retr0 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Натам са тръгнали нещата. Гласовит, сбръчкано чело с патешки устни по снимките, бретон до облаците вдигнат, тийнейджърките се напикават от кеф. Поне гласът му е приятен и има истински талант. Той си е добре, но Галин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 @Kitty кой е последно появил се изпълнител който харесваш. Сигурно Тони Дачева. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Willy каза: @Kitty кой е последно появил се изпълнител който харесваш. Сигурно Тони Дачева. Някой който е ходил в казарма. Някой закоравял мъжага от миналия век. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 3 минути, retr0 каза: Натам са тръгнали нещата. Гласовит, сбръчкано чело с патешки устни по снимките, бретон до облаците вдигнат, тийнейджърките се напикават от кеф. Поне гласът му е приятен и има истински талант. Той си е добре, но Галин. Тихо-тихо-хей-йеЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Willy каза: @Kitty кой е последно появил се изпълнител който харесваш. Сигурно Тони Дачева. Любимите ми певици са Деси Слава, Гергана и Магда, някои неща на Анелия и Райна също ми харесват, а иначе ми бяха модни икони за пример. Иначе последно харесах един млад талант, но не от България - Мартина Стоесел. Дано само да не тръгне по пътя на Майлито. Обаже тоя испански е ужас, да си вържеш езика на фльонга направо. Една година учих "Te creo". Тя и "Nuestro camino" са ми любимите и песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Най-яката песен майка ви д**ба 🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Kitty каза: Любимите ми певици са Деси Слава, Гергана и Магда, някои неща на Анелия и Райна също ми харесват, а иначе ми бяха модни икони за пример. Иначе последно харесах един млад талант, но не от България - Мартина Стоесел. Дано само да не тръгне по пътя на Майлито. Обаже тоя испански е ужас, да си вържеш езика на фльонга направо. Една година учих "Te creo". Тя и "Nuestro camino" са ми любимите и песни. Страхотно! Магда е топ класна и морална дама. Човек за подържание. И на мен ми е идол! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, Danger. каза: Най-яката песен майка ви д**ба 🤣🤣 Ай напрай се че некой те вика! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 4 минути, Willy каза: Ай напрай се че некой те вика! Невероятна Гален. С проекти като “Шефката”, “Пей сърце” и чупки в кръста като в “Звезде Гранде” показва, че не е забравила откъде е тръгнала, ама какво да прави като онзи сухар Добри я облича и кара да се държи като ВИП дама, така трябвало, така било правилно, пък че сърцето й играе вътрешно докато стои мирна на стола в клипа на “Добре ли си” кой я пита нея? Скоро ще заебе всички правила и ще спретне един дует с Джамайката, усещам я. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 5 минути, Willy каза: Страхотно! Магда е топ класна и морална дама. Човек за подържание. И на мен ми е идол! Ами беше водеща за първи път, нормално да се е притеснила и да е пийнала. Да не е на 10, я! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Късно е за Галин. Денис вече е звезда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, pechenko каза: Късно е за Галин. Денис вече е звезда И гледаш утре Денис се появява с хилуаронови джуки и силикон в гърдите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Тоя Денис визуално много ми прилича на едно момче от сериала "Виолета", но не мога да се сетя кое беше. И преди да сте почнали с бъзиците, че гледам детско, да ви кажа, че гледах "Виолета" главно защото е аржентински сериал, а преди години имаше един канал - "Романтика" и бях запалена по латиносериалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 3 минути, retr0 каза: Невероятна Гален. С проекти като “Шефката”, “Пей сърце” и чупки в кръста като в “Звезде Гранде” показва, че не е забравила откъде е тръгнала, ама какво да прави като онзи сухар Добри я облича и кара да се държи като ВИП дама, така трябвало, така било правилно, пък че сърцето й играе вътрешно докато стои мирна на стола в клипа на “Добре ли си” кой я пита нея? Скоро ще заебе всички правила и ще спретне един дует с Джамайката, усещам я. Най iconic беше как след Пей сърце и кълченето в циганската махала, пусна #МамаУраган - топ и модерен проект. Истински хамелеон! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Kitty каза: Тоя Денис визуално много ми прилича на едно момче от сериала "Виолета", но не мога да се сетя кое беше. И преди да сте почнали с бъзиците, че гледам детско, да ви кажа, че гледах "Виолета" главно защото е аржентински сериал, а преди години имаше един канал - "Романтика" и бях запалена по латиносериалите. Да, Гаспачо от "Виолета", да, той е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, retr0 каза: Кити оправда неморален акт. Не те ли е страх, че Бог гледа и ангела от лявата страна на главата ти записва какво направи току-що? Ще бъдеш съдена. Вярващ съм, но не съм по крайностите. Магда не е извършила престъпление и на никого не е навредила. Голям човек е, пълнолетна е, може да пие. Не одобрявам алкохола, но всеки е свободен да прави каквото си иска. Прекаленият светец и Богу не е драг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Willy каза: Най iconic беше как след Пей сърце и кълченето в циганската махала, пусна #МамаУраган - топ и модерен проект. Истински хамелеон! Трябваше да замаже положението. Само миналата година й се услади и след “Шефката” заби “Феноменален”. Изненадах се, че не продължи линията, но може за тая зима да готви нещо кръшно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Kitty каза: Вярващ съм, но не съм по крайностите. Магда не е извършила престъпление и на никого не е навредила. Голям човек е, пълнолетна е, може да пие. Не одобрявам алкохола, но всеки е свободен да прави каквото си иска. Прекаленият светец и Богу не е драг. “Всеки е свободен да прави каквото иска”, освен Анелия да се боядиса руса, Галена да си снима клипче във ваната и Преслава да си шмърка бело. Кити logic. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, retr0 каза: Няма кой да те бъзика за това защото никой няма представа за какво говориш. Но като си почнала, я кажи, плака ли на Робинята Изаура когато Рич предложи на Ферхунде да се разведат и Джон Сноу се самоуби от мъка? "Виолета" е тийн сериал на "Дисни", аржентински, смесица от тийн, драма, комедия и мюзикъл. Обожавам мюзикълите, има нещо ретро в тях. Песните, които Тини пее, са страхотни, но испанският е мъка. Много искам ей такъв музикален проект по "Планета" като "Нашият път". Сигурна съм, че ще се хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, retr0 каза: “Всеки е свободен да прави каквото иска”, освен Анелия да се боядиса руса, Галена да си снима клипче във ваната и Преслава да си шмърка бело. Кити logic. Анелия имаше супер хубава коса и грива, а се обезобрази и заприлича на магистралка. А Гален и Преслава вършат неморални неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, retr0 каза: Новата песен на Тита - Първа среща звучи като нещо от описанието ти. Дори много хора в коментарите бяха писали, че е копирала нещо от Дисни, може да става дума за същия сериал. Много се хареса наистина. Има един милион гледания за 2 месеца. Неморалната “Антилопа” ги направи за 2 дни. Новите имена не ги гледам и слушам. Трагедия са. "Нашият път" е балада, много романтична, лирична и красива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Kitty каза: Анелия имаше супер хубава коса и грива, а се обезобрази и заприлича на магистралка. А Гален и Преслава вършат неморални неща. Морално и неморално не съществуват. Това са измислени лимити създадени от хората. Гледай там да ти е яко на душичката и не мисли за другите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, VulkoIsTheBest каза: Интересно ако някой изнасили майка ти и я пребие, ще продължаваш да филосостваш, че няма морално и неморално. Поредния безуспешен опит за провокация. Thank u next! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Те за ден са, аз за три. Дай му ма, Галенооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, VulkoIsTheBest каза: Те за ден са, аз за три. Дай му ма, Галенооо Малката се мъчи да пее песента на участия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари