Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 39 минути, MrKidGSA каза: Браво скъпа! И аз се готвя за хита на Райнуш! Време е да бъде номер 1 в трендинг! Сега в 16:00 ли излиза? Този път и аз имам усещането, че се е постарала. Но визията с плитките не ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Току що, Stela каза: Сега в 16:00 ли излиза? Този път и аз имам усещането, че се е постарала. Но визията с плитките не ми харесва. В 16:00 се очаква, да! Плитките не са толкова зле, но това което ме дразни е многото грим. И клипът изглежда, че ще е скъп. Дано е работила с някой различен от Петков, Скерлев или Люси, но по цветовете усещам, ме ще е на последния или този, който и направи “Една на милион”, който всъщност е добър клип, без крадените визии де! Относно “От мен питието” - наистина си беше голям хит, с клипът не излезе, защото Петя не се харесала. “Добрини” също беше хит, а “Почвай ме” дори съм в чувал от коли. Но най-вече ме е яд за моя фаворит от албума и тогава - “Ако ще да боли”. Уникален трак, дори и телефона ми звънеше така. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 @Starboy Как се чувстваш, знаейки че Преси три пъти възпя научната ти специалност? - "Нямам право", "Право на влюбване" и "Право в очите" 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 6 минути, MrKidGSA каза: В 16:00 се очаква, да! Плитките не са толкова зле, но това което ме дразни е многото грим. И клипът изглежда, че ще е скъп. Дано е работила с някой различен от Петков, Скерлев или Люси, но по цветовете усещам, ме ще е на последния или този, който и направи “Една на милион”, който всъщност е добър клип, без крадените визии де! Мисля си, че ще стане нещо подобно като с "Тръгвай си". От видяното преди това очаквахме балада, а тя се оказа бърза. И на Райна май ще е бърза. С тези дрехи не ми прилича да е снимала балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 1 час, MrKidGSA каза: Браво скъпа! И аз се готвя за хита на Райнуш! Време е да бъде номер 1 в трендинг! Без да се обиждаш, но се съмнявам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Преслава с 9 песни в Топ 40 на Apple Music 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 преди 44 минути, Cally-Pressyfan' каза: @Starboy Как се чувстваш, знаейки че Преси три пъти възпя научната ти специалност? - "Нямам право", "Право на влюбване" и "Право в очите" Чувствто е невероятно, аз затова и я записах. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 24 минути, THE IIconic каза: Без да се обиждаш, но се съмнявам! Е, едва ли ще и е трудно да мине Борис Дали по гледания. Виж че трейлъра направи към 80к вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Бебето на тая снимка се опитва да свали маската на Ивелина. Баси Квазимодото, майка! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 8 минути, asylum каза: Бебето на тая снимка се опитва да свали маската на Ивелина. Баси Квазимодото, майка! Никак не е лесно на леля Янка - и двете й дъщери легнаха под ножа и от симпатични провинциални момичета заприличаха на тапицирани уроди. 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: Никак не е лесно на леля Янка - и двете й дъщери легнаха под ножа и от симпатични провинциални момичета заприличаха на тапицирани уроди. Не са естествени като нашите любимки Петра и Милица. Но пък и двете нищо не важат пред вимедойката Силвия. Може би тя ги е пратила при нейния хирург да ги окепази по същия начин! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 5 минути, MrKidGSA каза: Не са естествени като нашите любимки Петра и Милица. Но пък и двете нищо не важат пред вимедойката Силвия. Може би тя ги е пратила при нейния хирург да ги окепази по същия начин! Боя се, че вимедойката си беше с огромни цици, крива уста и говорен дефект по рождение. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 От томболата на Преси за албума се изтегли победител ГАЛЕНА, припадам и крещя на 200 езика! 7 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Галена спечели албума на Преслава. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Току що на лайфа Преслава тегли победителите които ще спечелят албума. И познайте... Изтегли някакво момче, което е тагнало Галена. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 5 минути, Starboy каза: От томболата на Преси за албума се изтегли победител ГАЛЕНА, припадам и крещя на 200 езика! Коментирай че и прочете юзърнейма без да отреагира, все едно е фенка. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Току що, Fast каза: Коментирай че и прочете юзърнейма без да отреагира, все едно е фенка. Е смаза тотално, паднах от смях! 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Да ѝ е честито на Галена! Ще държи едно бижу в ръцете си.. явно Вселената иска да ги събере отново ❤️ 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Коментирайте, че тиража свърши в понеделник, а тя раздава по 20- 30 диска, включително на гримьорни, фризьори и т.н. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Клетата Прес..сега сигурно е бясна.😥 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 4 минути, -A. каза: Този път смачка! Егати тупалката!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ревнах от смях, хахаха!🤣🤣🤣🤣🤣 10 от 5000 коментара и да се падне този с Галена! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 13 минути, Starboy каза: От томболата на Преси за албума се изтегли победител ГАЛЕНА, припадам и крещя на 200 езика! Миличка, ПЛАЧА И ПИЩЯ ОТ ВЪЗБУДА !!! 5 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 9:38 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари