Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 48 минути, DevilWish каза: Къде го изнамери? Направих си го. Пусни клипа на висока резолюция и си направи скрийншот на екрана. После го постави в някоя програма и изрежи отстрани логото и черните ленти. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 33 минути, Cally-Pressyfan' каза: Направих си го. Пусни клипа на висока резолюция и си направи скрийншот на екрана. После го постави в някоя програма и изрежи отстрани логото и черните ленти. Благодаря ти! Добре се е получило, определено. Аз понеже търсех тези от корицата на албума и там, където е с черното, отново от сесията ама нещо във форума не намерих. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 43 минути, GSA каза: Райна, която излезна в четвъртък е на 6-то. Май си имаме друг фаворит за победа другата седмица! Добро е за ново предложение. Честно казано след "Пиян" и аз бих посочил нея за следващата седмица. Хубава песничка, както винаги. Много ми напомня обаче за "Размазаният грим", като тази е в пъти по-добра за мен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 час , DevilWish каза: Я някой ако може да каже откъде мога да си намеря някакви нови и по-готини графики от новата сесия на Преслава за "Да гори в любов"? Държа да е тази на корицата и там с черните дрехи и клин. ❤️ Напоследък нещо се затруднявам..... И то една сесия...... 6 снимки в албума, имала е и повече! На календарчето, което бяха пратили от Пайнер за 2019-та на Преслава снимката е по-различна, не е от сесията на албума. Би ли споделил снимките от календарчето? От Изтрезняваш ли ли са 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: Категорично тук има написани само факти, за което поздравления. Просто е абсурдно тук да публикуваме реални, отчетени гледания и някакви нестабилни особи да почват да нервничат, други да злобеят, защото фактите не им харесвали. Ами пренесете се да живеете в друга реалност или си оправете лабавите нерви. Определени хора постоянно говорят за болка, за счупени психики, натъртват чак, не спират да повтарят Галя колко била западнала. Ами това тяхното си е направо диагноза. Аз не виждам НИКОЙ от Галенови да е тръгнал да се оплаква защо еди-кой си бил публикувал цифрите на "Пиян", "Изтрезняваш ли" или която и да не нейна песен. Приемаме нещата такива, каквито са. Разбира се, аз например признавам успехите на "Пиян". Многократно съм казвала тук, че страшно харесвам песента. Обаче на тях дори да им допада нещо на Галена, трудно ще го признаят. Те искат да затворят устата на хората и никой да не говори за цифри и други факти, които не им изнасят. За мен това е детинско и нестабилно. Другото което виждам е, че не използват някакви факти за да оборят написаното. Изтърсва се просто едно "Галена от години не е нищо". Ама защо? Обоснови се... Другото е признак на изнервеност и слабост. Единствено като причина прочетохме, че се броят гледанията от няколко клипчета. Сякаш някой си е измислил тия гледания. А вчера разпалено се брояха няколкото клипа на "Няма да ми мине", включително и изтритите. На "Тръгвай си" и "Акула" също. Тогава никой не скочи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не го знам тоя какъв е, ама прилича много на Фики. Обаче тая песен е от вчера явно, много здрав припев! Оцко е стегнал говедата и почват да вадят яки песни явно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 3 минути, Kriminal каза: Би ли споделил снимките от календарчето? От Изтрезняваш ли ли са То е малко календарче всъщност, това е когато си купиш албум от там и с него ме изненадаха. Навярно - да, с една черна прозрачна рокля е, в профил. Има шанс и оттам да е, виждал съм снимката в интернет, но да не те излъжа. Сигурно се сещаш за коя снимка ти говоря. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Забързана и развалена версия на Фики и Цура дуета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Преслава е разписала новия си албум за семейството на Коце 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много тъпо, че “Болка моя” вече има сръбски кавър. Сега гнусните, извратени, чуждопоклонници, които повечето хора наричат “Dj-и” ще се скъсат да въртят кавъра, нищо че си имаме страхотен оригинал. Не знам защо, но сръбските версии на нашите хитове са предпочитани в плейлистите им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 минута, retr0 каза: Много тъпо, че “Болка моя” вече има сръбски кавър. Сега гнусните, извратени, чуждопоклонници, които повечето хора наричат “Dj-и” ще се скъсат да въртят кавъра, нищо че си имаме страхотен оригинал. Не знам защо, но сръбските версии на нашите хитове са предпочитани в плейлистите им. Цура ще ги самоубие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Преслава е разписала новия си албум за семейството на Коце Страхотна е! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 6 часа , Kriminal каза: Аз като почнах да слушам чалга всички гласове и начини на изпяване, освен гласа на Преслава, ми се струваха странни и че са с малко гласови възможности, но свикнах. Ако си слушал Андреа и Галена, това е нормално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Преслава е разписала новия си албум за семейството на Коце С кОр ли пише? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 16 минути, retr0 каза: Не го знам тоя какъв е, ама прилича много на Фики. Обаче тая песен е от вчера явно, много здрав припев! Оцко е стегнал говедата и почват да вадят яки песни явно. Тя май е на Деан Асенов. Като цяло този няма да прокопса. От 3 години се мъчи. Той оригинала вече не е това, което беше, а камо ли копието му. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 13 минути, retr0 каза: Много тъпо, че “Болка моя” вече има сръбски кавър. Сега гнусните, извратени, чуждопоклонници, които повечето хора наричат “Dj-и” ще се скъсат да въртят кавъра, нищо че си имаме страхотен оригинал. Не знам защо, но сръбските версии на нашите хитове са предпочитани в плейлистите им. Ама то и на Цура е крадена от песен на Флори и дори не си е направила труда да си я плати, а е миналата на тънко с подобна от Ганев. Иначе не съм забелязвал сръбски кавъри на бг парчета да стават популярни тук. Примери? Но съм забелязал друга тенденция. След бг кавър на нещо чуждо, което може да не е било популярно преди това, задължително след кавъра започва да се върти и пуска... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Преслава е разписала новия си албум за семейството на Коце Я, и на гостите от рождения ден е подарила дискове.. От Понеделник направи 5 тиража сигурно.. и ги раздава за ден 🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 21 минути, zai4eto82 каза: Преслава е разписала новия си албум за семейството на Коце зз На теб не е ли взел Коцьо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 11 минути, Runevski каза: Я, и на гостите от рождения ден е подарила дискове.. От Понеделник направи 5 тиража сигурно.. и ги раздава за ден 🙄 Стига си завиждал, че Рена искаше бебе, а пък Преслава получи такова. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 2 минути, DarkChild каза: Стига си завиждал, че Рена искаше бебе, а пък Преслава получи такова. Рени си получи бебетата преди повече от десетилетие, нещо не се получи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 4 минути, Runevski каза: Рени си получи бебетата преди повече от десетилетие, нещо не се получи. Голямо съотношение на нехаресвания. Коментарите къртят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 😃😃😃 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 8 минути, DarkChild каза: Голямо съотношение на нехаресвания. Коментарите къртят. Кралица, знае как да не остави хората равнодушни. А не да остане с 10К гледания като последните клипове на Есил Дюран, Луна, Сашка и т.н., при които я слагате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 @retr0 Мале, супер е!!! Браво, че я постна. Този беше нашумял тук преди година-две с първото си парче "Слушай, малката". Чуй я. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 51 минути, retr0 каза: Много тъпо, че “Болка моя” вече има сръбски кавър. Сега гнусните, извратени, чуждопоклонници, които повечето хора наричат “Dj-и” ще се скъсат да въртят кавъра, нищо че си имаме страхотен оригинал. Не знам защо, но сръбските версии на нашите хитове са предпочитани в плейлистите им. Но хората знаят кой е оригинала, минаха месеци... На мен сръбската версия ми звучи с по-тъп звук ли, аранжимент ли се казва. Нашето е по-яко. Голям staying power за песента в youtube. В последните седмици дори е повишила дневните си гледания с 5-7К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари