xroflx9 Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 @Slavi поздрав с този мегахит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 34 минути, xroflx9 каза: @Slavi поздрав с този мегахит Лично съм усетил силата на това парче преди 10 години в студентски град в София. Андреа беше в апогея си. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 57 минути, Willy каза: + вече една година се говори че ще имат обща песен. И тук го бяха казвали, Iceberg беше май. Папи и Криско в инста следват единствено Галена от чалгата. Ами парчето е тъпо, но вероятно с Галена щеше да е малко по популярно. Според мен не е загубила. А и това, че са го обсъдили като идея, не означава нищо. Иначе Айберг ако го слушаш, Галена и с Криско щеше да има дует, да напуска Пайнер и кво ли още не.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 4 минути, Slavi каза: Лично съм усетил силата на това парче преди 10 години в студентски град в София. Андреа беше в апогея си. ❤️ Невероятен трак. Мисля,че вече ми е по-любима и от афродизиака "Докрай". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 11 часа , Slavi каза: Очевидно жителите на екс югославия ползват спотифай. Има ли как да се проверят колко от слушанията са от БГ там? Самия факт, че единствено тя има такива слушания, а има поне 4 хита на нейното ниво, е показателен поне лично за мен. В нито една от екс-Юго страните няма Спотифай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много се радвам, че Преслава е снимала телевизионни версии на новите песни. Ще получат заслужено внимание и ще могат да ги въртят и по Планета. Голяма зарибявка в момента ми е "Право в очите" и "Крадец на време". Радвам се за "Трябваш ми" и другите две естествено и те са си намерили своята аудитория, а и до колкото имам наблюдения "Не те забравям" също много се харесва и има шанс за хит, което честно казано не го очаквах и съм изненадан приятно. Албума е прекрасен, аз лично постоянно си го слушам с голям кеф. За мен "Да гори в любов", "Не се изтриваш" и "Пиян" са абсолтютните фаворити, най-добрите й песни от 5 години насам. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 17M и 26к за последното денонощие❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 час, Senhor каза: В нито една от екс-Юго страните няма Спотифай. В Хърватия и Словения мисля че има. Във Сърбия повече се ползва Спотифай отколкото в Бг въпреки че го нямаме, всички си свалят хакнатата версия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 29 минути, THE IIconic каза: От "Режима" не съм имал по-любима песен! Спомням си, когато излезе бях пак малко предубеден за успеха на песента, а сега направо мисля, че няма стигане! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 минута, DevilWish каза: От "Режима" не съм имал по-любима песен! Спомням си, когато излезе бях пак малко предубеден за успеха на песента, а сега направо мисля, че няма стигане! ❤️ Аз много се дразнех като излезе. Беше 3 дни след премиерата на "Името ти", но с времето започнах всеки ден да я слушам заедно с "Името ти" и "Нотариялно заверен". Трите ТОП песни за 2018! Още не са ми омръзнали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Някой ще качи ли новата на Яница мп3? Много ми се иска да я слушам без тъпата цензура Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 час , THE IIconic каза: Аз много се дразнех като излезе. Беше 3 дни след премиерата на "Името ти", но с времето започнах всеки ден да я слушам заедно с "Името ти" и "Нотариялно заверен". Трите ТОП песни за 2018! Още не са ми омръзнали На мен "Да гори в любов", "Зле те чувам" и "Бразилка" са ми любимите песни за 2018-та. ❤️ Особено първите две. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 6 минути, DevilWish каза: На мен "Да гори в любов", "Зле те чувам" и "Бразилка" са ми любимите песни за 2018-та. ❤️ Особено първите две. За жалост Райна не прави това на което беше способна преди 10-12 години. Има 2-3 попадения предишните години, но толкова . 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Въпрос към модераторите: Мога ли да си сложа дупето на Джена за профилна? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 ❤️ @Cally-Pressyfan' ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Песента в залата (след 3:50 мин.) 😂 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 43 минути, dan!el каза: Песента в залата (след 3:50 мин.) 😂 Най-представителната песенМомичетата сигурно са били в шок, но се направиха, че нищо странно няма.Все пак браво на Андри - каквато и да е, е факт че успя да постигне да я пускат на нестандартни за чалгата места, и то с песни от преди 10 години. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 57 минути, dan!el каза: Песента в залата (след 3:50 мин.) 😂 Истинска кралица! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 часа , THE IIconic каза: За жалост Райна не прави това на което беше способна преди 10-12 години. Има 2-3 попадения предишните години, но толкова . И мен ме е яд, но музиката прекалено много се промени и изврати, а Райна няма как да се впише със своята музика. И все пак с последните си 5-6 проекта, постига повече от някои с 15+ години на сцена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 минути, GSA каза: И мен ме е яд, но музиката прекалено много се промени и изврати, а Райна няма как да се впише със своята музика. И все пак с последните си 5-6 проекта, постига повече от някои с 15+ години на сцена. От последните години само "И дори да боли", "Ако е да е", "Кажи и че съм ти сестра". Всичко друго в коша! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 39 минути, Gerganafen каза: Най-представителната песенМомичетата сигурно са били в шок, но се направиха, че нищо странно няма.Все пак браво на Андри - каквато и да е, е факт че успя да постигне да я пускат на нестандартни за чалгата места, и то с песни от преди 10 години. Това се получава, когато домакините на едно състезание не са особено запознати с музиката в страната на конкретен състезател. Не, че има нещо лошо да звучи Андреа или попфолк като цяло ... Защо на американки да може да звучи Тейлър Суифт, Лейди Гага или Джъстин Бийбър, а на българки да не може Андреа или някоя друга попфолк певица. Преди няколко месеца в Аржентина пък националния ни отбор по волейбол беше надъхван с "Хабиби", "Маракеш", "Мръсно и полека" и "Смелите си имат всичко". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 От 2012 до сега и Райна има песни, които на мен много ми харесват и слушам до днес. Освен последните "Зле те чувам" и "Бразилка", също "Вътре в мен", "Сафари", "Принцеса", "Тук и сега", "Ако е-да е", "Ще кажа Да", "Пълна промяна".... За тези веднага се сещам. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари