DevilWish Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Мале и тази успя да ме зариби! Няма спиране цял ден! Наистина е много готина, на първо слушане не ми беше нещо особено, но сега голямо слушане пада. Да не се окаже, че Право в очите и тая ще ги слушам най-много от новите. Труден избор! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 9 минути, DevilWish каза: Мале и тази успя да ме зариби! Няма спиране цял ден! Наистина е много готина, на първо слушане не ми беше нещо особено, но сега голямо слушане пада. Да не се окаже, че Право в очите и тая ще ги слушам най-много от новите. Труден избор! Пък аз забравих, че Преслава има албум. Емануела да не си изпроси с новата песен да й вземат детето завинаги. С всяка песен го нарежда тоя Митко Динев. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Пък аз забравих, че Преслава има албум. Емануела да не си изпроси с новата песен да й вземат детето завинаги. С всяка песен го нарежда тоя Митко Динев. Ами то зависи дали харесваш или не даден изпълнител, но на мен албумът ми е голяма слабост! Просто мисля, че няма лоша песен. Щом и това успя да ми хареса, но като че "Не идвай" ми идва най-слабата песен в целия албум на мен. Даже ми се струва, че и тя е записана отдавна, точно в стилът на "За да те забравя" е, но по-забавена версия. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Много ме зариби този парцал. Поздравете се! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 4 часа , DevilWish каза: Мале и тази успя да ме зариби! Няма спиране цял ден! Наистина е много готина, на първо слушане не ми беше нещо особено, но сега голямо слушане пада. Да не се окаже, че Право в очите и тая ще ги слушам най-много от новите. Труден избор! На мен ми е фаворит от самото начало. Дори мисля, че се очертава като хит. "Не идвай" и "Трябваш ми" ги слушам най-малко. Наистина не са нещо особено. Специално "Не идвай" е една от най-слабите й баладични/умерени песни. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Сайтовете сега правят новина за Райна и Коцето дето си писали в инстаграм. От нищо нещо правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Мария,явно мечтае за толкова дълги крака.. 😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Ако DesiSlavaTheAngelVoice чете този форум: Направи видео с музикалната еволюция на Сиана. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 25 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ако DesiSlavaTheAngelVoice чете този форум: Направи видео с музикалната еволюция на Сиана. Пълна загуба на време с тая! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 @Cally-Pressyfan' тука падна слана и попари маргаритите. Няма от къде да извърша сутрешния ритуал за ЛЮБОВ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 18 минути, THE IIconic каза: @Cally-Pressyfan' тука падна слана и попари маргаритите. Няма от къде да извърша сутрешния ритуал за ЛЮБОВ! Ще берем хризантеми (или както им казват по нашия край - есенчета). 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Емилия е започнала вече да танцува по участия с балет. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Емилия е започнала вече да танцува по участия с балет. Представям си ... Тя какво е дърво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 18 минути, THE IIconic каза: Представям си ... Тя какво е дърво Значи нищо не си видял. Емилия продължава да се развива все по-добре: https://www.instagram.com/p/B2w_DXIF13U/ Райна скоро в Автограф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: На мен ми е фаворит от самото начало. Дори мисля, че се очертава като хит. "Не идвай" и "Трябваш ми" ги слушам най-малко. Наистина не са нещо особено. Специално "Не идвай" е една от най-слабите й баладични/умерени песни. Ами на мен най-много ми харесаха Право в очите, Крадец на време и Трябваш ми, а Не идвай най-малко. Сега не знам точно, защото познатите са ми доста по-любими, но тази успя да ме зариби. "Право в очите" и "Не те забравям" май наистина най-много радват от новите. "Не идвай" не е никак лоша, но изобщо не ми се слушат подобни песни от нея тип "За да те забравя", стига вече толкова. "Трябваш ми" ми харесва, но пък тя най-бързо ми омръзна честно казано, "Крадец на време" също е доста добра, но определено "Право в очите" и "Не те забравям" ми харесват повече и даже е странно, че чак сега я забелязах втората. Има, има какво да се слуша! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Заслужаваше клип! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Музиката и текста са на Симона Миланова, аранжимента е от Оцко. Симона е моя приятелка и имах удоволствието да гледам клипа и да чуя песента. Очаквайте нещо много готинооо! 💕🎶 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 1 минута, THE IIconic каза: Заслужаваше клип! А, тая от първия албум! Много е яка. За пръв път я чух в компилацията Party time и ми хареса. Чак клип...... аз винаги най-много съм искал клипове на "Лъган си и ти" и "Умирам", но Преса специално има доста хитове без клип, не ме е яд, но е глупаво наистина да оставиш песни като "Горчиви спомени", "Лъган си и ти", "Не можеш да си влюбен" без клипове, просто заслужаваха! "Водка с утеха" е голям хит, но на мен никак не ми е от любимите песни, че даже по-скоро се радвам, че няма такъв! Ако ме е яд, за тия четирите най-вече..... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 2 минути, DevilWish каза: А, тая от първия албум! Много е яка. За пръв път я чух в компилацията Party time и ми хареса. Чак клип...... аз винаги най-много съм искал клипове на "Лъган си и ти" и "Умирам", но Преса специално има доста хитове без клип, не ме е яд, но е глупаво наистина да оставиш песни като "Горчиви спомени", "Лъган си и ти", "Не можеш да си влюбен" без клипове, просто заслужаваха! "Водка с утеха" е голям хит, но на мен никак не ми е от любимите песни, че даже по-скоро се радвам, че няма такъв! Ако ме е яд, за тия четирите най-вече..... Мен за тази и "Лъган си и ти " най- много ме е яд! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Току що, THE IIconic каза: Мен за тази и "Лъган си и ти " най- много ме е яд! Обожавам я "Лъган си и ти", пък и..... хареса си се песента, направо много тъпо за нея. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Простачка! Какви хитове заеба! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 С тази визия винаги ми е била противна,но пък песента е ТОП!!! Толкова спомени и все хубави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 5 минути, THE IIconic каза: Простачка! Какви хитове заеба! Дяволско изчадие! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари