asylum Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Всички на крака! Всички! Всички! Ооо! Как го прави! Как ги вдига! Как го прави! Как ги вдига! Тук-там! Тук-там! Бягайте, крачета! Бягайте, крачета! Давай да гласуваме, без да се надуваме! Айде, Сашко! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Екстра предсатавяне, ненормално яка си галчуно! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 14 hours ago Луна направи разбивация, която феновете на Роксана искаха... Евала, като я чух по Планета се зачудих, коя е тая яка песен.. Браво! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 12 часа , Willy каза: @-A., @GSA надуваме ли хита от бг до мк?🥰 Слушаме я всеки ден по няколко пъти! За 7 дни скандализира с +775к. Дори ''Зле те чувам'' не вървеше така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 От 17.09.2019 г. от 15:04, Cally-Pressyfan' каза: По-притеснителното е, че и четирите деца са от различни бащи. Пълно курве. Ама пък си ги подбира и визуално. Поне предишния съм виждал, вчера ги видях и с настоящия. И са и по-младички от нея. Не е хич тъпа 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 2 минути, dan!el каза: Ама пък си ги подбира и визуално. Поне предишния съм виждал, вчера ги видях и с настоящия. И са и по-младички от нея. Не е хич тъпа 😂 Какво значи курве ? Всички се ебат с по хиляда мъже, щом е решила да ражда и може да си ги гледа това е похвално. Другите само мидите си отварят, полза друга нема. Понякога звучиш Калински като лелчок от тия баш провинциалните 50+. Разчупи го тва мислене, както пее Ивана в кой век живееш ??????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Кали има повече деца отколкото албуми. Истинска кралица на родилките! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 1 час, retr0 каза: Кали има повече деца отколкото албуми. Истинска кралица на родилките! На Кали втория й албум "Путка си ми дала, мале, раждам ги" е четворен диск с народни песни, така че сори... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 36 минути, VulkoIsTheBest каза: На Кали втория й албум "Путка си ми дала, мале, раждам ги" е четворен диск с народни песни, така че сори... По - скоро пичка си ми дала, затва раждам ги като съм се клецала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 2 часа , dan!el каза: Ама пък си ги подбира и визуално. Поне предишния съм виждал, вчера ги видях и с настоящия. И са и по-младички от нея. Не е хич тъпа 😂 Има ли корем? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 30 минути, stereoto_ каза: Има ли корем? Не ми направи впечатление. Не обичам и да оглеждам хората де, а те бяха доста време около мен, но не разбрах, че е бременна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Боже, тя срича, докато говори! И най-красивата на света да е, тя преди всичко е бавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 15 минути, VulkoIsTheBest каза: Боже, тя срича, докато говори! И най-красивата на света да е, тя преди всичко е бавна. Е страхотна е! Направо смаза тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Какво става с чалга звездите, няма ли вече да почват ежегодния маратон по пускане на нови песни накуп? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Райнето освен на хит се радва и на доста медийно внимание 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Право в очите хвърлям ти лъжите, от любов преглъщани. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 И ето как разни сайтове пишат фалшиви новини. Ариа в Автограф каза, че никога не е казвала, че иска да бъде новата Преслава и че няма да подражава на когото и да било. Как може сайтовете да си измислят. Ариа ще има дебютен албум-подготвя дует, балада и самостоятелна песен от албански композитор. Подготвя и народна песен. Иска да изгради свой стил и име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 31 минути, zai4eto82 каза: И ето как разни сайтове пишат фалшиви новини. Ариа в Автограф каза, че никога не е казвала, че иска да бъде новата Преслава и че няма да подражава на когото и да било. Как може сайтовете да си измислят. Ариа ще има дебютен албум-подготвя дует, балада и самостоятелна песен от албански композитор. Подготвя и народна песен. Иска да изгради свой стил и име. Преса я плюеш като за последно, ама викаш Ариа е друго нещо, а? Добре че си ти, та да гледаш интервютата на такива неадекватни създания и да не остане Галя без работа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 32 минути, Cally-Pressyfan' каза: Право в очите хвърлям ти лъжите, от любов преглъщани. Мега яката тупалка, но аз съм на този хит: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 8 минути, Gerganafen каза: Преса я плюеш като за последно, ама викаш Ариа е друго нещо, а? Добре че си ти, та да гледаш интервютата на такива неадекватни създания и да не остане Галя без работа. Емоционални наслагвания, братле. Хора сме, в много ситуации действаме според емоциите, а не разума. Аз дори не знам коя е тази Ариа, нещо подозирам да не е една жена, която имаше фийт с Емануела и сега да е с нов псевдоним. Нещо, което искам да споделя по друг въпрос е, че май предпочитам госпожа Коя, Жулиета Светланова, пред госпожица Малката. Пайнер сякаш смениха едната за другата и сега насочиха ресурсите за налагане към втората. Пайнер, ако ще е така, си искаме обратно Коя! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 7 минути, VulkoIsTheBest каза: Емоционални наслагвания, братле. Хора сме, в много ситуации действаме според емоциите, а не разума. Аз дори не знам коя е тази Ариа, нещо подозирам да не е една жена, която имаше фийт с Емануела и сега да е с нов псевдоним. Нещо, което искам да споделя по друг въпрос е, че май предпочитам госпожа Коя, Жулиета Светланова, пред госпожица Малката. Пайнер сякаш смениха едната за другата и сега насочиха ресурсите за налагане към втората. Пайнер, ако ще е така, си искаме обратно Коя! Абсолютно е така. Нахакани песни, имидж, всичко на "Малката" е по калъпа на Джулия. Убеден съм, че ако не се бяха скарали с Пашев, тия песни щяха да са за Жула. Сега като се и ожени съвсем си подписа смъртната чалга присъда си мисля. По ирония на съдбата бившият й Фики също западна точно след като се задоми. Иначе и аз предпочитам Джулия пред "Малката" която се изгарви сама със себе си и ме е яд да я гледам в какво се превърна след "Ара". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 42 минути, Gerganafen каза: Абсолютно е така. Нахакани песни, имидж, всичко на "Малката" е по калъпа на Джулия. Убеден съм, че ако не се бяха скарали с Пашев, тия песни щяха да са за Жула. Сега като се и ожени съвсем си подписа смъртната чалга присъда си мисля. По ирония на съдбата бившият й Фики също западна точно след като се задоми. Иначе и аз предпочитам Джулия пред "Малката" която се изгарви сама със себе си и ме е яд да я гледам в какво се превърна след "Ара". За щастие Гръм флопна. Иначе първата и беше добра. Изкефих се на успеха и, но вече е банална. Иначе надявам се, че занапред във времето ще я видим в различна от сегашната светлина. Коя ми беше по анти. Но не е късно Малката да опротивее повече 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 3 минути, Slavi каза: За щастие Гръм флопна. Иначе първата и беше добра. Изкефих се на успеха и, но вече е банална. Иначе надявам се, че занапред във времето ще я видим в различна от сегашната светлина. Коя ми беше по анти. Но не е късно Малката да опротивее повече На Коя повече й отива да се прави на надъхана според мен и като жена откривам повече магия в нея. Малката е нежна хубавелка, но няма присъствието на чернокоса гарванска кучка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: На Коя повече й отива да се прави на надъхана според мен и като жена откривам повече магия в нея. Малката е нежна хубавелка, но няма присъствието на чернокоса гарванска кучка. Като цяло и на двете не им идва отвътре и прекалено се вживяват. И двете са застаряващи. Но, да, Ванеса е по сладурска. Гласово ми допада повече Малката, но и двете нежса нещо впечатляващо и напомнят други гласове. Коя бие малко на Галена, а Малката на Емилия. Коя от двете виждаш с по голям шанс да се нареди до по големите. Впредвид, че на Малката и се получи с първата песен, а на Коя след 2 години дуети и фийтове с кой ли не... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 3 минути, Slavi каза: Като цяло и на двете не им идва отвътре и прекалено се вживяват. И двете са застаряващи. Но, да, Ванеса е по сладурска. Гласово ми допада повече Малката, но и двете нежса нещо впечатляващо и напомнят други гласове. Коя бие малко на Галена, а Малката на Емилия. Коя от двете виждаш с по голям шанс да се нареди до по големите. Впредвид, че на Малката и се получи с първата песен, а на Коя след 2 години дуети и фийтове с кой ли не... Аз направо не мога да понасям новото амплоа на Малката. От лирична и нежна - някаква простачка-Робокоп. Коя? сме я базикали. Тя също дразнеше, но съм й харесвал няколко песни и за мен лично има по-обаятелно присъствие. Не знам дали изобщо ще продължат да залагат на Джулия, виж, че от известно време са я отебали. Бих заложил на нея по принцип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари