Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Само да съм чул че баба Малина няма фенове хД! Радвам се за класирането на тази песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Определено добри и заслужени позиции за "Ти си ми всичко" и "Студ". За онова време си бяха доста хитови, така, че..... Тук обаче се оказах прав, конкуренцията ще е между "Някой ден" и "Ти никога няма да знаеш" щом баладата на Камелия е на позиция 6. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Аз колкото и да харесвам Ти никога няма да знаеш, тук дори не ми беше в топ 15. Много съм изненадан от резултата й! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Топ 3 за @Vancho! 3-то място с 79т. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Аз определено не съм. Тая песен ме е разплаквала и карала да размишлявам с часове. Не, че ми е нещо особено като музика, но изпълнението, текста и емоцията която носи и тя..... Сигурно това е една от песните на които съм плакал най-много, с ЧАСОВЕ! Най-големият пропуск на Ивана, че не я клипира! Даже това издание го показва. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 5 минути, Senhor каза: Браво на Студ. Силната песен си е силна песен. Райна и Ванча в топ 3. Уникум! Изобщо бледнее пред вечните Единствени и Никой не може. От трите оставащи с най големи реални постижения е Някой ден. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Някой ден печели, I guess? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Slavi каза: Изобщо бледнее пред вечните Единствени и Никой не може. От трите оставащи с най големи реални постижения е Някой ден. Е, това не е конкурс по успехи и постижения, а личен вкус. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Победител на вота на финалистите и общо 2-ро място за @MrKidGSA! Песента получи 80т! Време е да обявим победителя. И това е..... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Песента победител е на ангелският глас на поп-фолка - Деси Слава. Да! "Чалгавизия Балади" с 90т. спечели @mimchyyy9! Това е вашата балада! Нека сега всички честитим победата на Мими! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Честито на всички! Много интерени и неочаквани резултати, много от моите топ фаворити, включително и аз самия, флопнаха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Willy каза: Песента победител е на ангелският глас на поп-фолка - Деси Слава. Да! "Чалгавизия Балади" с 90т. спечели @mimchyyy9! Това е вашата балада! Нека сега всички честитим победата на Мими! Очаквах, честно казано! Честито! Не съм изненадан, но пък съм ПРЕКАЛЕНО ДОВОЛЕН от това! Песента е страхотна, а освен това си е и един от вечните хитове на Деси Слава. Така, че браво! И много се радвам и за мястото на Райна, макар аз да имам други по-любими нейни балади, тази също си заслужи вниманието. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 https://www.scorewiz.eu/scoreboard/view/280462/edition-2. И ето финала! Приятно гледане на цялото гласуване! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, Willy каза: https://www.scorewiz.eu/scoreboard/view/280462/edition-2. И ето финала! Приятно гледане на цялото гласуване! Следващия път ще може ли да пишеш и имената на песните, иначе се губи смисъла. Не знам кой кой е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Първи полуфинал Втори полуфинал 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Много съм доволен. Кралицата на баладите заслужаваше да спечели. За времето си това бе невероятен проект и то в най силните години на кака ви Деска. Честито. До последно си мислех, че отново ще е вечната втора, но рама направи най добрия избор! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 @Senhor познал си всички финалисти от първи полуфинал. Отново показа способностите си хД. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Обичай ме на Ема и Борко е била първа на единия полуфинал, а отпадна толкова рано. Някой ден пък не е била и в топ 3...🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, Slavi каза: Обичай ме на Ема и Борко е била първа на единия полуфинал, а отпадна толкова рано. Някой ден пък не е била и в топ 3...🤣 Даа, и "Слушай ме любов" беше на 4-то място на полуфинала, еднакви точки с второто място, пък на финал е 15-то. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Честито на всички!! Много силни песни. Почти беше невъзможно да се направи топ 10. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 26 минути, Willy каза: Даа, и "Слушай ме любов" беше на 4-то място на полуфинала, еднакви точки с второто място, пък на финал е 15-то. Вота на публиката ли допринесе за първото място на Някой ден? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, Slavi каза: Вота на публиката ли допринесе за първото място на Някой ден? Да. От публиката е получича 11т. а "Гасне пламък" 0, което я поставя на 2-ро място ако гледаме само вота на финалистите. Иначе вота на публиката спечели "Никой не може". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 48 минути, Willy каза: @Senhor познал си всички финалисти от първи полуфинал. Отново показа способностите си хД. Вкус еталон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Аууу Гасне пламък. Аз май за нея гласувах с 12. Правете следващо издание. Що до сега не сме правили такива ???? Може да се обявява вота по вот на жури и публика Първо едните, после другите. А защо не - тези които не участват на първи полуфинал, да са жури и обратното. Тези които не се класират за финал да са жури? Но да е задължително да гласуват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, meleto каза: Аууу Гасне пламък. Аз май за нея гласувах с 12. Правете следващо издание. Що до сега не сме правили такива ???? Може да се обявява вота по вот на жури и публика Първо едните, после другите. А защо не - тези които не участват на първи полуфинал, да са жури и обратното. Тези които не се класират за финал да са жури? Но да е задължително да гласуват. Страхотна идея е, но няма да гласуват всички. Иначе за да ги обявяваме отделно ми трябват повече от сегашните 6/7 гласуващи като публика. За нов edition чакам на @mimchyyy9 да избере лимит и пускам темата с записите.8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.