VulkoIsTheBest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Колкото и да ми е неприятно да го кажа, но бях в Италия преди няколко месеца и като чуеха че сме от България, веднага с Азис ни свързваха. Един сервитьор в ресторант докато ни сервираше паста запя "Хабиби" и имитираше кючек Ами.. хубаво, но.. това ли дадохме на света? Азис? Приемам го, но ми е малко шит от този факт. Ще ида аз, спретнат левент, в някоя държава и като разберат от къде съм, ще ми играят кючеци и ще кикиморчат, подвиквайки "Ооо, Азис". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Азис яко доминира в дневния поп нейбъл така както не издава често продукция. С песни на по 10 и 15 години... Сигурно и това всяка го може 10. Сен тропе 45ка 11. Жено, бягай 43ка 22. Циганче 28ка 32. Мотел 24ка 45. Не сме безгрешни 17ка 61. ММА 15ка 77. Евала 12ка 96. Сен Тропе 11ка 8 песни в топ 100 като само 2 са от тази година, а другите са на между 3 и 16 години. Сен тропе се изкачва за пръв път на 10 място, което и е най добро постижение, а освен това я има и с втори клип в класацията. Преслава и Стораро и те са с много песни, но те са си продуктивни и почти всичко им е от тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 1 час, Slavi каза: Просто се откажете от спора, защото пак замирисва на завист. Пръцнал си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 33 минути, Slavi каза: Софка с балкански хит е превзела и тя попнейбъла. Иначе Преси е с 2 песни в топ 10, а Паника на Галена вече е с малко над 40ка. СКОРО ЩЕ падне под Феноменален и Добре ли си. Паниката прави 15К от друго клипче и 3-4К от трето. Ти недей така ги изкарва нещата. 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 7 минути, VulkoIsTheBest каза: Паниката прави 15К от друго клипче и 3-4К от трето. Ти недей така ги изкарва нещата. 😎 Видял съм и другото клипче, но то си е на съответната позиция. В класацията официалния клип е с 40ка и скоро ще падне под Добре ли си и Феноменален. Иначе Тони Стораро и Коце трупат от 3 места на Кома, но никой не си прави труда да ги изчислява. Мега микса на Стораро пък от 4 клипа с по над милион трупа и той... Азис със Сен тропе ако смятам и 5те му клипа, сигурно ще влезе в топ 3. Той само от един е в топ 10. Като ще се прави обобщена класация с гледания е редно да се смятат на всички общите гледания. Не само на Преса или Галош. Така и на Ема и Теофиков никой не ги засичаше ежедневно. Аз през няколко седмици ги засичам, но всеки ден не мога да се наема. 😏 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 54 минути, Slavi каза: Софка с балкански хит е превзела и тя попнейбъла. Иначе Преси е с 2 песни в топ 10, а Паника на Галена вече е с малко над 40ка. СКОРО ЩЕ падне под Феноменален и Добре ли си. На всяко възможно стори от кола се чува тая песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Преслава също е с 8 парчета в дневния топ 100. Тони Стораро е с 5 парчета. А Шефката от доста време не съм я мяркал в топ 100. Очаквах да има дълъг живот като други кючеци на Стораро, но не извади този късмет. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 6 минути, Kriminal каза: На всяко възможно стори от кола се чува тая песен В Сърбия само или? Гони 10 милиона и тя. А в бг никога не е била хит. Дори беше флоп. Сега рязко са скочили гледания и на видео клиповете и. Как се е прочула толкова? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Това е доста свежо. Само някоя чалгаджийла липсва да ги обрули в оргия. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Като говорите за гледания,най-гледания клип на жена в чалгата е чукнал 47 милиона. Общо вече са над 53 милиона🤷♂️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 6 минути, xroflx9 каза: Като говорите за гледания,най-гледания клип на жена в чалгата е чукнал 47 милиона. Общо вече са над 53 милиона🤷♂️ И е на 30 място в дневния попнейбъл! Една от любимите ми на Андрюш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 57 минути, Slavi каза: Иначе Тони Стораро и Коце трупат от 3 места на Кома, но никой не си прави труда да ги изчислява. Мега микса на Стораро пък от 4 клипа с по над милион трупа и той... Азис със Сен тропе ако смятам и 5те му клипа, сигурно ще влезе в топ 3. Той само от един е в топ 10. Като ще се прави обобщена класация с гледания е редно да се смятат на всички общите гледания. Не само на Преса или Галош. Така и на Ема и Теофиков никой не ги засичаше ежедневно. Аз през няколко седмици ги засичам, но всеки ден не мога да се наема. 😏 Стела преди няколко дни ги изчисли и се оказа, че "Кома" има повече от "Пиян" и... е реалният хит на лятото. Аз не можах да изслушам тая песен и един път докрай, не ме кефи, а ти ме изкарваше кючекаджия... Разбира се, че трябва да включим всички клипчета с повече гледания. Но аз лично се интересувам от тези на песните, които ме кефят, дори не знаех, че "Кома" е толкова голям хит.. Затова всеки трябва да знае линковете в края на годината да ги сметнем. Примерно ти имаш цифрите за "Тръгвай си" и "Няма да ми мине", Зайка да даде данните за "Кома" и т.н. Много са глупави пайнерци, че спряха да докладват страничните клипчета. Уж печелят пари от youtube, а се оставят да бъдат ограбвани от някакви пишлегари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Стела преди няколко дни ги изчисли и се оказа, че "Кома" има повече от "Пиян" и... е реалният хит на лятото. Аз не можах да изслушам тая песен и един път докрай, не ме кефи, а ти ме изкарваше кючекаджия... Разбира се, че трябва да включим всички клипчета с повече гледания. Но аз лично се интересувам от тези на песните, които ме кефят, дори не знаех, че "Кома" е толкова голям хит.. Затова всеки трябва да знае линковете в края на годината да ги сметнем. Примерно ти имаш цифрите за "Тръгвай си" и "Няма да ми мине", Зайка да даде данните за "Кома" и т.н. Много са глупави пайнерци, че спряха да докладват страничните клипчета. Уж печелят пари от youtube, а се оставят да бъдар ограбвани от някакви пишлегари. Ами разликата между Кома и Пиян е малко над 500 ка в полза на Кома, но все пак е излязла месец и една седмица преди Пиян. Пиян излезе средата на лятото. А след още месец Пиян ще е задминала Кома поне с милион отгоре. Иначе на дискотека влиза учудващо добре. И аз не харесвам подобни песни, но като човек си сръбне и дигне градуса, ги преоткрива. Мен точно за това ме ядосваше миналата година. Ако Шефката бе със Сурайката, нямаше и да и обърнете внимание, а камо ли да я налагате като най големия хит на годината. Не, че не беше хит. Стораро от край време прави мегахитове в тази ниша. Най добрата фирма и до днес кърти чалготеките. Слушаш кючеци само ако Галоша ги пее😝 В края на годината лесно ще ги сметнем. По скоро ежедневно е почти невъзможно. От тази гледна точка като изтипосаш общите на Пиян и Паника, а на другите не, не изглежда съвсем обективно. Иначе винаги може и да се пропусне нещо, нормално, или пак да се изтрие някой фен клип. Тази година само на Денис и Ема и Галин и Лидия имаше изтрити фен клипове. Поне по мои наблюдения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Днес жената на Коце май става на 30. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Най-тъжното е, че Преслава се вслушва в съветите на своите фенове и накрая.... Пак я хулите. Навякъде се пишеше за ТВ версия за дадена песен... Ето... Никога не се е стараела толкова и... Пак хейт!! Няма угодия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Преди всички се редяха за Автографи... А сега, само злоба... Слушайте музиката! Както преди. Сега клюки и завист... Да сме живи и здрави 🙂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 10 часа , xroflx9 каза: Като говорите за гледания,най-гледания клип на жена в чалгата е чукнал 47 милиона. Общо вече са над 53 милиона🤷♂️ Роси Кирилова има 56млн на Мики Маус. Това е най-гледаната бг песен на жена-изпълнител. :dd 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Най-гледаната песен ще бъде тази, много скоро! Добре, че е Ема, да осмисли музикалния сезон! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Преслава изглежда уникално без грим! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 час , presi_fen! каза: Преслава изглежда уникално без грим! Факт, няма друго такова човешко създание. УНИКАЛНА Е САМА ПО СЕБЕ СИ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 13 часа , Slavi каза: В Сърбия само или? Гони 10 милиона и тя. А в бг никога не е била хит. Дори беше флоп. Сега рязко са скочили гледания и на видео клиповете и. Как се е прочула толкова? Да, в Сърбия. Има някакво клипче в ютюб с луди шофьори и на фона се чува Любовни думи. Шунд е, а сърбите харесват българския шунд😂 така се прочу и Честит рожден ден на Илиян Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Усещам, че ако я налага по концерти може да се превърне в "Моето слабо място" 2 Тя също така тръгна със слайдшоу и не особено много гледания, но я наложи като емблема. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 часа , Kriminal каза: Да, в Сърбия. Има някакво клипче в ютюб с луди шофьори и на фона се чува Любовни думи. Шунд е, а сърбите харесват българския шунд😂 така се прочу и Честит рожден ден на Илиян Какво е шунд?😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Сърбите като чуят нещо и много възприемат. Луда по тебе, ЧРД, Любовни думи. Явно има огромно медийно затъмнение по отношение на бг музиката, иначе щяха да слушат половината ни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 33 минути, DarkChild каза: Какво е шунд?😂 Просто: как е в женски род "шунд"? Сега ясно ли ти е? Какво става с бг музиката въобще...? Октомври е, а има 5 песни на кръст от всички жанрове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари