Willy, @pechenko, @Western, @dan!el, @ANGEL, @Danger., @Амброжка., @MrKidGSA, @Blueberry, @Fast, @Mr. Greshen, @gogo, @payner_tv, @mimchyyy9, @PHILIPP PLEIN, @-A., @Vancho. Краен срок за гласуване 23.08 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Гласували: 12/21 @Senhor, @petya1, @PHILIPP PLEIN, @gogo, @Blueberry, @pechenko, @Fast, @Амброжка. и @mimchyyy9. Очаквам вашият вот най-късно до 23.08 - 20:00ч! sneak peak на топ 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 6 часа , Willy каза: Гласували: 12/21 sneak peak на топ 5. 😦😦 Предвид 12-те гласували и общо раздадените 696, щом това са резултатите на ТОП 5, следва и надолу да не са на много големи разстояния 😲 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 преди 8 минути, dan!el каза: 😦😦 Предвид 12-те гласували и общо раздадените 696, щом това са резултатите на ТОП 5, следва и надолу да не са на много големи разстояния 😲 Доста интересно е да. Ето как изглежда към момента и всичко може да се промени. Гласували ли са 13/21 +3. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Grand Final | Last General live rehearsal - Veronika 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 От 20.08.2019 г. от 21:28, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 1 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! Видео с песните: https://drive.google.com/open?id=1xs7JYIZTxUmbu9P8wLfVD0lTafNp5nKn Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по старата точкова система.(12т, 10т, 8-1т) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @petya1, @DevilWish, @Senhor, @Beat., @Willy, @pechenko, @Western, @dan!el, @ANGEL, @Danger., @Амброжка., @MrKidGSA, @Blueberry, @Fast, @Mr. Greshen, @gogo, @payner_tv, @mimchyyy9, @PHILIPP PLEIN, @-A., @Vancho. Краен срок за гласуване 23.08 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. @Fast, @pechenko, @Senhor, @petya1, @gogo и @Амброжка.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Реших да изслушам целия финал в реда, който Уили е дал. Още го слушам, но нивото е страшно високо, не знам как ще гласувам. Браво на всички участващи! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Бонус, още един час за гласуване, щото не искам да дисквалифицирам никой. Имате време до 21:00ч. @petya1 & @Senhor. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Сори, не планирах, че тези балади са по 5 минути всяка, а пък не искам като съм се хванал да слушам, да слушам досредата. До 10 минути съм гласувал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Започваме...😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Първо искам да благодаря на всички за участието в играта. Надявам се да ви е харесало. Petya1 е дисквалифицирана заради не гласуване. Now enjoy the final results... Започваме с @Senhor и 20-тото място. Той от вас получи 16т! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Ехх.. Благодаря все пак на всички гласували, това наистина беше може би най-малко хитовата песен от всички 21, така че не съм твърде изненадан. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 19-то място за @pechenko, с 38т. С 43т. на 18-то място е "Грешница" на Емилия, с която участва @PHILIPP PLEIN! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 17-то място за @Western и Нелина. Песента получи 46т. Баладата на 2014 е на 16-то място с 48т. @Mr. Greshen 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.