WindWalkerMonk Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 36 минути, zai4eto82 каза: Вчера са откраднали едно от котетата в заведението на Вероника. Тоя е голям изрод , за да го открадне, а братчето на котето било с наранено краче. Дано му изсъхнат ръцете на тоя и дано се върне котето. Вероника ли ти го каза ? Може да са го взели да се крижат, но ме съмнява. Най - вероятно е било куче. Това е живота Таня, и на мен ми е мъчно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Вероника ли ти го каза ? Може да са го взели да се крижат, но ме съмнява. Най - вероятно е било куче. Това е живота Таня, и на мен ми е мъчно. Не, откраднато е. Писала го е във фейс страницата си на заведението си и че е видяла на камерите как е изчезнало. Такова сладко коте: Veronique Waffle House 1 час · Вчера от заведението ни беше откраднато едното от трите котенца, за които се грижим от новородени, и на които се радват клиентите ни. Бижу имаше осиновител, който щеше да я прибере в дома й тази седмица, но друг реши, че може да я отнеме от нас по недостоен начин. Ако някой е видял нещо или получи информация, свързана с изчезването й, молим да се свърже с нас! Предлагаме възнаграждение и гарантираме пълна конфиденциалност. А ти, който и да си, ако прочетеш това, молим те, върни ни я... Тайно, както ни я отне. Не искаме да знаем кой си или да задаваме въпроси. Нямаме нужда от реваншизъм. Просто ни я върни, защото страдаме за нея. Дано си добре, мило момиче... Извън това дано Коце успее да пусне нова песен до края на годината както ми каза,че подготвял. На любовна вълна ще е и има 2-3 идеи за още песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Засега трите песни, които най ме кефят от новите се очертават и като фаворити и праскат по 100 ка на ден: Не те забравям Не идвай Право в очите Не ми се мисли колко милиона ще завърти Преси септември месец. Няма да има минаване просто. Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 7 минути, Slavi каза: Засега трите песни, които най ме кефят от новите се очертават и като фаворити и праскат по 100 ка на ден: Не те забравям Не идвай Право в очите Не ми се мисли колко милиона ще завърти Преси септември месец. Няма да има минаване просто. Кралица! И като излязат на Емануела и на Коце после, и Преслава ще залезе веднага. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 26 минути, zai4eto82 каза: И като излязат на Емануела и на Коце после, и Преслава ще залезе веднага. Няма, защото песните са в нейния канал, а не в този на Планета. Така нито една Планетска премиера не я застрашава с излизане от Трендинг. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Албумът на Преслава излезе и Галена изпадна в паника. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Някой знае ли с кое приложение Андреа и Фики си пипат телата и лицата. По принцип го правя на компа на фотошопа, но предполагам и на телефона има някакво приложение. Искам да си пипна нослето 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Мъжете кърти! Жените мъртви! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия е споделила "Не идвай" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Току що, Fast каза: Анелия е споделила "Не идвай" Айде, време им е за нов дует, минаха 6 години от първия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 1 минута, Fast каза: Анелия е споделила "Не идвай" Като става дума за нея, много би ме изкефил нов дует с нея точно. Преслава, Глория, Анелия и Райна винаги са ми били най на сърце. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 преди 1 час, Slavi каза: Някой знае ли с кое приложение Андреа и Фики си пипат телата и лицата. По принцип го правя на компа на фотошопа, но предполагам и на телефона има някакво приложение. Искам да си пипна нослето 😁 Face-tune 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 2 часа , Slavi каза: Някой знае ли с кое приложение Андреа и Фики си пипат телата и лицата. По принцип го правя на компа на фотошопа, но предполагам и на телефона има някакво приложение. Искам да си пипна нослето 😁 Фикрет ползва facetune, но Андреа със сигурност ползва Photoshop и то някой професионалист и поправя снимките. Не вярвам тя самата да може така да поправя тялото си без да личи, а на Фики мускулите огъват даже пейки и огради 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ако Андреа качи подобна снимка ще скандализира цялата държава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 2 часа , Slavi каза: Някой знае ли с кое приложение Андреа и Фики си пипат телата и лицата. По принцип го правя на компа на фотошопа, но предполагам и на телефона има някакво приложение. Искам да си пипна нослето 😁 Facetune всичките го ползват, FaceApp Hollywood filter май само при Галена, Цура и Емрах забелязах 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Лидия и Десита си изкарват половината участие с песните на Преслава. Дяволско желание, Пиян, Изтрезняваш ли, Лъжа е и Да гори в любов. Иначе голям купон правят, новите лидерки 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Преслава трябваше да се постарае за тия клипчета на новите песни. Можеше дори да заснеме Тв версии. Тия са много мрачни и безцветни, почти еднакви са и не стоят добре. Личи си, че не е вложила старание. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 43 минути, Гальо каза: Лидия и Десита си изкарват половината участие с песните на Преслава. Дяволско желание, Пиян, Изтрезняваш ли, Лъжа е и Да гори в любов. Иначе голям купон правят, новите лидерки А Десита много иска дует с Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 Обаче на всичките ми приятели, слушащи чалга, любимата им нова песен е "Крадец на време", дори вече направихме планове да я надуем максимално в общежитието, да покажем на всички колеги що е то ХИТ! @Cally-Pressyfan', идвай и ти, мило Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 "Крадец на време" в ютуб върви най-слабо на този етап. "Не идвай" върви добре и има хубави коментари за нея. Според мен трябва да помисли и да ги клипира. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 8 минути, Starboy каза: Обаче на всичките ми приятели, слушащи чалга, любимата им нова песен е "Крадец на време", дори вече направихме планове да я надуем максимално в общежитието, да покажем на всички колеги що е то ХИТ! @Cally-Pressyfan', идвай и ти, мило Ще дойда, само ако след това надуете: "Ти тръгна сам и прегърна те морето. Ще ти напомня то за моята любов. От смъртен страх е сърцето ми обзето. Ще споделиш ли с мен живота си суров?" 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Ще дойда, само ако след това надуете: "Ти тръгна сам и прегърна те морето. Ще ти напомня то за моята любов. От смъртен страх е сърцето ми обзето. Ще споделиш ли с мен живота си суров?" Мило, целта не е да ни прокудят като мокри котета на улицата! 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 18 часа , dan!el каза: Можехте да се поздравите и с нейна песен по този повод, но и тази става Гледайки клипчета в нета все повече започвам да вярвам, че успеха на "Тръгвай си" се дължи на Теофиков. Младежите изпадат в истерия при появата му. Песента е хубава, но това не стига за да е чак такъв хит и да взривява публиката. Денис е идол на децата и това беше от полза дори и за Емилия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 5 часа , Fast каза: Анелия е споделила "Не идвай" Страшна е песента! Колкото повече я слушам,повече ми харесва. Носи това ретро звучене,което липсва на сегашните песни.❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Коя песен си припомних случайно.Страхотна балада!Познавам ли я?Защо точно тя? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари