VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 18 минути, WindWalkerMonk каза: Родена е за голяма сцена. То е шоу, то е старание, облекло. Изглежда западно, не като останалите парцалуши. Но си личат Аметовските й корени, то просто отвътре я човърка да почне да върти гъза като умопомрачена. Но се спира де, важно е старанието. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Форумът пак почна с номерата. На Wind-а поста сега ми излиза с песен на Галин, а там, където съм го цитирал, излиза Преслава - Право в очите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Форумът пак почна с номерата. На Wind-а поста сега ми излиза с песен на Галин, а там, където съм го цитирал, излиза Преслава - Право в очите. На мен още си ми излиза с на Галчунче. Има други две Галинки, особено швестеринка които не понасям. Ако видя тази жугулка в мой пост ще почна да се нерва сигурно. Право в очите ще ми дойде дето се вика. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: На мен още си ми излиза с на Галчунче. Има други две Галинки, особено швестеринка които не понасям. Ако видя тази жугулка в мой пост ще почна да се нерва сигурно. Право в очите ще ми дойде дето се вика. Знаеш ли, че Галинче, като видял нашия Денис в някаква дискотека, бил говорил на общ техен познат да ги запознава. Много мотики за Галинче! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, VulkoIsTheBest каза: Знаеш ли, че Галинче, като видял нашия Денис в някаква дискотека, бил говорил на общ техен познат да ги запознава. Много мотики за Галинче! Е дупетата ли ще си търкат ? А и има много гадна бенка с косми на патката Галин. Не, не, Денис си е сладкишче! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, WindWalkerMonk каза: Е дупетата ли ще си търкат ? А и има много гадна бенка с косми на патката Галин. Не, не, Денис си е сладкишче! Какво имаш предвид с това? Галче сигурно е искал Денис да ги търка нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Какво имаш предвид с това? Галче сигурно е искал Денис да ги търка нещата. Каквото и да имам превид, не е за пред хората Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, WindWalkerMonk каза: Каквото и да имам превид, не е за пред хората Ма не, щото мен ми прозвуча така сякаш не могат да си бъдат взаимно полезни поради причината, че и двамата искат едно и също. Let's pray you didn't have this in mind. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, VulkoIsTheBest каза: Ма не, щото мен ми прозвуча така сякаш не могат да си бъдат взаимно полезни поради причината, че и двамата искат едно и също. Let's pray you didn't have this in mind. Ще кажа само, че за Денис ще бъде падание дори да се лигави с Галин. Просто ще бъде там където стари, мазни, потни дебели чичковци паричковци са били, а не ми изглежда да е оферта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 54 минути, VulkoIsTheBest каза: Форумът пак почна с номерата. На Wind-а поста сега ми излиза с песен на Галин, а там, където съм го цитирал, излиза Преслава - Право в очите. На мен на поста на @WindWalkerMonk с Анелия ми излиза "Феноменален". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Джордан и Даниела с най-много гласове до този момент. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 51 минути, WindWalkerMonk каза: Е дупетата ли ще си търкат ? А и има много гадна бенка с косми на патката Галин. Не, не, Денис си е сладкишче! Това не беше нужно да го казваш. Почувствах поредното си разочарование от Галин и ми става малко гадно. Положението май е: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 17 минути, Stela каза: Джордан и Даниела с най-много гласове до този момент. Сега някой ще каже, че просто са избрали любимото на хората число 4, затова води. Райна-Каиша не виждам да е включена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Сега някой ще каже, че просто са избрали любимото на хората число 4, затова води. Райна-Каиша не виждам да е включена. Това е Хит на август. Райнуш излезе сега. Радвам се за "Бомба". Мен ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Преслава ще прати копие от албума си на Галена https://trafficnews.bg/bohemi/preslava-shte-prati-kopie-albuma-si-galena-154786/ Айде и това стана новина. А Галена още си чака албума. Преслава май нарачно замина точно сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 2 минути, Stela каза: Това е Хит на август. Райнуш излезе сега. Радвам се за "Бомба". Мен ме зариби. Значи Райна ще има хита на септември - ново дъно за попфолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, VulkoIsTheBest каза: Значи Райна ще има хита на септември - ново дъно за попфолка. Няма да стане. Тия дни песни пускат Емануела и Яница. Да не забравяме и новите на Преслава. Райна пак без късмет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, Stela каза: Няма да стане. Тия дни песни пускат Емануела и Яница. Да не забравяме и новите на Преслава. Райна пак без късмет. Роди я майка без късмет, па я хвърли на смет. Което може само да ме радва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 1. Преслава - Пиян 2. Цветелина Янева и Фики - Не ме оставяй 3. Галена - Паника 4. Теди Александрова - Най-боли ме 5. Цветелина Янева - Болка моя ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 24 минути, Stela каза: Това е Хит на август. Райнуш излезе сега. Радвам се за "Бомба". Мен ме зариби. 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 минута, Willy каза: 😂😂😂 Какво искаш да покажеш с това? 😁😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 48 минути, Stela каза: Това не беше нужно да го казваш. Почувствах поредното си разочарование от Галин и ми става малко гадно. Положението май е: Махни го това джудже! Виж какви пиченца има тук: Денис, а и още 1/2 сладкишчета има. Жалко, че не няма да се класираш, но ти и за Гейлин си от грешната страна. Мисълта ми е, поне плакни по нещо дето си струва. Тая силиконка е бетер баба ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 2 минути, Stela каза: Какво искаш да покажеш с това? 😁😁 Че песента не е никакъв хит. Зашумя се мааалко по Даниела като ново име и има много дето й се подмазват. Агитирала е и те са харесали коментарът. На Цура и Фики е 5 пъти по-голям хит от "Бомба". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Слушам стари песни на Райнуш и си припомних тази уникална песен. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари