Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Между другото това е една от най - противните ми песни евър: Е, ужас.. Луната му е в Лъв, а душата Хулиган е брутален хит, много готинка и модерна. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 41 минути, -A. каза: ''Крадеца'' спокойно може да стане хит. на това ''още колко..'' спокойно всеки може да се дере всеки. И май е единствената песен в която не се пее за алкохол. Усеща се ретро нотката в нея. Все пак е записвана преди 7 години. В "Не те забравям" също не се пее за алкохол. Моят топ за момента: - Крадец на време - Не те забравям - Право в очите - Не идвай - Трябваш ми 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Между другото това е една от най - противните ми песни евър: Аз я забелязах наскоро. Горкото момиче прави чудеса. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 @Starboy мигом в изповедалнята!!! Как може само 6/10 за този невероятен хит?!!😥 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: В "Не те забравям" също не се пее за алкохол. Моят топ за момента: - Крадец на време - Не те забравям - Право в очите - Не идвай - Трябваш ми Имаш вкус, определено, щях да те блокна, ако беше поставил Крадецът на дъното! Нищо МОЕ, аз те пазя! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 преди 2 минути, Willy каза: @Starboy мигом в изповедалнята!!! Как може само 6/10 за този невероятен хит?!!😥 Така и не я харесах тая песен, не знам защо, но магията нещо не се получи.. до ден днешен се чудя как стана такъв хит.. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Кой е тоя Диян Асенов, за първи път го чувал. Има ли други песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 5 минути, Starboy каза: Имаш вкус, определено, щях да те блокна, ако беше поставил Крадецът на дъното! Нищо МОЕ, аз те пазя! Ама как така ще ме блокнеш бе, мило? Не очаквах такъв удар в гърба от теб !!! Малко ли ти беше, че толкова години завинаги за теб ги пропилях ??? 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Ама как така ще ме блокнеш бе, мило? Не очаквах такъв удар в гърба от теб !!! Малко ли ти беше, че толкова години завинаги за теб ги пропилях ??? Ти си моят сърдечен удар, мило... 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 15 минути, Cally-Pressyfan' каза: В "Не те забравям" също не се пее за алкохол. Моят топ за момента: - Крадец на време - Не те забравям - Право в очите - Не идвай - Трябваш ми И аз така бих ги подредил, макар че последните две дори не помня как звучат. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ГАЛЕНА ПУСКА НОВА ПЕСЕН "АКО СИ ПОСЛУШЕН" 😍🤩😍🤩😍😍😍🤩😍😍 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Току що, PHILIPP PLEIN каза: ГАЛЕНА ПУСКА НОВА ПЕСЕН "АКО СИ ПОСЛУШЕН" 😍🤩😍🤩😍😍😍🤩😍😍 По-скоро това е фрагмент от песента "Ако си послушен, мама ше те глези" Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Първите две не мога да ги спра: - Крадец на време / Право в очите - Трябваш ми - Не идвай - Не те забравям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 5 минути, ChudoTy каза: Кой е тоя Диян Асенов, за първи път го чувал. Има ли други песни? Ппц прави аранжимента на песните на Галин. Ето плейлист с песните по които е работил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Здравейтеее, минавам само да кажа, че Преслава пръсна! Брутални песни! Мерси! 🤣 Ще се включа пак след месец, когато иконата на чалгата пусне топ хита! 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 8 минути, ChudoTy каза: Кой е тоя Диян Асенов, за първи път го чувал. Има ли други песни? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Преслава съживи форума и чалгата. Религия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 4 минути, Starboy каза: По-скоро това е фрагмент от песента "Ако си послушен, мама ше те глези" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Голяма еуфория покрай новият албум на Преслава. Няма лошо ама не се филмирайте излишно - песен на годината, албум на годината и прочие. Албума е приятен, спор няма ... но новите и 5 песни си личи че са извадени от нафталина. "Не те забравям" и "Право в очите" ще се завъртят по дискотеките и с право, яки са ама за тотални хитове едва ли имат шанс. И пак казвам - приятен албум и дотам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 15 минути, Starboy каза: Така и не я харесах тая песен, не знам защо, но магията нещо не се получи.. до ден днешен се чудя как стана такъв хит.. И на мен не ми хареса в началото, но после ме зариби и до днес ме държи. Има магия в изпяването и музиката. Видеото иначе е най-слабото й евър. ГОРДИ СМЕ НА ТОЗИ ХИТ!! Галена и Преслава трябва да налагат ДГВЛ и Феноменален. Топ хитове с staying power. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 6 минути, Starboy каза: По-скоро това е фрагмент от песента "Ако си послушен, мама ше те глези" Не мисля, май е нова песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 преди 1 минута, PHILIPP PLEIN каза: Това достоверен източник ли е? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 3 минути, Starboy каза: Това достоверен източник ли е? Да! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Изглежда да е като някое парче тип Дъ бос и Просто шоу, ако наистина е от нова песен. Доста бързо след Паниката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 1 минута, Гальо каза: Изглежда да е като някое парче тип Дъ бос и Просто шоу, ако наистина е от нова песен. Доста бързо след Паниката Новият сезон настъпва с пълна газ. В следващите седмици ще валят нови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари