pechenko Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 17 минути, Fast каза: Каквото и да говорите, да изчерпиш албумен тираж в държава като тази си е голям успех. Защо се опитвате да я дискредитирате за всичко, включително и за това че реализира пет нови песни в рамките на седмица щото видиш ли не ставали. Нека цял живот ви пускат безразборни сингли и албуми-компилации без нова продукция, щом сте толкова неблагодарни. Специално аз не съм го сравнявал с други албуми. Чакай малко... Тираж в някакъв сайт.. Тиража знае ли се колко е бил? Може би е бил 50 копия и ти си вече на седмото небе Нали знаеш, че знаят г/д колко продават и са им оставили малко бройки. Не отричам успеха, но примерно 50-60 човека си купили албума и е свършил тиража.. Сега ако в Пайнер е свършил... е друг работа И не се опитвам да я дискредитирам.. коментара го написах с повече ирония Реализира песни, който са стари и тя не е искала да ги пуска и ви ги предлага в албум. Вие си скъсахте задниците да я хвалите с тези пет нови парчета. Добри са, но не толкова за певица от нейният ранг. Например в албума "Как ти стои" нямаше слабо парче от новите. Всяка една беше тупалка и изпипана. Аз се радвам, че е пуснала албум и също този албум има доста голям успех, което е нормално, защото от доста време голямо име не е издавало албум с нови песни, но като ще прави албум да го изпипа. Имаше достатъчно време да го направи перфектен, дори и с тези песни. Да заснеме Тв версии, да ги пусне в рамките на 10 дни и преди това когато пуснеше "Пиян" паралелно с него да анонсира и албума и след 3/4 месеца да го пусне. Да е избрала яка обложка, яки надписи, всичко да е направено с идея, а не някакви аматьори лепнали цигански надпис, ужасни лирик видеа и да пуска три песни в деня. На нея и трябва добър екип и добри съветници, които имат акъл и знаят как да изпипат нещата и да дават добри съвети как да си реализира албума, а не страхливи лизачи дето се мазнят и се страхуват да си дадат реалното мнение. Много ме е яд, когато един изпълнител има възможност да си изпипа албума и не го прави. След като не беше издавала толкова време можеше да се постарае много повече от снимки на бял фон и маркови парцали. Съжалявам, но това е мнението ми. Имам високи очаквания към изпълнител от нейния ранг. На мен ми харесват повечето от песните. И ти след като ми се изъби предния път и ме обвини в нещо сега искам да ми отговориш, а не да ми скачаш и след това да ми се криеш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Този "някакъв сайт" е най-големият онлайн магазин в България, и Пайнер имат официален договор с него. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 5 минути, Fast каза: Този "някакъв сайт" е най-големият онлайн магазин в България, и Пайнер имат официален договор с него. Колко изчерпателен отговор... Пак ще подминеш другото, както правиш винаги, нали? Покажи ми черно на бяло този тираж колко е бил, защото с думи и аз мога. Може да е фотошоп? Ебавам се Не ми пука. Радвай се там на албума, на песните, на тиража. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 На една колежка майка й има сергия на пазара и днес от Пайнер доставили 10 копия от новият албум на Преслава. Жената продала всичко за един час! Изчерпал се тиража и жената трябвало да се обажда на Пайнер да докарат още от албума на Преслава. Направо много се зарадвала, защото продала толкова много като топъл хляб. Изчерпала е тиража за един час, но докарали още и утре очаква да продаде още един тираж. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ти ли изкупи всички дискове? И сега разпалено се мъчиш да ни убедиш в нов вселенски успех за Преслава. Това ми е познато от едни класации ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 2 часа , pechenko каза: Колко изчерпателен отговор... Пак ще подминеш другото, както правиш винаги, нали? Покажи ми черно на бяло този тираж колко е бил, защото с думи и аз мога. Може да е фотошоп? Ебавам се Не ми пука. Радвай се там на албума, на песните, на тиража. Ок, направих си труда да прочета целия роман. Не всичките песни са стари. "Право в очите" е записвана тази година например. Какво точно не ти харесва в обложката и фотосесията? По-добре не е изглеждала никога. Наистина трябва да смени част от екипа си, но това не зависи от нас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 9 минути, Stela каза: Ти ли изкупи всички дискове? И сега разпалено се мъчиш да ни убедиш в нов вселенски успех за Преслава. Това ми е познато от едни класации ... Че аз не закупил моето копие все още. Чакам го да излезе в музикалния магазин тук, за да си купя на пазарната цена. Не ми се плаща надценка и такса за доставка. Това беше експеримент за класация с точкова система, и не съм целял да издигна или принизя когото и да било. Колко пъти трябва да го повтарям, и кога най-после ще спрете да го дъвчете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 1 час , Fast каза: Ок, направих си труда да прочета целия роман. Не всичките песни са стари. "Право в очите" е записвана тази година например. Какво точно не ти харесва в обложката и фотосесията? По-добре не е изглеждала никога. Наистина трябва да смени част от екипа си, но това не зависи от нас. Благодаря. Както казах не са толкова голям проблем песните, колкото обложката и всичко в албума. Не ми харесва в обложката ужасните надписи, траклиста, сложила е тъпи песни, а големи хитове е пропуснала. Самата фотосесия е снимана на баналния бял фон, а можеше да поразчупят самата фотосесия... не е като да няма как да го направят. Живеем в 2019 година, а не 2010/2011. Аз не отричам, че изглежда добре, но дори красивата Преслава не може да спаси положението. Разбира се, че зависи от вас. Ако някой не каже нещо или и пише тя ще си държи тези некадърници около нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 час , pechenko каза: Разбира се, че зависи от вас. Ако някой не каже нещо или и пише тя ще си държи тези некадърници около нея. Не е толкова лесно колкото звучи. Тя е от по-обидчивите и не обича да й бъдат давани насоки в живота. Сред роднините ми гъмжи от такива хора. Познавам добре мисленето им и ги разбирам. Това не ги прави по-лоши или надути. Клипът на Пиян е нещото, което ме убеди че настоящите хора нависоко в екипа й са напълно изчерпани и трябва да ги разкара час по-скоро. Излезе че в една от визиите е копирала Галена, защото Стоянски и ко. са точили вода от един и същ извор с нейния екип и това подклади допълнително абсурдната конспиративна теория, че искала да й става клонинг. От друга страна, тези на по-ниските стъпала като графичните дизайнери, създатели на видеосъдържание и тн. си вършат добре работата според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 8 часа , Fast каза: Заредили са втори тираж на "Да гори в любов" в eMag. Преди половин час е пишело, че не е наличен. Смятайте за какъв интерес става на въпрос. Първи тираж - 4 бройки. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 10 часа , Fast каза: Заредили са втори тираж на "Да гори в любов" в eMag. Преди половин час е пишело, че не е наличен. Смятайте за какъв интерес става на въпрос. Явно ще печатат нови 10 бройки всяка седмица, не са очаквали да бъдат продадени повече от 6 копия. Шок! 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Нещо се бъркате за eMAG. Сайтът е само платформата за поръчки. Дисковете ги пращат от склада в гр. Димитровград. Никой нищо не е докарвал на eMAG. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 20 минути, Fast каза: Наистина ли мислите, че са им докарали толкова малко бройки? Даже и тези не са им докарали. Положението е сериозно. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Аз още не съм си получил албума от Емаг. Дори нямам номер на товарителница за да проследя къде е пратката. Много са бавни. Пише само изпратена поръчка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Точно така, емаг е само платформата, в случая дистрибуцията идва от друг магазин и това е "Пайнер". Със сигурност не става дума за някакви брутални продажби, но със сигурност интересът към албума е надминал очакванията им и затова се е стигнало до "изчерпана наличност". Аз още не съм чула нито една песен, не съм в настроение за чалга, не знам дали си струва. Но евала, че го пусна веднага по всички стрийм платформи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 В spotify ''Не те забравям'' е направила над 2к за по-малко от 24 часа. Ако днес актуализират топ-а би трябвало абсолютно всички нови песни да са в топ 50. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 преди 5 минути, -A. каза: В spotify ''Не те забравям'' е направила над 2к за по-малко от 24 часа. Ако днес актуализират топ-а би трябвало абсолютно всички нови песни да са в топ 50. А "Пиян" от 203к скочи на 206 Ей тва е хит! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Преси в Попнейбъл: 2. Не те забравям 5. Пиян 6. Не идвай 9. Трябваш ми 57. Да гори в любов 62. Изтрезняваш ли 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 12 часа , Kremito каза: Коя песен си припомних случайно.Страхотна балада!Познавам ли я?Защо точно тя? Страхотна. Когато Алисия нямаше конкуренция дори в Пайнер. Колко е посредствена вече и тя за съжаление. @dan!el, браво. Много точно казано. Постави я на мястото! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 9 часа , dan!el каза: Няма да приема това, което казваш, да. Защото е някакъв опит да извъртиш нещата от това, което казах аз преди теб. Там посочих "Тръгвай си" като ХИТА на годината и ти дойде да обясняваш, че "вината" за това била изцяло почти на Теофиков. Което, извинявай, по какъв начин променя факта, че е ХИТА на годината до момента? Затова ти дадох примера и с "Калифорния", който ти или не разбра, или се направа, че не си. А в същото време съвсем случайно пропусна да коментираш случаите с "Оф-оф" и "Мило мое" на същия този Теофиков, по когото и тогава имаше истерия, но песните бяха далеч от мега хитове. И да, когато постнах "Тръгвай си" имах за цел да предизвикам този спор, но не за да изтъкна Емилия (защото песента е дует), а защото е адски смешно как от едно известно време 2-3 потребители обикаляте темите и се поздравявате винаги с "Хита на година", публикувайки винаги "Добре ли си" и опитвайки се да внушите на целия форум нещо, което на вас ви се иска, но не е така. До преди време просто отговарях с реакция под подстовете ви, но изглежда това не е достатъчно да спре опитите за манипулации и реших да предизвикам съвсем нарочно спора. За да бъде изяснено нещо, което след време, ако остане да виси, ще бъде подменено с друго и като нищо наистина в края на година или след 2-3 години "Добре ли си" ще се сочи като Хит на 2019 - така, както вече многократно е правено в този форум. Чакай сега, какъв е проблема да коментирам кой според мен има заслуга една песен да е хит? Или просто не ти изнася казаното от мен и се чудиш как да го извъртиш.. Нормално е като имаш успех на дадено нещо да се коментира кой има заслуга за този успех. Ти просто изпадна в отбранителна позиция заради Емилия. Ако "Тръгвай си" беше самостоятелна на Емилия нямаше да има този успех. Кой е последния голям самостоятелен хит на Ема? Може би нямаше да бъде и ако беше само на Денис, но когато двама певци се съберат в дует, почти винаги единия натежава за успеха. Какво има да коментирам примерите ти с "Оф-оф", като това е песен на Джулия и Теофиков пее едва две думи в нея. Какво общо има това? Каква истерия очакваш? Какво се опитваме да внушим? Вие да не сте малки, че да ви внушаваме каквото и да било? Ми аз смятам, че на този етап това е хита и го казвам, ти ако искаш ме обори и ми докажи, че не съм права. Ето аз ще ти кажа, че в момента "Добре ли си" само от официалното клипче прави толкова гледания, колкото "Тръгвай си" от няколко. А песните се пуснаха с един месец разлика. "Тръгвай си" гръмна бързо, но ще видим колко ще се задържи. Утре може да се появи песен, която да постави и двете в нищото и да ги отвее. Пак ти казвам - обожавам "Тръгвай си", но е глупаво да скачаш за такива неща. Какви велики манипулации изкара, че сме правили от едно публикуване на песен.... Ема видя хит тази година и не знаете къде се намирате май. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 И двете песни са много големи хитове. @dan!el много иска да наложи песента на Емилия като видимо по - голям хит от "Добре ли си". Това е разбираемо, защото за първа и сигурно единствена година Емилия може да се бори с имена като Преслава и Галена. И двете песни са еднакво големи хитове и Емилия със сигурност има принос за това. Най - малкото идеите идват от мъжа й, финансиране, екип. Това всъщност е огромен принос, защото без нея, тази песен нямаше да я има. Но същото важи и за "Добре ли си". Единственото предимство на Емата в случая е, че "Акула" е също толкова голям хит и това я слага пред Галена, а и пред Преслава според мен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 И понеже спорихте за "Аз", защо не си направите труда да видите колко пъти е бил в топ-а по продажби на Пайнер. Включително и миналата година е влизал, а нали беше забравен уж и никой не си го спомня. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 2 часа , Alexandrov каза: Нещо се бъркате за eMAG. Сайтът е само платформата за поръчки. Дисковете ги пращат от склада в гр. Димитровград. Никой нищо не е докарвал на eMAG. Нали се сещате, че от Пайнер са предоставили определена бройка за продожба на сайта и при изчерпване ще им предоставят още. Иначе ако имат достъп до цялата наличтост в склада, как така свършиха всички и за часове напечатаха и пуснаха още? Защото феновете на Преслава сега ще го изкарат, че едва ли не е пуснат втори тираж. Я си слушайте албума и се радвайте, какво сте тръгнали да коментирате продажби още в деня на излизането и да въртите сметки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Със сигурност и Емилия има приност в успеха на двете песни, но не мога да не се съглася със Стела, че истерията по "Акула" и "Тръгвай си" идват главно заради Теофиков и заради това, че е нов изпълнител, който влияе на младата аудитория. Харесвам много Емилия като певица, но не мога да отрека, че последните 3-4 години, голям самостоятелен хит тя няма! "Как да изтрезнея", "По такива си падам" и сега с Теофиков. Ако следващата и песен е самостоятелна и се превърне в тотален хит, несъмнено ще я нареди и затвърди топ-а за годината! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: И двете песни са много големи хитове. @dan!el много иска да наложи песента на Емилия като видимо по - голям хит от "Добре ли си". Това е разбираемо, защото за първа и сигурно единствена година Емилия може да се бори с имена като Преслава и Галена. И двете песни са еднакво големи хитове и Емилия със сигурност има принос за това. Най - малкото идеите идват от мъжа й, финансиране, екип. Това всъщност е огромен принос, защото без нея, тази песен нямаше да я има. Но същото важи и за "Добре ли си". Единственото предимство на Емата в случая е, че "Акула" е също толкова голям хит и това я слага пред Галена, а и пред Преслава според мен. "Акула" остана в сянката на "Тръгвай си". Не са равни като хитове. Просто едната задуши другата, твърде скоро ги пуснаха една след друга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари