xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Живот без Джена е като хероин без вена. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 6 минути, Starboy каза: Изкрещях и ревнах на 30 езика на това включване на ДесиСлава в този трак... просто е един път! Само толкова ли можеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 @MrKidGSA Нещо не ме грабва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Това на Райна доста обещаващо, но сигурно ще е само до там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 преди 2 минути, THE IIconic каза: Само толкова ли можеш? Никак не е малко! Мили съфорумци, изживявали ли сте текста на този сингъл? – DJM. 1 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Току що, THE IIconic каза: @MrKidGSA Нещо не ме грабва! Ама балада ли ще е, не вярвам, може да е малка част от края или началото. Уникално звучи, много ме кефи нямам търпение! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Поздрав за всички с този зашеметяващ трак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 6 минути, Starboy каза: Никак не е малко! Мили съфорумци, изживявали ли сте текста на този сингъл? – DJM. Да. Бил съм в ролята на Галена. Другият човек в момента е в гипсово корито. Нека види дали в моето легло е по-яко или в коритото. Базикам се. Да, изживявали сме текста, тамън 2 пъти. Преодоляхме го чрез приятелство и човеколюбие. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 17 минути, Willy каза: Жестока! Дай боже хит. Песента обаче абсурд да е балада. Т'ва може да е интро или нещо подобно. преди 10 минути, Starboy каза: Никак не е малко! Мили съфорумци, изживявали ли сте текста на този сингъл? – DJM. Разбира се! Предполагам, че ще се преживява още няколко пъти през годините. Поздрави! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Току що, -A. каза: Жестока! Дай боже хит. Песента обаче абсурд да е балада. Т'ва може да е интро или нещо подобно. Разбира се! Предполагам, че ще се преживява още няколко пъти през годините. Поздрави! Дано не си прав, един път е предостатъчно! Днес съм на вълна меланхолични сингли, щом този динозавър си пуснах, прави си изводите.. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Перфекната жена не същест.. И вие ли изгоряхте на цици като Джени? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 преди 1 минута, xroflx9 каза: Перфекната жена не същест.. И вие ли изгоряхте на цици като Джени? До този момент не бях, но след като видях как е изгоряла Джен, веднага се породи желанието ми и аз да съм така! Отивам мигом на терасата на слънце с няколко препаски за гърди, до скоро! 4 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 2 минути, Starboy каза: Дано не си прав, един път е предостатъчно! Днес съм на вълна меланхолични сингли, щом този динозавър си пуснах, прави си изводите.. Невероятен синнгъл от Гло. Един от малкото адекватни нейни тракове в последните години. Щом си минал на ретро певици, пускай това и слушай текста. Поздрав за @Yaneva & @Сашо, че от тях разбрах за тая песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 2 минути, Starboy каза: До този момент не бях, но след като видях как е изгоряла Джен, веднага се породи желанието ми и аз да съм така! Отивам мигом на терасата на слънце с няколко препаски за гърди, до скоро! Щом се прибера в България веднагически си купувам сутиен и започвам да се пека за тен ала Джени. Усещам че през лято 2020 това ще е топ мода. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 21 минути, MrKidGSA каза: Ама балада ли ще е, не вярвам, може да е малка част от края или началото. Уникално звучи, много ме кефи нямам търпение! Ако е от Ганев, лесно е да си представиш какъв отсвир следва след тази част. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 16 минути, Willy каза: Ако е от Ганев, лесно е да си представиш какъв отсвир следва след тази част. Бих се изненадал ако е на Ганев. По-скоро отново Биолчев! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 42 минути, Starboy каза: Никак не е малко! Мили съфорумци, изживявали ли сте текста на този сингъл? – DJM. Не! Каляван съм в много битки. Може би само веднъж 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 4 минути, MrKidGSA каза: Бих се изненадал ако е на Ганев. По-скоро отново Биолчев! Ми по-добре да е на Биолчев, по-интересни и разнообразни неща прави. Или ти искаш хит в стил "Пиян" и "Да гори в любов"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 @Willy като фен на Галена и ужасите,сигурно знаеш,че този клип е сниман от режисьора на Погрешен завой 6. Коментирай! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 2 минути, xroflx9 каза: @Willy като фен на Галена и ужасите,сигурно знаеш,че този клип е сниман от режисьора на Погрешен завой 6. Коментирай! Не знаех че Валери е работил по ПЗ 6... Харесва ми че вкарва леко психопатски елементи(така да го наречем) и ги прави различни и интерсни за гледане. Задържат внимание! "Просто шоу" ми е от любимите клипове на Галс а обожавам и този на Камелия, който също е негов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Райна излиза утре! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 8 минути, Willy каза: Не знаех че Валери е работил по ПЗ 6... Харесва ми че вкарва леко психопатски елементи(така да го наречем) и ги прави различни и интерсни за гледане. Задържат внимание! "Просто шоу" ми е от любимите клипове на Галс а обожавам и този на Камелия, който също е негов. Обожавам клиповете на Валери. Иначе повечето на Кама са негови,първите на Гери Никол също. Както и този😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Първия клип на Валери за попфолка. Изобщо не му личи, че е на 16 години! ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Имаше един клип на Азис,който симулираше секс с някакъв в църква. Някой знае ли как се казваше песента и кой е режисьор на видеото?😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 11 минути, xroflx9 каза: Имаше един клип на Азис,който симулираше секс с някакъв в църква. Някой знае ли как се казваше песента и кой е режисьор на видеото?😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари