Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-бедният областен град в Европа - Видин - отново отделя колосални средства за фолк изпълнители. Хонорарът не Лепа Брена е 40 000 лв. Преслава - 9 000 лв. Камелия също ще се изявява. 

https://hotarena.net/lepa-brena-veseli-nai-bednata-obshtina-v-evropa-vidin-sreshtu-40-bona

----

И забележете каква новина:

Дара си оперира развален зъб. :be: https://hotarena.net/razvalen-zab-si-operira-dara

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза:

Най-бедната община в Европа - Видин - отново отделя колосални средства за фолк изпълнители. Хонорарът не Лепа Брена е 40 000 лв. Преслава - 9 000 лв. Камелия също ще се изявява. 

https://hotarena.net/lepa-brena-veseli-nai-bednata-obshtina-v-evropa-vidin-sreshtu-40-bona

----

И забележете каква новина:

Дара си оперира развален зъб. :be: https://hotarena.net/razvalen-zab-si-operira-dara

Ми като им е толкова акъла. Но така е навсякъде по света, шоубизнеса който е съставен най - вече от курви като Лепа Брена и Преслава, но в световен вариант лапат пари. А нормалните хора в тези и други бедни райони умират от глад. И понеже са отчаяни, се опитват да се напиват до безпаметност за да забравят под звуците на изпълнителката. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Ми като им е толкова акъла. Но така е навсякъде по света, шоубизнеса който е съставен най - вече от курви като Лепа Брена и Преслава, но в световен вариант лапат пари. А нормалните хора в тези и други бедни райони умират от глад. И понеже са отчаяни, се опитват да се напиват до безпаметност за да забравят под звуците на изпълнителката. 

То 1/3 от тяхното население е по чужбините да изкарва пари. Фокси е разказвал, че лятото градът е нетипично оживен, идват си да починат и гуляят. Тогава леличките, дето цяла година са подпирали пейките, получават оживление в слабините и се гиздят с гердани. Нерядко може да се чуят диалози - Айди ма, айди на мегдана. Колю Бичкията се е върнал от гурбет, раздава шоколади и банани. Камйелията ша пей.       - Оли мъ, Колю Бичкията ли ма?  

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

То 1/3 от тяхното население е по чужбините да изкарва пари. Фокси е разказвал, че лятото градът е нетипично оживен, идват си да починат и гуляят. Тогава леличките, дето цяла година са подпирали пейките, получават оживление в слабините и се гиздят с гердани. Нерядко може да се чуят диалози - Айди ма, айди на мегдана. Колю Бичкията се е върнал от гурбет, раздава шоколади и банани. Камйелията ша пей.       - Оли мъ, Колю Бичкията ли ма?  

То това е всъщност доста тъжната действителност. Но се1 де, нали нищо човешко не ни е чуждо. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

То това е всъщност доста тъжната действителност. Но се1 де, нали нищо човешко не ни е чуждо. 

Е, дай да плачем тогава. Не можем да го променим. Който е тъжен, да си пусне тази разбивация:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, WindWalkerMonk каза:

На Фокси ще му е мъка, че избраха точно Преслава. Ще ми е интересно да видя клипчета. Иначе да, от бедна община инвестирането на средства в такива мероприятия звучи глупаво, но има доста ползи. Самото събитие привлича хора, хотелите се пълнят, заведенията, магазините. Това са си приходи както за търговците, така и за общината. В такива моменти се увеличава потока от туристи, а това винаги е добре дошло.

Лично аз обаче не съм фенка на такива събори и панаири. Да вися по площадите заобиколена от пияници и аромат на скара не е мойта представа за концерт. Аз съм за концертите в зала. Въпреки това за всеки влак си има пътници. 

Преслава нямаше ли да пее и с Цеца в Банско?

преди 18 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Много секси. ❤️

image.png.79cc9b29bc0f3b049033040cb3a6db72.png

Възбуждат ли те косъмчетата му? Той май се е чистил, станали са му мъхести нещо. :1000(29):

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Адел (дебалата ако не я знаете) е с най - ниския алтов диапазон, Глора също. Колко е била на върха Адел (дебелата, грозната, гнусна англичанка) и колко например Лара Фабиан ? 

Никъде не съм обяснявал кой колко време е на върха. Още по-малко съм твърдял, че единствено гласът определя това. Тези заключения са си лично твои! 

Мислех, също така да се обосновавам и, че никъде не съм твърдял, че определящото за толкова колко добър певец си е височината на гласа ти. Има уникални певци с алт, с мецосопран, както и със сопран. Има и уникални издънки със същите. Общо взето, дори предполагах, че не е нужно да се разяснява, че всеки човек спада към някои от тези три типа "вокален диапазон" (или съответно трите мъжки типа). И твоя глас може да е алт, но това със сигурност не те прави нито Адел, нито Лара Фабиан, нито Галена. 

След като прочетох долния цитат обаче, реших да не си губя повече времето в разяснения...

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

Според мен е доста зле, но е въпрос на вкус. Накъсано, задъхано и дори е фалшива на моменти....

П.С. За тези, които не са разбрали, става въпрос за живото изпълнение на "Не виждам" от един от последните концерти, което беше хвалено и споделяно из сторита в последствие от не малко нейни колеги в инстаграм. 

Минало вяло било ... еми за такива като теб, "мило", за които да има "кючече" е по-важно от всичко друго в един концерт или участие на изпълнител, нормално да мине вяло и да не ти хареса. Като залата е пълна с мангали , отишли да "се разбият" върху ритмите на "Чалга пеперудки" или "Много ми е луд", няма как да не мине вяло това изпълнение...

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Western каза:

Тя милата миналата година ги уби със старите песни.. тази година не знам какво ще направи с новите.. и къде ще навре великите хитове. 🤫

Нова любимка ли имаш? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Stela каза:

Възбуждат ли те косъмчетата му? Той май се е чистил, станали са му мъхести нещо. :1000(29):

Да .. той ако не се чисти не му се вижда кожата от космена покривка.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Според мен е доста зле, но е въпрос на вкус. Накъсано, задъхано и дори е фалшива на моменти. Отделно мина вяло. На този концерт какви изпълнения имаше. Отново казвам въпрос на вкус. На моменти дори говори...

Вокално не е най-доброто, но пък е едно от малкото изпълнения на Пайнерски концерт където се усеща емоция в изпълнителя.

Ти на Башурка харесваш ли нещо изобщо ?

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Моля, ако някой е по-близък с Ванеса да и каже да направи нова версия на това парче, след като толкова си харесва новия псевдоним. Поне няма да слушаме една и съща песен през 3 месеца.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, dan!el каза:

П.С. За тези, които не са разбрали, става въпрос за живото изпълнение на "Не виждам" от един от последните концерти, което беше хвалено и споделяно из сторита в последствие от не малко нейни колеги в инстаграм. 

Минало вяло било ... еми за такива като теб, "мило", за които да има "кючече" е по-важно от всичко друго в един концерт или участие на изпълнител, нормално да мине вяло и да не ти хареса. Като залата е пълна с мангали , отишли да "се разбият" върху ритмите на "Чалга пеперудки" или "Много ми е луд", няма как да не мине вяло това изпълнение...

Чакай, това какви хора са отишли, какво са правили там и какво харесвам аз не извинява, че Емилия е фалшива. ТЯ Е ФАЛШИВА и това не е до вкус. Другото което също не одобрявам е, да се оправдава че залата е пълна с мангусти и затова дадена песен е минала вяло. Типично ала. Глория/Ивана оправдание. Ако Кама беше там и беше изпълнила "Ти си", "Залеза и зората", Анелия беше изпълнила "Само мене нямаш" нямаше да мине вяло. Проблема е, че песента не е хит, Емилия беше фалшива и не можа да докара контакт с публиката.

И пак казвам, харесвай я. Аз не те спирам, но да ми пробутваш общи приказки, моля. Наистина няма смисъл да спорим с теб. прати я на който искаш човек от музикалната академия и ще видиш, че ще ти каже същото: задъхва се, накъсва и е фалшива. Това не я прави неталантлива. 

@-A. естествено, че има неща които й харесвам: "Изгубена любов" май беше, "Кой ще му кажеш", "Калифорния". Има чат/пат неща. "Хайде на купона", "Мъж да си". 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, WindWalkerMonk каза:

"Изгубена любов" май беше, "Кой ще му кажеш", "Калифорния". Има чат/пат неща. "Хайде на купона", "Мъж да си". 

Как ми припомни тази хубава песен. На Емилия баладите са й сила. Винаги се получават чудесно.

Сега на моменти не мога да я позная, особено след като се поведе по участия с Денис започна да се облича много странно, шарени младежки дрехи в стил на рапърка или нещо такова. Изобщо не й подхождат. На нея и отива да се облича елегантно. 

Някой сеща ли се кой беше тоя ужасен индивид с тигровата риза от клипчето? Май беше "звезда" едно време потреса, но не се сещам за името. :1000(29):

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Stela каза:

Как ми припомни тази хубава песен. На Емилия баладите са й сила. Винаги се получават чудесно.

Сега на моменти не мога да я позная, особено след като се поведе по участия с Денис започна да се облича много странно, шарени младежки дрехи в стил на рапърка или нещо такова. Изобщо не й подхождат. На нея и отива да се облича елегантно. 

Някой сеща ли се кой беше тоя ужасен индивид с тигровата риза от клипчето? Май беше "звезда" едно време потреса, но не се сещам за името. :1000(29):

Златното ми руно каза:

В-в-в-в-в-Виктор

Ако го видиш само по кожа, ще го молиш по гръб да те сложи. No-no-no, yeah-yeah-yeah.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза:

Златното ми руно каза:

В-в-в-в-в-Виктор

Ако го видиш само по кожа, ще го молиш по гръб да те сложи. No-no-no, yeah-yeah-yeah.

Божееее, да, да! Виктор... Как можах да не се сетя за този хит... :roll1:

Тоя определено липсва в този момент на суша и еднообразие в чалгата. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Божееее, да, да! Виктор... Как можах да не се сетя за този хит... :roll1:

Тоя определено липсва в този момент на суша и еднообразие в чалгата. 

Искам да излезе пред медиите и да каже, че Галин го копира. :g2:

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Аз го направих за да запазя поне малко достойнството на Кака Кели. Нали си воюваме за Прес/Галя. Паника не е толкова по различна бтв. 

В интересжна истината има значение и в кое време на нощта пуснат дадена песен. До към 1, 1:30 си е мъртвило по принцип. След 2 става купона и хората са във вихъра си. 

Иначе и аз съм на мнение, че на участия на самите изпълнители всичко изглежда хит, особено ако изпълнителя има добър контакт с публиката. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

Доживях да ми сложите Галена до Глория и Емилия като глас, може да е над тях по всички останали параграфи, но талантът е нещо, дето имаш или нямаш. Онова изпълнение на "Не виждам" е сигурно едно от най-добрите живи изпълнения на концерт на телевизията, а на въпросния може да се мери само с "Лъжа е", ако говорим за певчески възможности. Това че някой не усеща силата на баладите, които са най-хубавото, което жанрът е дал на българската музика, е единствено и само негов проблем. Точка.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• Starboy unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...