Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 4 минути, Slavi каза: В поста си в темата за Пиян имаш съмнения в това, че ще бъде летен хит и далеч не ти харесваше толкова,тъй като нямало избухвация и уоу ефекта. Но като се наложи като хита на лятото, какво остава освен да кажеш колко ти харесва и какъв хит е, само и само да не ти личи, че не траеш Преслито. 😝 Да, това беше първоначалното ми мнение и стоя зад него. Не ми изопачавай думите. Казах, че няма същия уоу ефект, като при "Да гори в любов". При мен го нямаше при първоначалното слушане. Както се вижда съм казала, че ми допада. В последствие ме зариби повече. Не е нещо нечувано на някой да му хареса песен по-късно. Ако към момента не ми харесваше, нямаше да я похваля само защото е станала летен хит. Изобщо опита ти да ме злепоставиш по някакъв начин с този скрийн е доста смешен. За сметка на това обаче отново показа, че ти е гъдел да се занимаваш с мен, щом дори си правиш труда да ми търсиш постове писани от мен преди 2 месеца. Продължавай смело, правиш ми услуга дори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 5 минути, Stela каза: Да, това беше първоначалното ми мнение и стоя зад него. Не ми изопачавай думите. Казах, че няма същия уоу ефект, като при "Да гори в любов". При мен го нямаше при първоначалното слушане. Както се вижда съм казала, че ми допада. В последствие ме зариби повече. Не е нещо нечувано на някой да му хареса песен по-късно. Ако към момента не ми харесваше, нямаше да я похваля само защото е станала летен хит. Изобщо опита ти да ме злепоставиш по някакъв начин с този скрийн е доста смешен. За сметка на това обаче отново показа, че ти е гъдел да се занимаваш с мен, щом дори си правиш труда да ми търсиш постове писани от мен преди 2 месеца. Продължавай смело, правиш ми услуга дори. Нямал съм за цел да те злепоставя. Нито те нападам. Твърде лично ги приемаш нещата. Не крия, че ми е готино да си чешем езиците, стига да не минаваме границата. А и няколко дни пишем 5-6 човека, а сред тях с Кумчо Вълчо сте далеч по интересни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Дано Яничка е набарала хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Да се готвят Средна Кула .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 1 час, Willy каза: Какво е това копиране на заглавия на хита? п.п. Между другото днес се навършват точно 5 месеца от поселдния клипиран проект на Анелия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 ОЛЯ СЕ ГАЛЕНО! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тие са окрали клипа на Десита и Лидия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 22 минути, BobiTo каза: Тие са окрали клипа на Десита и Лидия. Щом вече и ги крадат значи ги очаквя бъдеще като лидеркие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 И Емануела с нова песен.. 🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 8 минути, Beat. каза: И Емануела с нова песен.. 🙄 Нищо чудно, тя на всеки два месеца си пуска. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 https://www.instagram.com/p/B2emqyilSDy/ Тук много прилича на Галена https://www.instagram.com/p/BqAX7FuHlvf/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 1 час , BobiTo каза: Тие са окрали клипа на Десита и Лидия. На русия дългокос мъж някой да му разбие носа с метални прътове. За другата юмруци в гръцмула, много гаден глас има. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Честит милион на Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Като гледам Емануела ще пусне поредния комерс с абсурдно глупав текст. А имаше време когато правеше такива хитове: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 2 часа , Beat. каза: https://www.instagram.com/p/B2emqyilSDy/ Тук много прилича на Галена https://www.instagram.com/p/BqAX7FuHlvf/ Не приличат, ползваха същото приложение за обработка:) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 3 часа , VulkoIsTheBest каза: На русия дългокос мъж някой да му разбие носа с метални прътове. Защо обиждаш Лидия Стаматова, все пак е младо, амбициозно момиче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 2 часа , El Gato каза: Май Преслава е забавила дуета. Иначе Десота е страшен сладур {} 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 30 минути, Kriminal каза: Защо обиждаш Лидия Стаматова, все пак е младо, амбициозно момиче Лидия Дългоклюнова Стаматова е като принцеса на красотата преди този рус сръбски she-male. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 2 часа , El Gato каза: Подутчето Гочева ft. Dessita Десита тук много симпатично е излязла. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Десита е много сладка. Дано направи яка песен някой ден! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Добро утро на всички с хита! 😍 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 10 минути, PHILIPP PLEIN каза: Добро утро на всички с хита! 😍 Всички на крака! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Превод: Everybody, on your feet Watch her, how she do it Watch her how she lift them up Everybody is on their feet When she arrives Cool and wild Smart and pretty We all love her President we call her! Ref: Remember the legs They were for the boys In here - in there I will not give up easy Play bass keyboard, Aga My new obsession And to the disco Let us go now! Look at this girl Watch her dancing It catches your eye Without pretending the limousines stop They also give banknotes But only she can do it she lives by notes! Play bass keyboard, Aga 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари