asylum Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 23 минути, Lelqtian каза: За мен пореден сезон хита е все още само един! Хубава седмица и на теб! Е, това е хитът на годината, и не само на тая, де! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 26 минути, Lelqtian каза: За мен пореден сезон хита е все още само един! Хубава седмица и на теб! CLEA! BEST OF ZA BEST! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Гергана е честитила рождения ден на Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Поздрав с истински хит за всички магове и магьосници! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 На нищо не прилича. Копие на Алисия. Думи нямам! 1 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: На нищо не прилича. Копие на Алисия. Думи нямам! Искам си пухкавото Преси с острия нос и ехидната усмивка. Между другото, някой беше писал, че не всички ТВ версии били с тая визия - да не се окаже, че ги е снимала по време на 2 участия, а не в рамките на едно? Шок! Пуснала е анкета между "Не те отказвам" и "Не идвай" - може би се чуди какво да пее на концерта, понеже ме съмнява да снима клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Помним ли този хит? 🤩 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 @Slavi а ти раздаваш ли се ето така на "Да вдигнем шум"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 11 часа , Slavi каза: Дай линк към въпросната статистика, за да мога да тълкувам по добре. Ако статистиката обхваща възрастта от 1 до 30 години, то 4 год нямя кой знае какво да променят. Освен това младите в БГ могат да намалеят и поради миграция. Пише ли конкретно, че това не е фактор или ти го тълкуваш така. Статистиката я сметнах сам на база влизащи и излизащи от графа 0-30 годишни за последните 4 години. Данните ги има в wikipedia, изисква 5 минути работа с калкулатор. Аз също се учудих на тази фрапираща цифра. Просто е - през 80-те са се раждали около 120 000 деца на година, в следващите десетилетия бройката пада до 60-70К на година. Не визирам миграция изобщо. Дали са отишли в Америка или са останали в България те си остават българи и се предполага, че ще слушат наша музика. Говоря за тенденции. Не казвам, че всеки навършил 31 автоматично ще спре да слуша чалга, ако на 30 го е правил, казвам, че младите са намалели с над 200К за 4 години. Фактор е и не е малък фактор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Май за пръв път фолк певица - влогър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: На нищо не прилича. Копие на Алисия. Думи нямам! Прилича на Майкъл Джексън! Истински урод! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Прилича на Майкъл Джексън! Истински урод! Искам в следващата ТВ версия да направи лунната походка на Майкъл. Ще сцепи! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 27 минути, WindWalkerMonk каза: Прилича на Майкъл Джексън! Истински урод! Взела е най-лошото от иначе недотам противните Рашия и Джако! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Една на милион, Сафари, Ако е да е, А бях ти казала, Зле те чувам, Бразилка и Ще кажа Да в от А до Я с песните на Райна днес за рождения й ден по Планета в 9:00 и в 11:00 часа по Planeta HD. Емануела е номер 1 директно в Сигнал Големите 50 днес. Изместила е Преслава най-после: https://signal.bg/chart/50-те-най-29-09-2019/ Райна пада от номер 3 на номер 4, но каква изненада Кома се изкачва от номер 21 на номер 7 Изместила я е само, защото песента е нова. Я да бяха пуснати по едно и също време, да видим дали нещо щеше да измести. "Пиян" за момента е песента с най-голям успех за годината, може и така да продължи, както "Да гори в любов" миналата година - песен на годината и заслужено. Песента на Емануела е добра, на мен ми харесва, но няма как и дума не може да става за достигне успеха на "Пиян". Има още 3 месеца до края на годината, ще се види какви са и другите предложения, есента е силен сезон за поп-фолка. Песента на Райна също се харесва, не е за подценяване и тя! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 двоен пост Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 2 часа , xroflx9 каза: @Slavi а ти раздаваш ли се ето така на "Да вдигнем шум"? Твърде талантлив е за моите скромни възможности. Аз повече се раздавах на това: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Имам признание да правя... Текстът е пошъл, но от снощи и аз съм в отбора на Аре, дърпай. Зариби ме! Като съм сам, надувам, като има хора, съм със слушалките. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 33 минути, Slavi каза: Твърде талантлив е за моите скромни възможности. Аз повече се раздавах на това: Шееефе имаш мноооого голям....успех! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 14 минути, VulkoIsTheBest каза: Имам признание да правя... Текстът е пошъл, но от снощи и аз съм в отбора на Аре, дърпай. Зариби ме! Като съм сам, надувам, като има хора, съм със слушалките. Време беше! Че се притесних! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Обаче се очертава доста слаба есен за поофолка. Имам чувството, че тенденция да се пускат много нови песни вече е само май преди баловете и ноември-декември. Абе някой знае ли що е то топик в ютуб. Като клип е, обаче пише без класификация и като търсиш самия клип в дадения канал го няма. Пример: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 33 минути, VulkoIsTheBest каза: Имам признание да правя... Текстът е пошъл, но от снощи и аз съм в отбора на Аре, дърпай. Зариби ме! Като съм сам, надувам, като има хора, съм със слушалките. Много зарибяващо кючече! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 4 часа , Gerganafen каза: Между другото, някой беше писал, че не всички ТВ версии били с тая визия - да не се окаже, че ги е снимала по време на 2 участия, а не в рамките на едно? Шок! Снима ги на едно участие, но с 2 визии 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 3 часа , Beat. каза: Май за пръв път фолк певица - влогър. Само тва й остана. Ся ми припомни Преслава като я питаха дали ще прави влогове, а тя отговори с "не знам какво е това" нскгкдййфлф💞 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 39 минути, Slavi каза: Абе някой знае ли що е то топик в ютуб. Като клип е, обаче пише без класификация и като търсиш самия клип в дадения канал го няма. Пример: Автоматично направен канал от Ютюб на даден изпълнител с песни само с обложка качени в музикалните платформи. Топик на английски е тема Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари